INSERT INTO sites(host) VALUES('www.vg.hu') 1045: Access denied for user 'www-data'@'localhost' (using password: NO) www.vg.hu Estimated Worth $254,949 - MYIP.NET Website Information
Welcome to MyIP.net!
 Set MYIP as homepage      

  
           

Web Page Information

Title:
Meta Description:
Meta Keywords:
sponsored links:
Links:
Images:
Age:
sponsored links:

Traffic and Estimation

Traffic:
Estimation:

Website Ranks

Alexa Rank:
Google Page Rank:
Sogou Rank:
Baidu Cache:

Search Engine Indexed

Search EngineIndexedLinks
 Google:
 Bing:
 Yahoo!:
 Baidu:
 Sogou:
 Youdao:
 Soso:

Server Data

Web Server:
IP address:    
Location:

Registry information

Registrant:
Email:
ICANN Registrar:
Created:
Updated:
Expires:
Status:
Name Server:
Whois Server:

Alexa Rank and trends

Traffic: Today One Week Avg. Three Mon. Avg.
Rank:
PV:
Unique IP:

More ranks in the world

Users from these countries/regions

Where people go on this site

Alexa Charts

Alexa Reach and Rank

Whois data

Front Page Thumbnail

sponsored links:

Front Page Loading Time

Keyword Hits (Biger,better)

Other TLDs of vg

TLDs Created Expires Registered
.com
.net
.org
.cn
.com.cn
.asia
.mobi

Similar Websites

More...

Search Engine Spider Emulation

Title:Vil√°ggazdas√°g
Description:A Vil√°ggazdas√°g megb√≠zhat√≥, naprak√©sz, objekt√≠v inform√°ci√≥forr√°s, az √ľzleti √©let befoly√°sos, m√©rt√©kad√≥ lapja.
Keywords:
Body:
Vil√°ggazdas√°g
2017. szeptember. 27. szerda
Címlap
V√°llalatok
KKV
Gazdas√°g
P√©nz√ľgy
Közélet
Vélemény
Napilap
C√≠mlapVG konferenci√°kFriss h√≠rekAd√≥z√°sEg√©szs√©g√ľgyEnergiaCafeteriaH√≠rlev√©lPr√≥baolvas√°sV√°llalatokEg√©szs√©g√ľgyEnergiaInfokommunik√°ci√≥IngatlanIparKereskedelemK√∂zleked√©sMezŇĎgazdas√°gTurizmusKKVP√°ly√°zati forr√≥dr√≥tNemzeti Fejleszt√©si TervGazdas√°gAd√≥z√°sGazdas√°gpolitikaInnov√°ci√≥Makrogazdas√°g√Ėnkorm√°nyzatokP√©nz√ľgyAmerikai piac√ĀrupiacokBiztos√≠t√°sBefektet√©sDevizapiacHitelMegtakar√≠t√°sP√©nz√ľgyi szolg√°ltat√≥kTŇĎzsdeK√∂z√©letJogPolitikaT√°rsadalomK√∂rnyezetv√©delemJogi tan√°csad√≥V√©lem√©nyA k√∂zgazd√°szokJegyzetElemz√©sH√°tt√©rPublicisztikaInterj√ļK√∂zelk√©pThe EconomistsNapilapVil√°ggazdas√°g PDFNapilap cikkekPr√≥baolvas√°s
VG konferenci√°k
Friss hírek
Adózás
Eg√©szs√©g√ľgy
Energia
Cafeteria
Hírlevél
Próbaolvasás
T√∂bb√©ves cs√ļcson az olaj √°rfolyamaVisszat√©rhet az egyens√ļly az olajpiacra a kitermelŇĎk szerint. A lapunknak nyilatkoz√≥ szak√©rtŇĎ √ļgy v√©lte: ha a dr√°gul√°s folytat√≥dik, elmaradhat az OPEC-meg√°llapod√°s meghosszabb√≠t√°sa.
√öj ad√≥t vetnek ki az Emir√°tusokban az alacsony olaj√°r miattAz Egyes√ľlt Arab Em√≠rs√©gek az alacsony olaj√°rak miatt kiesŇĎ bev√©teleket pr√≥b√°lja meg p√≥tolni, k√ľsz√∂b√∂n az √°fa bevezet√©se is.
√öj f√∂ldalatti-√°llom√°st is terveznekA Liget-projekt nyom√°n meg√ļjul a k√∂rny√©k infrastrukt√ļr√°ja, n√∂vekszik a t√∂megk√∂zleked√©s kapacit√°sa, fel√ļj√≠tj√°k a kisf√∂ldalattit, √©s elektromos buszt kap a ter√ľlet.
Milli√°rdos megtakar√≠t√°s a k√∂zmŇĪvekenMintegy 2 milli√°rd forintot takar√≠tottak meg a csal√°dok, illetve a kis- √©s a k√∂z√©pv√°llalkoz√°sok azzal, hogy d√≠jmentess√© v√°ltak a g√°z-, a villany-, az iv√≥v√≠z- √©s a csatornabek√∂t√©sek.
Cs√∂kkenti a t√°rsas√°gok adminisztr√°ci√≥j√°t a C√©gkapuA C√©gkapu seg√≠ts√©g√©vel a gazd√°lkod√≥ szervezetek a hivatali √ľgyint√©z√©s sor√°n is szabadon √©lhetnek az elektronikus kommunik√°ci√≥ ny√ļjtotta elŇĎny√∂kkel.
Bod P√©ter √Ākos: Termel√©kenys√©g√ľnk ‚Äď rejt√©lyek n√©lk√ľl‚ÄěA rendszerv√°ltoz√°s elsŇĎ √©vtized√©ben a hozz√°nk m√©rhetŇĎ orsz√°gok√©n√°l gyorsabban nŇĎtt ugyan az egy munkav√°llal√≥nkra jut√≥ hozz√°adott √©rt√©k, de a m√°sodik √©vtized√ľnk e vonatkoz√°sban nem volt erŇĎs m√°r a v√°ls√°g elŇĎtt sem‚ÄĚ ‚Äď √≠rja Bod P√©ter √Ākos, a Budapesti Corvinus Egyetem professzora.
A kamatemel√©si h√≠rek h√ļzz√°k a fontotA jegybankok egyre nagyobb szerepet j√°tszanak a deviza√°rfolyamok alakul√°s√°ban.
Folytatta az emelked√©st a BUXA Budapesti √Črt√©ktŇĎzsde r√©szv√©nyindexe a plusz 41,60 pontos nyit√°s ut√°n emelkedett szerd√°n kora d√©lut√°nig. A vezetŇĎ r√©szv√©nyek erŇĎs√∂dtek az elŇĎzŇĎ napi z√°r√°shoz k√©pest.
Aligha van √©let az Enefi piac√°n a tŇĎkelesz√°ll√≠t√°son t√ļlAz Enefi √°ltal kibocs√°tott r√©szv√©nyek sz√°ma 29 672 579 darabr√≥l 10 milli√≥ darab 10 forint n√©v√©rt√©kŇĪ dematerializ√°lt r√©szv√©nyre cs√∂kken.
Teljes jog√ļ schengeni tags√°got kaphat Bulg√°ria √©s Rom√°niaTeljes jog√ļ schengeni tags√°ggal ruh√°zn√° fel az Eur√≥pai Bizotts√°g Bulg√°ri√°t √©s Rom√°ni√°t ‚Äď jelentette be Jean-Claude Juncker a bizotts√°g eln√∂ke sz√°nd√©knyilatkozat√°ban.
A Mol a 65. legbefoly√°sosabb energetikai v√°llalat a vil√°gonA legnagyobb ugr√°ssal, 150 hellyel ker√ľlt elŇĎr√©bb a Mol-csoport a Platts nemzetk√∂zi energetikai v√°llalatait rangsorol√≥ 2017-es list√°j√°n.
J√°ratbŇĎv√≠t√©ssel versenyez az √°zsiai utasok√©rt a Qatar AirwaysA diplom√°ciai probl√©m√°k miatt megszŇĪnt j√°ratokat teljes√≠tŇĎ g√©peivel elsŇĎsorban a k√∂z√©p-eur√≥pai kapcsolatokat igyekezett fejleszteni a Qatar Airways.
JelentŇĎs k√∂nnyebbs√©get hozott id√©n a polg√°roknak az e-szjaSikeresen deb√ľt√°lt az e-szja program ‚Äď az ad√≥z√≥k t√∂bbs√©g√©nek v√°ll√°r√≥l levette a bevall√°s terh√©t a NAV.
A kkv-k inveszt√≠ci√≥i emelik a gazdas√°got√Črdemben n√∂vekedhet a beruh√°z√°si r√°ta a k√∂vetkezŇĎ idŇĎszakban az MNB infl√°ci√≥s jelent√©s√©ben megjelent keretes √≠r√°s szerint.
A h√©ten m√°sodszorra dr√°gul a g√°zolaj√Ārat emel p√©nteken a Mol, ennek k√∂vetkezt√©ben a g√°zolaj literenk√©nti √°ra brutt√≥ 3 forinttal, 359 forintra emelkedik. A benzin √°ra nem v√°ltozik.
√Āder: Elm√©ly√ľlhet Magyarorsz√°g √©s Ausztr√°lia egy√ľttmŇĪk√∂d√©seT√∂bb ter√ľleten is bŇĎv√ľlhet Magyarorsz√°g √©s Ausztr√°lia egy√ľttmŇĪk√∂d√©se a k√∂zelj√∂vŇĎben ‚Äď mondta √Āder J√°nos k√∂zt√°rsas√°gi eln√∂k szerd√°n Budapesten.
SzŇĪk√ľlt az enged√©lyk√∂teles k√∂rA b√ľrokr√°ciacs√∂kkent√©s jegy√©ben a 300 n√©gyzetm√©ter √∂sszes hasznos alapter√ľletet meg nem halad√≥ √ļj lak√≥√©p√ľletek eset√©ben egy √ļj √ľgyint√©z√©si rendet vezettek be 2016. janu√°r 1-j√©tŇĎl.
Fellend√ľlt a hazai munkaerŇĎpiacKedvezŇĎ adatokat k√∂z√∂lt a munkan√©lk√ľlis√©grŇĎl √©s foglalkoztat√°si mutat√≥kr√≥l szerd√°n a K√∂zponti Statisztikai Hivatal.
Egyes√≠ti vas√ļtipari erŇĎit a Siemens √©s az Alstom
Nem vonzza az NB I. a topjátékosokat
Val√≥s√°ggal kilŇĎtt a traktorl√≠zing
Ingatlan
16:43
V√°llalatok
Megl√≥dultak az amerikai ingatlan√°rakAz elŇĎzŇĎ havin√°l nagyobb m√©rt√©kben dr√°gultak a lak√≥ingatlanok j√ļliusban az Egyes√ľlt √Āllamokban.
10:21
V√°llalatok
S√ļlyos b√≠rs√°got vonhat maga ut√°n a szab√°lytalan lak√°sfel√ļj√≠t√°sS√ļlyos b√≠rs√°gokkal √©s helyre√°ll√≠t√°si k√∂lts√©gekkel is sz√°molniuk kell azoknak a lak√°stulajdonosoknak, akik a sz√ľks√©ges enged√©lyek beszerz√©se n√©lk√ľl v√©geztetik el a k√ľl√∂nf√©le fel√ļj√≠t√°si munk√°latokat lak√°sukban.
LegolvasottabbKözélet
Az idŇĎsek p√≥rul j√°rhatnak az e-receptekkel
V√°llalatok
S√ļlyos b√≠rs√°got vonhat maga ut√°n a szab√°lytalan lak√°sfel√ļj√≠t√°s
Közélet
Szintet lépett az észak-koreai válság
Közélet
Ha √∂n Erste-√ľgyf√©l, ezt az sms-t ne nyissa meg
V√°llalatok
Rengeteg dolgoz√≥j√°nak int b√ļcs√ļt a Tesco
Közélet
F√∂ldreng√©s volt √Čszak-Kore√°ban
Közélet
Kim Dzsong Un: a történelem legkeményebb ellenlépése jöhet
Az indiai gazdas√°g √ļjra√©leszt√©se
Németország ideje
Emmanuel Macron h√ļz√°sa
Hatalmas robban√°s t√∂rt√©nt Ukrajn√°banRobban√°ssorozat t√∂rt√©nt kedden k√©sŇĎ este Ukrajn√°ban egy katonai rakt√°rban, ami miatt az eg√©sz k√∂rny√©ket evaku√°lt√°k.
T√∂bbmilli√°rdos fejleszt√©si forr√°st kap egy p√©csi sportegyes√ľlet√Ėsszesen 4,6 milli√°rdos t√°mogat√°st ny√ļjt a korm√°ny a P√©csi Vasutas Sportk√∂r fejleszt√©seihez 2019-ig ‚Äď jelentette be a Nemzetgazdas√°gi Miniszt√©rium √°llamtitk√°ra.
Gazdas√°g
√Člesben ismerkedhetnek a kkv-k a digitaliz√°ci√≥valV√°rhat√≥an janu√°rban csatlakozhatnak az elsŇĎ kis- √©s k√∂zepes v√°llalatok az Ipar 4.0 mintaalkalmaz√°sok kialak√≠t√°sa c√≠mŇĪ projekthez.
V√°mszabad ter√ľlete is van m√°r az orsz√°gnakV√°mszabad ter√ľlett√© jel√∂lt ki a Nemzetgazdas√°gi Miniszt√©rium (NGM) egy, a z√°honyi szabad v√°llalkoz√°si z√≥n√°ban l√©vŇĎ t√∂bb mint 17 ezer n√©gyzetm√©teres ter√ľletet .
Megosztottak az elszakad√°s gazdas√°gi hat√°sait illetŇĎen a katal√°n v√°llalatokElt√©rŇĎen l√°tj√°k a f√ľggetlened√©s gazdas√°gi hat√°s√°t a katal√°n v√°llalatok, egyesek szerint az √∂n√°ll√≥s√°g Katal√≥nia felvir√°goz√°s√°t hozn√°, m√≠g m√°sok szerint ez a teljes csŇĎdh√∂z vezetne.
Brexit: Hollandi√°ba k√∂lt√∂zne egy gy√≥gyszer√ľgyn√∂ks√©gAmszterdamot v√°lasztan√°k √ļj sz√©khelynek a jelenleg Londonban mŇĪk√∂dŇĎ, de k√∂lt√∂zni k√©nyszer√ľlŇĎ Eur√≥pai Gy√≥gyszer√ľgyn√∂ks√©g (EMA) munkat√°rsai ‚Äď √≠rta a Politico.
P√©nz√ľgy
Komoly kih√≠v√≥ja lehet majd a s√°rga csekknekAz √©vi 3-3,5 milli√≥ k√©szp√©nzfizet√©si tranzakci√≥ jelentŇĎs r√©sz√©t szeretn√© az MNB √©s a Giro Zrt. elektronikus √ļtra terelni az azonnali √°tutal√°s tervezett bevezet√©s√©vel.
Cs√∂kken√©ssel z√°rt a BUXA Budapesti √Črt√©ktŇĎzsde r√©szv√©nyindexe, a BUX 74,94 pontos, 0,20 sz√°zal√©kos cs√∂kken√©ssel, 37 244,30 ponton z√°rt szerd√°n.
Emelked√©ssel z√°rtak a nyugat-eur√≥pai piacokEmelked√©ssel z√°rtak a vezetŇĎ nyugat-eur√≥pai tŇĎzsdemutat√≥k szerd√°n.
Nem emelt alapkamatot a cseh jegybankV√°ltozatlanul, 0,25 sz√°zal√©kon hagyta az alapkamatot szerd√°n a cseh jegybank ‚Äď k√∂z√∂lte Marek Zeman, a jegybank sz√≥vivŇĎje Pr√°g√°ban, a banktan√°cs √ľl√©se ut√°n.
V√°llalatok
Schanda Tam√°s: tanultunk az elŇĎzŇĎ uni√≥s ciklus p√°ly√°zati strukt√ļr√°ib√≥lH√°rom √©vvel az uni√≥s k√∂lts√©gvet√©si ciklus v√©ge elŇĎtt az √∂sszes eg√©szs√©g√ľgyet √©rintŇĎ p√°ly√°zatot ki√≠rt√°k. Schanda Tam√°s szerint a c√©l az, hogy j√∂vŇĎ m√°rciusig a t√°mogat√≥i d√∂nt√©sek is megsz√ľlessenek.
A v√°rtn√°l kevesebb lak√°s cser√©lt gazd√°t az USA-banA v√°rtn√°l nagyobb m√©rt√©kben cs√∂kkent a folyamatban l√©vŇĎ haszn√°ltlak√°s-√©rt√©kes√≠t√©sek sz√°ma az Egyes√ľlt √Āllamokban augusztusban.
Nagy bev√°s√°rl√°st tarthat a EurowingsEgymilli√°rd eur√≥t biztos√≠t a Lufthansa-csoport diszkont le√°nyc√©g√©nek, az Eurowingsnek rep√ľlŇĎg√©pek v√°s√°rl√°s√°ra ‚Äď k√∂z√∂lte a Lufthansa.
Panelbont√°s helyett komplex fel√ļj√≠t√°sokEgy-k√©t h√≥napon bel√ľl elk√©sz√ľl az orsz√°gos panelprogram vitairata, amelyrŇĎl t√°rsadalmi egyeztet√©s ut√°n d√∂nt majd a korm√°ny ‚Äď hangzott el egy tegnapi budapesti panelkonferenci√°n.
Legfrissebb18:51Közélet
PerzselŇĎ hŇĎs√©g lesz a jellemzŇĎ az eur√≥pai nyarakra
18:20P√©nz√ľgy
T√∂bb√©ves cs√ļcson az olaj √°rfolyama
18:06Gazdas√°g
V√°mszabad ter√ľlete is van m√°r az orsz√°gnak
17:58P√©nz√ľgy
Csökkenéssel zárt a BUX
17:55P√©nz√ľgy
Emelkedéssel zártak a nyugat-európai piacok
17:33Vélemény
Bod P√©ter √Ākos: Termel√©kenys√©g√ľnk ‚Äď rejt√©lyek n√©lk√ľl
17:28P√©nz√ľgy
A kamatemel√©si h√≠rek h√ļzz√°k a fontot
17:28V√°llalatok
A vártnál kevesebb lakás cserélt gazdát az USA-ban
17:14Gazdas√°g
Megosztottak az elszakad√°s gazdas√°gi hat√°sait illetŇĎen a katal√°n v√°llalatok
17:01V√°llalatok
Nagy bev√°s√°rl√°st tarthat a Eurowings
Galériák
Földrengés Mexikóban
Szeptember 11. #8211; Tizenhatodik évforduló Fotók: MTI
Tombol az Irma hurrikán az USA-ban Fotók: MTI
Vil√°ggazdas√°g
Ne maradjon le a fontos h√≠rekrŇĎl!
Iratkozzon fel h√≠rlevel√ľnkre!
Világgazdaság Piactér
Aut√≥-Motor √©ves elŇĎfizet√©s6960 Ft
Tradicionális autós lap
A leg√ļjabb modellek tesztjei, ki√°ll√≠t√°sok, k√∂z√©rdekŇĪ inform√°ci√≥k, az aut√≥-motorsport aktu√°lis esem√©nyei.
√Črezze otthon mag√°t a v√°rosban
K√©pes Sport f√©l√©ves elŇĎfizet√©s9030 Ft
Fiatalos, dinamikus, informatív, szórakoztató, feltáró hetilap.
Nem csup√°n a sportot m√≥dfelett kedvelŇĎ olvas√≥knak.
Manager Magazin elŇĎfizet√©s7350 Ft
Ha nemcsak a döntésre, hanem a háttérre is kíváncsi!
H√°tt√©rinform√°ci√≥k a menedzserek d√∂nt√©seirŇĎl, sikereirŇĎl, kudarcair√≥l, v√°llalkoz√°sok testk√∂zelbŇĎl.
V√°llalatok
KKV
Gazdas√°g
P√©nz√ľgy
Közélet
Vélemény
Legfrissebb cikkeink
18:51
Környezetvédelem
PerzselŇĎ hŇĎs√©g lesz a jellemzŇĎ az eur√≥pai nyarakra
18:20
P√©nz√ľgy
T√∂bb√©ves cs√ļcson az olaj √°rfolyama
18:06
Adózás
V√°mszabad ter√ľlete is van m√°r az orsz√°gnak
17:58
P√©nz√ľgy
Csökkenéssel zárt a BUX
17:55
P√©nz√ľgy
Emelkedéssel zártak a nyugat-európai piacok
Legn√©pszerŇĪbb cikkeink
Ingatlan
S√ļlyos b√≠rs√°got vonhat maga ut√°n a szab√°lytalan lak√°sfel√ļj√≠t√°s
Kereskedelem
Rengeteg dolgoz√≥j√°nak int b√ļcs√ļt a Tesco
Közélet
Kim Dzsong Un: a történelem legkeményebb ellenlépése jöhet
Közélet
Az idŇĎsek p√≥rul j√°rhatnak az e-receptekkel
Közélet
Szintet lépett az észak-koreai válság
Impresszum
Médiaajánlat
Email nek√ľnk
Hírlevél feliratkozás
A Világgazdaság kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
AstronetHoroszkópokAsztrológiaEzotériaTest és lélekTények, talányok
Autó-MotorAutós hírekÚjdonságokAutó tesztekHasznált autó
Lak√°skult√ļraMagazin√Čletst√≠lusLak√≥terekTan√°csad√≥Shopping
MaiNapHírekSportSztárokMegyei hírek
MindmegetteReceptekOlvasnivalókDesszertekDiétákBaba-mama
Nemzeti SportMagyar fociK√ľlf√∂ldi fociCsapatsportokFormula 1Sportszelep
Megyei lapokKomárom-EsztergomBaranyaBács-KiskunBékésHeves SomogyTolnaJász-Nagykun-Szolnok
Vil√°ggazdas√°gV√°llalatokKKVGazdas√°gP√©nz√ľgyRendezv√©nyek
Szolg√°ltat√°sok√öjs√°g elŇĎfizet√©sJegyv√°s√°rl√°sTV mŇĪsorProgram aj√°nl√≥

Updated Time

Updating   
Friend links: ProxyFire    More...
Site Map 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 20 30 40 50 60 70 80 90 100 110 120 130 140 150 160 170 180 190 200 250 300 350 400 450 500 550 600 610 620 630 640 650 660 670 680 690 700 710 720 730 740 750
TOS | Contact us
© 2009 MyIP.cn Dev by MYIP Elapsed:1.326ms