INSERT INTO sites(host) VALUES('univlora.edu.al') 1045: Access denied for user 'www-data'@'localhost' (using password: NO) univlora.edu.al Estimated Worth $342,627 - MYIP.NET Website Information
Welcome to MyIP.net!
 Set MYIP as homepage      

  
           

Web Page Information

Title:
Meta Description:
Meta Keywords:
sponsored links:
Links:
Images:
Age:
sponsored links:

Traffic and Estimation

Traffic:
Estimation:

Website Ranks

Alexa Rank:
Google Page Rank:
Sogou Rank:
Baidu Cache:

Search Engine Indexed

Search EngineIndexedLinks
 Google:
 Bing:
 Yahoo!:
 Baidu:
 Sogou:
 Youdao:
 Soso:

Server Data

Web Server:
IP address:    
Location:

Registry information

Registrant:
Email:
ICANN Registrar:
Created:
Updated:
Expires:
Status:
Name Server:
Whois Server:

Alexa Rank and trends

Traffic: Today One Week Avg. Three Mon. Avg.
Rank:
PV:
Unique IP:

More ranks in the world

Users from these countries/regions

Where people go on this site

Alexa Charts

Alexa Reach and Rank

Whois data

Who is univlora.edu.al at

No info.

Front Page Thumbnail

sponsored links:

Front Page Loading Time

Keyword Hits (Biger,better)

Other TLDs of univlora

TLDs Created Expires Registered
.com
.net
.org
.cn
.com.cn
.asia
.mobi

Similar Websites

More...
Alexa鏍囬

Search Engine Spider Emulation

Title:Universiteti i Vlores "Ismail Qemali"
Description:
Keywords:
Body:
Universiteti i Vlores quot;Ismail Qemali quot;
Mail: info@univlora.edu.al
EnglishShqip
ANKETIME
Programi i Transparences
UMS Login
UMS Master
E-MAIL Login
a
Rreth UV
Historiku
Legjislacion
Statuti
Rregullore
Kodi i Etik毛s
Rregullore e studimeve t毛 doktorat毛s
Ligje t毛 tjera
Organigrama
Vendndodhja
Rektorati
Rektori
Zv.Rektori
Kancelari
Administrata
Zyrat
Fakultetet
Fakulteti i Ekonomis毛
Fakulteti i Shkencave Teknike
Fakulteti Shkencave Humane
Fakulteti i Shendetit Publik
Organet Kolegjiale
Senati
K毛shilli i Administrimit
K毛shilli i Profesor毛ve
K毛shilli i Etik毛s
Akademike
Viti Akademik 14-15
Personeli Akademik
Programet e Studimit
Katalogu i Kurseve
Student毛t
Pranimi
Orare
Orari sipas fakulteteve
Orari i Provimeve
Buletine
Numri 1, Volumi 1, 2013
Numri 1, Volumi 2, 2013
Numri 2, Volumi 1, 2014
Numri 2, Volumi 2, 2014
Numri 3, Volumi 1, 2015
Num毛r 3, Volumi 2, 2015
Virtus - Scientia - Veritas
Mir毛sevini n毛 Universitetin "Ismail Qemali" Vlor毛
2015 - 2016
KALENDARI AKADEMIK
Mir毛sevini
T毛 dashur student毛,
T毛 respektuar koleg毛,
M毛 lejoni t鈥檍u uroj fillimin e nj毛 viti t毛 ri t毛 mbar毛 akademik n毛 Universitetin 鈥淚smail Qemali鈥 t毛 Vlor毛s, duke ju d毛shiruar p毛rzem毛rsisht sukses, t毛 gjith毛ve!
S毛 bashku do t毛 nisim nj毛 nga veprimtarit毛 m毛 t毛 bukura, m毛 frym毛zuese, m毛 jetike dhe m毛 fisnike mes t毛 gjitha veprimtarive njer毛zore: studimet universitare.
P毛rmbushja e q毛llimeve tuaja vjen vet毛m prej vullnetit dhe p毛rgjegj毛sis毛, vlera t毛 cilat tashm毛 jan毛 kthyer n毛 shtylla solide n毛 auditoret tona. Universiteti 鈥淚smail Qemali鈥 毛sht毛 vendi i duhur jo thjesht p毛r t毛 fituar nj毛 titull diplome, por p毛r t毛 kultivuar virtyte q毛 zgjasin p毛r gjith毛 jet毛n dhe q毛 ndikojn毛 n毛 m毛nyr毛 vendimtare t毛 ardhmen tuaj.
Fakulteti i Ekonomise, i akredituar nga Ministria e Arsimit dhe Shkenc毛s, ofron programe Bachelor n毛 Financ毛, Administrim Biznesi, edhe n毛 Manaxhim Turizmi tek nj毛 grup student毛sh t毛 talentuar dhe t毛 afirmuar.
Fakulteti i Ekonomise u ofron student毛ve tan毛 mund毛sin毛 t毛 studjojn毛 dhe t毛 punojn毛 me nj毛 staf akademik t毛 perkushtuar dhe me nj毛 kurikulum akademik q毛 毛sht毛 p毛rgatitur p毛r t毛 p毛rmbushur nevojat e biznesit global, gjithmon毛 n毛 ndryshim. N毛 klasat tona p毛rgjat毛 studimeve tuaja do t毛 ndjeni energji pune dhe do t毛 keni p毛rkushtim t毛 plot毛 nga stafi akademik i fakultetit. Fakulteti i Ekonomise ju ofron nj毛 vler毛 t毛 jasht毛zakonshme p毛r nd毛rtimin e nj毛 kariere fitimprur毛se.
Miresevini ne Fakultetin e Shkencave Teknike prane Universitetit te Vlores, themeluar si Fakultet i Marines ne vitin 1994. Ky Fakultet ofron kurse te shumta studimi universitare dhe pasuniversitare me perspektive per te ardhmen si: Matematike,Fizike, Inxhinieri Mekanike dhe Navale, Bio-Kimi, Informatike, Inxhinieri Elektrike, si dhe Shkenca Nautike.
Nepermjet stafit akademik te kualifikuar Shqiptar dhe te huaj, ku spikaten profesor te shquar dhe me eksperience te gjere ne fushen akademike boterore, energjik e plot perkushtim, ky fakultet ofron edukimin me te mire qe do te deshironit ne shkencat teknike dhe ekzakte.
Fakulteti i Shkencave Humane u krijua ne 5 dhjetor 2007, para zhvillimit te zgjedhjeve ne Universitet mbi bazen e departamenteve ekzistues nderfakultetor te Mesuesise dhe te Gjuheve te Huaja, ne menyre te tille qe te plotesonte standartet ne perputhje me kerkesat e Ligjit te Arsimti te Larte sidomos per strukturen e Departamenteve dhe njeseve te tjera perberese dhe nivelin e kualifikimit te profesoratit.
Ky Fakultet ofron programe mesimore bashkekohore me nivel te larte shkencor, te perafruar me ato europiane per te pergatitur kryesisht mesues per : Cikel i Ulet, Cikel i Ulet Parashkollor, Pedagogji e Specializuar, Gjuhe-Letersi, Gjuhe Angleze dhe Gjuhe Italiane.
MIR脣SEVINI N脣 FAKULTETIN E SH脣NDETIT PUBLIK T脣 UNIVERSITETIT 鈥淚SMAIL QEMALI鈥 !
Fakulteti i Sh毛ndetit Publik i UV 鈥業smail Qemali鈥 aktualisht formon infermier毛 t毛 p毛rgjithsh毛m dhe t毛 profilizuar n毛 fusha t毛 ndryshme t毛 sh毛rbimit infermieror dhe t毛 sh毛ndetit publik. Ngritja e k毛tij fakulteti n毛 shtator 2011 n毛 nj毛 stad t毛 ri organizimi dhe funksionimi (nga fakultet infermierie n毛 fakultet t毛 sh毛ndetit publik) krijoi hap毛sira p毛r zgjerimin cil毛sor t毛 programeve akademike q毛 do t毛 ofroj毛 n毛 vazhdim毛si.
NjoftimeSh毛ndeti Publik #8211; Provimet finale #8211; Pranver毛 2016Postuar n毛 18 Qer 2016PROVIMET FINALE #8211; PRANVER脣 2016 FAKULTETI I SH脣NDETIT PUBLIK BacShkencat teknike #8211; Provimet finale #8211; Pranver毛 2016Postuar n毛 18 Qer 2016ORARI I PROVIMEVE FINALE PRANVER脣 2016 聽 BACHELOR 聽 KODI L脣NDA PEDAGOGShkencat Humane #8211; Provimet Finale #8211; Pranver毛 2016Postuar n毛 15 Qer 2016DEPARTAMENTI I DREJT脣SIS脣 ORARI I PROVIMEVE FINALE PRANVER脣 2016 BachePromovim i Universitetit n毛 Shkoll毛n InternacionalPostuar n毛 13 Qer 2016Sot ekipi i promovimit t毛 Universitetit ishte n毛 Shkoll毛n jopublike #Fakulteti i Ekonomis毛 #8211; Provimet Finale- Pranver毛 2016Postuar n毛 11 Qer 2016FAKULTETI I EKONOMIS脣 KALENDARI I PROVIMEVE FINALE- PRANVER脣 2016 聽 CI12345Next rsaquo;Last raquo;
K毛rko KursetZgjidh AtributinKodi i KursitEmri i Kursit
Please Select Item
Shkruaj Fjal毛n
K毛tu mund t毛 k毛rkoni l毛nd毛t sipas kodit t毛 l毛nd毛s apo sipas emrit.
Shiko List毛n e Kurseve Testi Nd毛rkomb毛tar i Gjuh毛s Angleze
Bursat Erasmus p毛r Student毛t Klikoni mbi imazha
aabr
aabr
Ligji p毛r Arsimin e Lart毛
Adresa
UNIVERSITETI "ISMAIL QEMALI" VLOR脣
Adresa: L. Pavar毛sia, 9400 Vlor毛, Shqip毛ri
Telefon: +355 33 222288
Email: info@univlora.edu.al
Njoftime
Sh毛ndeti Publik - Provimet finale - Pranver毛 2016
Qer 18, 2016
Shkencat teknike - Provimet finale - Pranver毛 2016
Qer 18, 2016
Shkencat Humane - Provimet Finale - Pranver毛 2016
Qer 15, 2016
Partner毛tUniversity of Le贸n
University of Ioannina
Universit脿 di Roma 鈥淟a Sapienza鈥
University of Memphis
American University
Washington State University
Clausthal University of Technology
LidhjeRektori
Statuti
Rregullorja
Tarifat e Shkollimit
Kodi i Etik毛s
Politikat e Privat毛sis毛
Ligje te tjera
Dizenjuar nga Zyra IT, UNIVLORA
COPYRIGHT @ 2015, UNIVLORA.EDU.AL

Updated Time

Updating   
Friend links: ProxyFire    More...
Site Map 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 20 30 40 50 60 70 80 90 100 110 120 130 140 150 160 170 180 190 200 250 300 350 400 450 500 550 600 610 620 630 640 650 660 670 680 690 700 710 720 730 740 750
TOS | Contact us
© 2009 MyIP.cn Dev by MYIP Elapsed:65.705ms