INSERT INTO sites(host) VALUES('sorozatwiki.hu') 1045: Access denied for user 'www-data'@'localhost' (using password: NO) sorozatwiki.hu Estimated Worth $363,601 - MYIP.NET Website Information
Welcome to MyIP.net!
 Set MYIP as homepage      

  
           

Web Page Information

Title:
Meta Description:
Meta Keywords:
sponsored links:
Links:
Images:
Age:
sponsored links:

Traffic and Estimation

Traffic:
Estimation:

Website Ranks

Alexa Rank:
Google Page Rank:
Sogou Rank:
Baidu Cache:

Search Engine Indexed

Search EngineIndexedLinks
 Google:
 Bing:
 Yahoo!:
 Baidu:
 Sogou:
 Youdao:
 Soso:

Server Data

Web Server:
IP address:    
Location:

Registry information

Registrant:
Email:
ICANN Registrar:
Created:
Updated:
Expires:
Status:
Name Server:
Whois Server:

Alexa Rank and trends

Traffic: Today One Week Avg. Three Mon. Avg.
Rank:
PV:
Unique IP:

More ranks in the world

Users from these countries/regions

Where people go on this site

Alexa Charts

Alexa Reach and Rank

Whois data

Front Page Thumbnail

sponsored links:

Front Page Loading Time

Keyword Hits (Biger,better)

Other TLDs of sorozatwiki

TLDs Created Expires Registered
.com
.net
.org
.cn
.com.cn
.asia
.mobi

Similar Websites

More...
Alexaæ ‡éą˜

Search Engine Spider Emulation

Title:SorozatWiki
Description:''
Keywords:'sorozatwiki, sorozat wiki, wiki sorozat, sorozatos oldal, sorozatos blog, sorozatos portal, sorozat adatbĂĄzis, sorozatos fĂ”cĂ­m, sorozatos videĂłk, sorozat ajĂĄnlĂłk, sorozatok a facebookon, sorozatos hirek, teves hirek, Ășj sorozat, televĂ­ziĂłs rendezvĂ©nyek, tĂ©vĂ©s rendezvĂ©nyek, sorozat nĂ©zettsĂ©g, csatorna nĂ©zettsĂ©g, heti nĂ©zettsĂ©g, lost eltĂ»ntek, csi a helyszĂ­nelĂ”k, csi mimai, new york-i helyszĂ­nelok, ncis, ncis los angeles, dr csont, tronok harca, tronok harca interju, tronok harca video, a zold ijasz, doktor house, cobra 11, a mentalista, vĂĄmpĂ­rnaplĂłk, joban rosszban, baratok kozt, baratok közt interjĂș, baratok kozt idopont, baratok kozt video, baratok kozt valtozas, ejjel-nappal-budapest, star trek, x-faktor, megasztĂĄr, Ă©den hotel, nagy duett, valĂłvilĂĄg, csillag szuletik, a dal, a szökĂ©s, Ă­gy jĂĄrtam anyĂĄtokkal, gyilkos elmĂ©k, hannibal, ezel, glades, szulejman, Ășj Ă©vad, Ășj sorozat, utolsĂł rĂ©sz, tĂĄvozĂł szereplĂ”, Ășj szereplĂ”, emlĂ©keztetĂ”, rtl klub, tv2, m1, viasat3, axn, hbo, '
Body:
SorozatWiki

| CĂ­mlap
| AjĂĄnlĂłk
| BeszĂĄmolĂłk
| InterjĂșk
| Nézettség
| HĂ­rkategĂłriĂĄk
| Kapcsolat
Friss ajĂĄnlĂłk
Baråtok közt - 32. h...
Baråtok közt - 27. h...
CSI - 9x02
Szulejmån - 128. rész
KorĂĄbbi ajĂĄnlĂłk


Hazai nézettség
nbsp37. hét - Tarolt a Gyertek åt szombat este elsÔ adåsa
nbsp36. hét - Nagyon gyengén nyitott a Frizbi
nbsp35. hét - Az utolsó nyåri hetet is letarolta a Baråtok közt
nbspArchĂ­vum
Bejelentkezés
Felhasznålónév
JelszĂł
Beperelték a Dr. Csont fÔszereplÔi a FOX-ot
Emily Deschanel, David Boreanaz Ă©s a Dr. Csont alapjĂĄul szolgĂĄlĂł regĂ©ny-sorozat Ă­rĂłja, Kathy Reichs dollĂĄrmilliĂłkĂ©rt perlik a 20th Century Fox anyavĂĄllalatot Ă©s a sorozatot AmerikĂĄban vetĂ­tĂ” FOX csatornĂĄt. Jelen esetben a kĂ©t szĂ­nĂ©sz azonban producerkĂ©nt kĂ©pviseli a sorozatot Ă©s nem pedig mint fĂ”szereplĂ”k. Az itt olvashatĂł kereset alapjĂĄn ez mĂĄr nem az elsĂ” eset a FOX-nĂĄl, hogy egy kis könyvelĂ©si ĂŒgyeskedĂ©snek köszönhetĂ”en eltĂŒntetik a nagy profitokat Ă©s szinte vesztesĂ©gesnek ĂĄllĂ­tjĂĄk be a produkciĂłkat. Ennek szeretne most a sorozat több producere vĂ©get vetni. MiutĂĄn a Dr. Csont AmerikĂĄban mĂĄr a 11. Ă©vadĂĄt tapossa igen magas profitot termelt az elmĂșlt Ă©vtizedben Ă­gy vĂĄrhatĂłan ha bebizonyosodnak a vĂĄdak nem kis botrĂĄny robbanhat ki.
A kereset szerint mestersĂ©gesen alacsony licenc dĂ­jak lett kifizetve, ami ĂĄltal a sorozat folyamatosan vesztesĂ©geskĂ©nt lett feltĂ»ntetve, a szerzĂ”dĂ©sĂŒk szerinti 3-5%-os rĂ©szesedĂ©sĂŒket sem fizettĂ©k ki az elmĂșlt Ă©vek sorĂĄn. Ezeken felĂŒl zsarolĂĄssal is megvĂĄdoltĂĄk a FOX-ot, miszerint pĂĄr Ă©vvel ezelĂ”tt, amikor elĂ”ször prĂłbĂĄltak az ĂŒgyben elĂ”rĂ©bb lĂ©pni a FOX ahelyett, hogy egyĂŒttmĂ»ködött volna velĂŒk vagy kifizette volna az összegeket megfenyegette Ă”ket, hogy ha nem fogadjĂĄk el az adott feltĂ©teleket, akkor annyi a sorozatnak Ă©s egy fillĂ©rt se kapnak.
Sajnos a FOX sosem kezelte Ășgy a Dr. Csontot, ahogy az megĂ©rdemelte volna, mĂ­g mĂĄs sorozataik mĂĄr a nyĂĄr közepĂ©n az elsĂ” Ășj rĂ©szek leforgatĂĄsa utĂĄn kaptĂĄk a promĂłkat, addig a Dr. Csont esetĂ©ben elĂ”fordult, hogy csupĂĄn kĂ©t hĂ©ttel a premier elĂ”tt lĂĄthattunk elĂ”ször promĂłkĂ©peket illetve elĂ”zetest. Tavaly a 10. Ă©vad közepĂ©n eddig mĂ©g nem lĂĄtott szĂŒnetre kĂŒldtĂ©k a sorozatot, a midseason finĂĄlĂ© (fĂ©lĂ©vadzĂĄrĂł) decemberi rĂ©sz utĂĄn csupĂĄn mĂĄrcius vĂ©gĂ©n Ă©rkezett Ășj epizĂłd! ArrĂłl pedig szintĂ©n nem szabad elfelejtkeznĂŒnk, hogy az Ă©vtized sorĂĄn a FOX össze-vissza pakolgatta a sorozatot a heti mĂ»sorrendjĂ©ben: nevetsĂ©ges de a produkciĂł mĂĄr megjĂĄrta a hĂ©t szinte minden napjĂĄt, hĂ©tfĂ”tĂ”l pĂ©ntekig több idĂ”sĂĄvban is adĂĄsba kerĂŒlt. Egy sorozatnak fontos, hogy kialakuljon egy megszokott idĂ”sĂĄvja, mert a nĂ©zĂ”knek akkor egy idĂ” utĂĄn megszokĂĄssĂĄ fog vĂĄlni az adott szĂ©ria nĂ©zĂ©se. Nem kell azzal szenvedniĂŒk hogy most kedden vagy csĂŒtörtökön, este nyolckor vagy kilenckor kerĂŒl adĂĄsba a kedvenc produkciĂłjuk Ășj rĂ©sze. A folyamatos pakolgatĂĄs soha nem tesz jĂłt egy sorozatnak, fĂ”leg ha megfelelĂ” promĂłciĂł nĂ©lkĂŒl pakolgatjĂĄk egyik naprĂłl a mĂĄsikra.
Sok talĂĄlgatĂĄs folyik arrĂłl is, hogy a per miatt mi lesz a Dr. Csont jelenlegi Ă©vadĂĄnak Ă©s a egyben a jövĂ”jĂ©nek tovĂĄbbi sorsa. A FOX ismĂ©t szĂŒnetre kĂŒldi a sorozatot Ă©s ugyan nem is olyan rĂ©gen kiadtĂĄk egĂ©szen mĂĄrcius vĂ©gĂ©ig a premiereket Ă©s a visszatĂ©rĂ” idĂ”pontokat a kĂŒlönbözĂ” szĂ©riĂĄikhoz, a Dr. CsontrĂłl szĂł sem esett. KĂ­vĂĄncsian vĂĄrjuk, hogy a januĂĄr közepĂ©n esedĂ©kes TCA (Television Critics Association) esemĂ©ny sorĂĄn fognak-e Ășjabb informĂĄciĂłk napvilĂĄgot lĂĄtni.
Agent - 2015. 12. 02. 22:41 |
hozzĂĄszĂłlĂĄs
HasonlĂł hĂ­rek
JanuĂĄrban folytatĂłdik A mentalista az RTL Klubon
A mentalista mĂĄr rĂ©gĂłta az RTL Klub egyik hĂșzĂłsorozata Ă©s annak ellenĂ©re, hogy mĂĄr sok Ă©ve lĂĄthatĂł, mĂ©g mindig magas nĂ©zettsĂ©get produkĂĄl. LegutĂłbb a 6. Ă©vad kerĂŒlt kĂ©pernyĂ”re, mely februĂĄrban Ă©rt vĂ©get, a szĂ©ria azĂłta szĂŒneten van, csak ismĂ©tlĂ©sek voltak belĂ”le lĂĄthatĂłak. A vĂĄrakozĂĄsoknak azonban vĂ©ge, hamarosan a csatorna folytatja a sorozatot. A nyĂĄron itt Ă­rtuk meg, hogy az RTL Klub-ra 2016 elejĂ©n tĂ©rhet vissza a szĂ©ria, melyet Ășgy lĂĄtszik a csatorna be is tart.
A SorozatWiki informĂĄciĂł szerint januĂĄrban lesz A mentalista 7. Ă©vadĂĄnak magyarorszĂĄgi premierje. Az Ășj rĂ©szek csak Ășgy mint korĂĄbban, kedd estĂ©nkĂ©nt a BarĂĄtok közt utĂĄn lesznek lĂĄthatĂłak. A 7. egyben a sorozat utolsĂł szezonja is, mely a szokottnĂĄl rövidebb, 13 epizĂłdbĂłl ĂĄll. A mentalista AmerikĂĄban idĂ©n februĂĄrban Ă©rt vĂ©get, itthon a szĂŒnetektĂ”l fĂŒggĂ”en valamikor 2016-ban zĂĄrul le a törtĂ©net.
KTL - 2015. 12. 02. 19:02 |
hozzĂĄszĂłlĂĄs
HasonlĂł hĂ­rek
Vasårnaptól az Aranyélet teljes elsÔ évada elérhetÔ lesz
Az HBO mostanĂĄban minden Ă©vben elĂ”rukkolt egy sajĂĄt gyĂĄrtĂĄsĂș hazai sorozat Ă©vaddal. ElsĂ”kĂ©nt jött a TĂĄrsas jĂĄtĂ©k, majd a TerĂĄpia, 2013-ban Ă©s 2014-ben pedig ezen szĂ©riĂĄk mĂĄsodik szezonja. A folytonossĂĄgon kĂ­vĂ»l ami talĂĄn mĂ©g fontosabb, hogy mindegyik minĂ”sĂ©gi produkciĂł volt, nem vĂ©letlen hogy az HBO mindkĂ©t Ă©vben megnyerte a TelevĂ­ziĂłs ÚjsĂĄgĂ­rĂłk DĂ­jĂĄnak legjobb sorozat kategĂłriĂĄjĂĄt.
2015-ben azonban az eddigieket is felĂŒlmĂșltĂĄk Ă©s talĂĄn a valaha kĂ©szĂŒlt egyik legjobb magyar sorozatot kĂ©szĂ­tettek el. Az AranyĂ©let november 8-ĂĄn indult az HBO-n Ă©s az elsĂ” Ă©vada 8 rĂ©szes lesz. Eddig nĂ©gy epizĂłd kerĂŒlt kĂ©pernyĂ”re Ă©s az HBO GO-ra is szintĂ©n ennyit tettek fel. VasĂĄrnap azonban lemegy az ötödik rĂ©sz is, sĂ”t az HBO GO-n innentĂ”l elĂ©rhetĂ” lesz a teljes elsĂ” szezon.
KTL - 2015. 12. 02. 16:52 |
hozzĂĄszĂłlĂĄs
HasonlĂł hĂ­rek
Sebestyén Balåzs elmondta, hogy valóban åtigazol-e a TV2-höz
A Blikk ma reggeli vezetĂ” hĂ­re arrĂłl szĂłlt, hogy a TV2 több RTL-es mĂ»sorvezetĂ”t is ĂĄtcsĂĄbĂ­that a csatornĂĄhoz. Az ĂșjsĂĄg szerint elsĂ”kĂ©nt SebestyĂ©n BalĂĄzst igazolnĂĄk ĂĄt, aki egyĂ©rtelmĂ»en a legfontosabb arca a tĂ©vĂ©adĂłnak. A Blikk informĂĄciĂłit az elmĂșlt ĂłrĂĄkban szĂĄmos mĂ©dium ĂĄtvette Ă©s elĂ©g sokan elkezdtek beszĂ©lni rĂłla, annak ellenĂ©re, hogy a nagy bulvĂĄrlapok hasonlĂł meghökkentĂ” hĂ­rei gyakran bizonyulnak hamisnak. Az RTL Klub szinte soha nem reagĂĄl hasonlĂł hĂ­rekre, de most megettĂ©k, melyben SebestyĂ©n BalĂĄzs is nyilatkozik. Íme:
Az RTL Klub Ă©s mĂ»sorvezetĂ”i szĂĄmos alkalommal talĂĄlkoznak kĂŒlönbözĂ”, a sajtĂłban megjelenĂ” pletykĂĄkkal. Ezek egy rĂ©sze annyira alaptalan, hogy Ă©rdemben nem is lehet reagĂĄlni rĂĄjuk. A Blikk cĂ­mĂ» napilap mai cĂ­mlapsztorijĂĄval ezĂșttal kivĂ©telt teszĂŒnk.
SebestyĂ©n BalĂĄzs 12 Ă©ve az RTL Klub meghatĂĄrozĂł arca, szĂĄmos sikermĂ»sort vezetett a piacvezetĂ” csatornĂĄn Ă©s ez nem fog vĂĄltozni 2016-ban sem: #8222;A sajtĂłban megjelenĂ” pletykĂĄk alaptalanok, nem környĂ©keztek meg Ă©s nem is tĂĄrgyaltam senkivel, hogy a jövĂ”ben mĂĄs televĂ­ziĂłs tĂĄrsasĂĄgnĂĄl folytassam a pĂĄlyafutĂĄsom. SĂ”t, a hĂ©ten vadonatĂșj RTL-es mĂ»sorokrĂłl egyeztettĂŒnk. EzekrĂ”l hamarosan, a megszokott mĂłdon tĂĄjĂ©koztatja a közvĂ©lemĂ©nyt a csatorna. TehĂĄt röviden annyit mondhatok: maradok az RTL MagyarorszĂĄgnĂĄl #8221; #8211; nyilatkozta SebestyĂ©n BalĂĄzs az eset kapcsĂĄn. (FotĂł: RTL Klub)
KTL - 2015. 12. 02. 15:43 |
hozzĂĄszĂłlĂĄs
HasonlĂł hĂ­rek
Tavasszal Ășjabb fĂ”zĂ”mĂ»sort indĂ­t az RTL
A gasztro reality mĂ»faj hazai sikerĂ©re tekintettel az RTL csoport Ășjabb vetĂ©lkedĂ”t indĂ­t a tĂ©mĂĄban. JövĂ” tavasszal Ă©rkezik majd a FĂ”zd le anyĂĄmat! az RTLII-re, Istenes Bence vezetĂ©sĂ©vel. A mĂ»sor alapjĂĄul szolgĂĄlĂł #8222;My mum cooks better than yours #8221; egyĂ©bkĂ©nt nagy sikerrel futott több orszĂĄgban is, Ă­gy pĂ©ldĂĄul RomĂĄniĂĄban, SzlovĂĄkiĂĄban, SzlovĂ©niĂĄban, TörökorszĂĄgban, SpanyolorszĂĄgban Ă©s ArgentĂ­nĂĄban is. A lĂ©nyeg az lesz, hogy kĂ©t csapat vetĂ©lkedik egymĂĄs ellen, egy-egy anya-gyermek pĂĄros, de adott esetben elĂ”fordulhat apa-gyermek pĂĄros is.
A felnĂ”ttkorĂș gyermekeknek egy megszabott idĂ”n belĂŒl kell elkĂ©szĂ­teniĂŒk a kivĂĄlasztott Ă©telt. A csavar, hogy mĂ­g a gyerekek a konyhapult mögött prĂłbĂĄljĂĄk teljesĂ­teni feladatukat, addig Ă©desanyjuk instruĂĄlhatja Ă”ket, de tevĂ©kenyen nem vehetnek rĂ©szt a fĂ”zĂ©si folyamatban. CsupĂĄn akkor avatkozhatnak be a szĂŒlĂ”k, ha megnyomjĂĄk a pĂĄnik gombot, ekkor viszont a visszaszĂĄmlĂĄlĂł dupla idĂ”vel ketyeg. A vĂ©gĂ©n pedig egy sztĂĄrsĂ©f fogja majd eldönteni, hogy kinek a fĂ”ztje lett jobb. A nyertes pĂĄros pedig csĂĄbĂ­tĂł pĂ©nznyeremĂ©nyre szĂĄmĂ­that. Az, hogy ki lesz a sztĂĄrsĂ©f mĂ©g nem lehet tudni.
A mĂ»sor kĂ©szĂ­tĂ”i Ă­gy mĂĄtĂłl vĂĄrjĂĄk azon 18 Ă©ven felĂŒliek jelentkezĂ©sĂ©t, akik Ășgy Ă©rzik, hogy csalĂĄdtagjukkal egyĂŒtt le tudnak fĂ”zni bĂĄrkit. Ebben a mĂ»sorban nem a kimagaslĂł konyhai tudĂĄs szĂĄmĂ­t, hanem hogy a versenyzĂ”k fĂ©ltve Ă”rzött csalĂĄdi receptjeikkel lefĂ”zzĂ©k az ellenfelet. A jelentkezĂ©shez nem kell mĂĄst tenni, mint regisztrĂĄlni Ă©s feltölteni egy kĂ©pet a versenyzĂ”-pĂĄrosrĂłl a www.rtl2.hu/fozdleanyamat linken. Ebben a mĂ»sorban az nyer, aki nem hagyja, hogy lefĂ”zzĂ©k az anyjĂĄt!
Agent - 2015. 11. 29. 20:35 |
hozzĂĄszĂłlĂĄs
HasonlĂł hĂ­rek
Érkezik a Meg-boldogulni utolsĂł Ă©vada az HBO-ra
Az HBO mĂ©g decemberre is tartogat sorozat premiert. A Meg-boldogulni vĂ­gjĂĄtĂ©k 3. Ă©s egyben utolsĂł szezonja december 15-Ă©n Ă©rkezik az HBO-ra. A tempĂł heti kĂ©t rĂ©sz lesz minden kedden 21:00-tĂłl. Az Ă©vad összesen hat rĂ©szes, Ă­gy valĂłszĂ­nĂ», hogy az összes epizĂłdot leadja mĂ©g idĂ©n a csatorna. A tengerentĂșlon is most fut az Ă©vad, ott december 13-ĂĄn kerĂŒl adĂĄsba a lezĂĄrĂł, utolsĂł epizĂłd. Az HBO2 szerdĂĄnkĂ©nt Ă©s csĂŒtörtökönkĂ©nt is ismĂ©tli majd a kedden az HBO-n adĂĄsba kerĂŒlt rĂ©szeket, Ă­gy aki esetleg lemarad az esti premierekrĂ”l, az szerdĂĄn 22:00-tĂ”l vagy csĂŒtörtökön 11:30-tĂłl pĂłtolhatja az HBO2-n.
Agent - 2015. 11. 24. 22:22 |
hozzĂĄszĂłlĂĄs
HasonlĂł hĂ­rek
SzĂŒnet nĂ©lkĂŒl folytatĂłdik a FoglalkozĂĄsuk: Amerikai
A tengerentĂșlon is sikeres sorozat mĂĄsodik Ă©vada szĂŒnet nĂ©lkĂŒl Ă©rkezik a Cool-ra. Az elsĂ” etap utolsĂł, 13. rĂ©sze, jövĂ” hĂ©ten, november 26-ĂĄn kerĂŒl majd adĂĄsba. Az Ă©v vĂ©ge ellenĂ©re a csatorna Ășgy döntött, hogy nem kĂŒldi szĂŒnetre a produkciĂłt. A mĂ»sornap Ă©s az idĂ”pont sem vĂĄltozik, Ă­gy a mĂĄsodik szezon premierje egy hĂ©ttel kĂ©sĂ”bb december 3-ĂĄn Ă©rkezik. Az Ășj rĂ©szek minden csĂŒtörtökön 23:05-tĂ”l kerĂŒlnek majd adĂĄsba a Cool TV-n. IdĂ©n hĂĄrom rĂ©sz kerĂŒlhet mĂ©g adĂĄsba, ezt követĂ”en egy kis karĂĄcsonyi szĂŒnettel szĂĄmolva jövĂ”re folytatĂłdik a sorozat, ami Ă­gy februĂĄri Ă©vadzĂĄrĂĄst kap majd.
AmerikĂĄban eközben mĂĄr a 4. etapot vĂĄrjĂĄk a rajongĂłk, melynek premierjĂ©t 2016 mĂĄrciusĂĄra jelentette be az FX csatorna. Az Ășj szezon, akĂĄr csak az elĂ”zĂ” hĂĄrom, ismĂ©telten 13 rĂ©sszel zĂĄrul majd. A folytatĂĄsrĂłl a 4. Ă©vad nĂ©zettsĂ©ge alapjĂĄn dönt a csatorna a jövĂ” Ă©v közepe, vĂ©ge felĂ©. A jĂł hĂ­r az, hogy a 3. szezonnak sem volt kiemelkedĂ”en magas nĂ©zettsĂ©ge, mĂ©gis berendeltĂ©k egy Ășjabb etapra mĂ©g a szezonzĂĄrĂł rĂ©sz adĂĄsba kerĂŒlĂ©se elĂ”tt.
Agent - 2015. 11. 22. 22:00 |
hozzĂĄszĂłlĂĄs
HasonlĂł hĂ­rek
Megvan a CSI: Cyber helyszínelÔk magyarorszågi premieridÔpontja
Ahogyan azt mĂĄr szeptember vĂ©gĂ©n megĂ­rtuk, a legfrissebb helyszĂ­nelĂ”s sorozatot, a CSI: Cyber-t a megszokottĂłl eltĂ©rĂ” csatorna fogja vetĂ­teni elĂ”ször itthon. A sorozat dupla premier rĂ©sszel Ă©rkezik december 2-ĂĄn, 21:00-tĂłl Ă©s 22:00-tĂłl az AXN csatornĂĄra. IdĂ©n nyolc rĂ©sz fog adĂĄsba kerĂŒlni, majd egy karĂĄcsonyi szĂŒnetet követĂ”en januĂĄr közepĂ©tĂ”l folytatĂłdhatnak majd az Ășj epizĂłdok, melybĂ”l az Ășj Ă©vre csak 5 rĂ©sz marad. A tengerentĂșlon a szĂ©ria jelenleg a mĂĄsodik Ă©vadĂĄt kezdte meg, tovĂĄbbi etap(ok)rĂłl azonban mĂ©g korai beszĂ©lni. Sajnos nem teljesĂ­t tĂșl jĂłl a produkciĂł, Ă­gy jövĂ”re adĂĄsba kerĂŒlĂ” epizĂłdok nĂ©zettsĂ©gĂ©n mĂșlik, hogy berendelik-e a folytatĂĄst vagy sem.
A sorozat ismertetĂ”je: A CSI: helyszĂ­nelĂ”k legĂșjabb spinoffjĂĄban az FBI kiberbĂ»nözĂ©ssel foglalkozĂł kĂŒlönleges egysĂ©gĂ©nek mindennapjaival ismerkedhetĂŒnk meg. Az egysĂ©get a kivĂĄlĂł viselkedĂ©selemzĂ” kiberpszicholĂłgus Avery Ryan vezeti. Avery valaha pszichiĂĄterkĂ©nt dolgozott, mĂ­gnem egy nap meghekkeltĂ©k a szĂĄmĂ­tĂłgĂ©p rendszerĂ©t, Ă©s meggyilkoltĂĄk az egyik paciensĂ©t. A zseniĂĄlis pszichiĂĄternĂ” a nyomozĂĄs sorĂĄn kapcsolatba kerĂŒlt az FBI-jal, Ă©s hamarosan csatlakozott is hozzĂĄjuk. Avery nyomozĂłtĂĄrsa, Elijah Mundo FBI ĂŒgynök a tengerĂ©szetnĂ©l is szolgĂĄlt, Ă©s a harcĂĄszati eszközök kivĂĄlĂł szakĂ©rtĂ”je. Az egysĂ©g FBI-os technikai zsenije - a kissĂ© magĂĄnak valĂł - Daniel Krumitz. Avery vĂĄllalkozĂłszellemĂ©nek köszönhetĂ”en a csapat kĂ©t kĂŒlönleges taggal is rendelkezik; a pszichiĂĄternĂ” ugyanis nĂ©hĂĄny kivĂĄlĂł hekker-bĂ»nözĂ”nek felajĂĄnlotta, hogy börtönbĂŒntetĂ©sĂŒk letöltĂ©se helyett neki dolgozzanak. Így kerĂŒlt a csapatba a fiatal Raven Ramirez, aki a nyomozĂłkkal töltött munkĂĄja alatt a közössĂ©gi mĂ©diatartalmak Ă©s a legĂșjabb a kiberirĂĄnyzatok szakĂ©rtĂ”jĂ©vĂ© vĂĄlt. HasonlĂł okok miatt lett csapattag Brody Nelson is, akinek ĂșjonckĂ©nt folyamatosan bizonyĂ­tania kell. Avery csapata a dörzsölt Ă©s ambiciĂłzus Simon Sifter nyomozĂłn keresztĂŒl tarja a kapcsolatot az FBI-al.
A szĂĄmĂ­tĂłgĂ©pes vilĂĄghĂĄlĂłn a bĂ»nözök arc Ă©s nĂ©v nĂ©lkĂŒl követik el tetteiket, a pĂ©nzes tranzakciĂłk Ăștjai szinte lenyomozhatatlanok, Ă©s minden egyes gombnyomĂĄsnak belĂĄthatatlan következmĂ©nyei lehetnek. Avery Ă©s zseniĂĄlis nyomozĂłcsapata azonban mĂ©ltĂł ellenfele a kiberbĂ»nözök vilĂĄgĂĄnak.
Agent - 2015. 11. 22. 20:37 |
hozzĂĄszĂłlĂĄs
HasonlĂł hĂ­rek
NĂ©gy fiatal lĂĄny kĂŒzd egy JĂłban Rosszban szerepĂ©rt
Hamarosan Ășj rezidens Ă©rkezik a TV2 sikersorozatĂĄba, a JĂłban Rosszban CsillagvirĂĄg klinikĂĄjĂĄra. A karakter nevĂ©t Ă©s leĂ­rĂĄsĂĄt megkaptuk, azonban az, hogy ki fogja alakĂ­tani Dr. Kincses PatrĂ­ciĂĄt mĂ©g nem dĂ”lt el. A hĂ©ten prĂłbafelvĂ©teleket kĂ©szĂ­tettek a nĂ©gy legesĂ©lyesebb szĂ­nĂ©sznĂ”vel Ă©s Marton RĂłberttel, aki Kardos doktort alakĂ­tja. A nĂ©gy szĂ­nĂ©sznĂ” Cap JĂșlia, GörgĂ©nyi Fruzsina, Nagy Katalin Ă©s TrecskĂł ZsĂłfia. Az azonban, hogy közĂŒlĂŒk ki fogja megkapni az Ășj rezidens szerepĂ©t az elkövetkezĂ” hetekben fog csak kiderĂŒlni.
#8222;Nem volt egyszerĂ» dolguk a lĂĄnyoknak, hiszen nem a szokvĂĄnyos castingon vĂĄlasztottĂĄk ki Ă”ket, hanem valĂłdi forgatĂĄsba csöppentek. LĂĄtszott is rajtuk az izgalom. Annak idejĂ©n Ă©n is nagyon zavarban voltam, ezĂ©rt hogy oldjam a feszĂŒltsĂ©gĂŒket, kettejĂŒknek #8211; akiknek illett a ruhĂĄjukhoz #8211; adtam egy nyaklĂĄncot, remĂ©lem szerencsĂ©t hoz nekik #8221; #8211; ĂĄrulta el KondĂĄkor ZsĂłfi, aki a törtĂ©net szerint az Ășj rezidens mentora lesz.
Agent - 2015. 11. 21. 18:55 |
hozzĂĄszĂłlĂĄs
HasonlĂł hĂ­rek
BĂșcsĂșzik, de jövĂ”re visszatĂ©r a Gyertek ĂĄt szombat este
Szeptember közepĂ©n indult az RTL Klub vadonatĂșj vetĂ©lkedĂ”je, a Gyertek ĂĄt szombat este! A mĂ»sor kezdetben a VigyĂ©l el, majd a Hungary's Got Talent utĂĄn a cĂ­mĂ©bĂ”l is adĂłdĂłan szombat estĂ©nkĂ©nt kerĂŒlt kĂ©pernyĂ”re. Ma este azonban bĂșcsĂșzik game show, 21:50-kor lesz lĂĄthatĂł az Ă©vadzĂĄrĂł 11. rĂ©sz. EzĂșttal Ábel Anita, Kiss RamĂłna, Fluor Tomi, FördĂ”s ZĂ©, IstvĂĄn Dani Ă©s Istenes Bence szĂĄllnak harcba a civil csapatkapitĂĄny szĂĄmĂĄra megnyerhetĂ” hĂĄrom milliĂł forintĂ©rt.
A Gyertek ĂĄt szombat este! ugyan volt pĂĄr hĂ©t amikor nem hozott olyan jĂł nĂ©zettsĂ©get, de összessĂ©gĂ©ben sikeres volt, sĂ”t a mĂșlt hĂ©ten a fiatalok körĂ©ben az ötödik legjobban teljesĂ­tĂ” mĂ»sor volt. Az eredmĂ©nyeket tudva nem meglepĂ”, hogy az RTL Klub pĂĄr ĂłrĂĄja bejelentette, hogy a tervek szerint jövĂ”re Ășj Ă©vaddal folytatĂłdik a mĂ»sor.
KTL - 2015. 11. 21. 14:57 |
hozzĂĄszĂłlĂĄs
HasonlĂł hĂ­rek
Into the Badlands premier elÔtti kritika: Kardozós, motorozós - szerintem. írta: Rényi Ádåm
SzamurĂĄjkardos utĂłpiĂĄval igyekszik erĂ”sĂ­teni a nĂ©zettsĂ©gi Ă©s kĂĄbel-elĂ”fizetĂ”i harcban az AMC. Az Into the Badlands cĂ­mĂ» sorozat egy nem tĂșl fĂ©nyes jövĂ”be vezet, ahol a konfliktusokat törvĂ©ny hĂ­jĂĄn Ă©les harci eszközökkel rendezik a felek. A produkciĂł amerikai premierje november 15-Ă©n, vasĂĄrnap este lesz, mĂ­g MagyarorszĂĄgra egy nappal kĂ©sĂ”bb, 16-ĂĄn hĂ©tfĂ”n Ă©rkezik meg.
A sorozat hĂ”sei tĂșlĂ©lĂ”k, egy civilizĂĄciĂł bukĂĄsĂĄnak tĂșlĂ©lĂ”i, egy pusztĂ­tĂł vilĂĄgĂ©gĂ©s megmaradtjai. De nincs bĂ©ke, a gyilkolĂĄsi kĂ©pessĂ©g, a harcmĂ»vĂ©szetek ismerete most is az Ă©letben maradĂĄs esĂ©lyĂ©t javĂ­tĂł praktikus tudĂĄsok. Sunny (Daniel Wu), a motoron jĂĄrĂł nindzsa vagy mi, mĂĄr az elsĂ” epizĂłd elsĂ” perceiben leteszi a nĂ©vjegyĂ©t harcmĂ»vĂ©szet terĂ©n, Ă©s arra minimum egy PHD-fokozat van nyomtatva. Törnek a nyakcsontok, kibelezĂ”dnek a rosszfiĂșk, akik nehezmĂ©nyezik, hogy hĂ”sĂŒnk egy lelakatolt lĂĄda tartalmĂĄt firtatja. A jelenet Tarantino Kill BilljĂ©t idĂ©zi, talĂĄn csak a vĂ©r Ă©s a szerteszĂ©t hullĂł vĂ©res vĂ©gtagok szĂĄma valamivel alacsonyabb.
Amikor mĂĄr nincs Ă©letben senki, az ellenszegĂŒlĂ”k közĂŒl, Sunnyi egy kardsuhintĂĄssal kinyitja a lĂĄdĂĄt, hogy abban egy fiĂșt talĂĄljon, Ă” nem mĂĄs, mint M. K. (Aramis Kinght), aki az anyjĂĄt keresi ezekben a cudar idĂ”kben. Nem vilĂĄgos, hogy miĂ©rt, de Sunny magĂĄval viszi, Ă©s eljutnak Badlands-be, ami valami bentlakĂĄsos szekta alapĂș harcmĂ»vĂ©szkĂ©pzĂ”, Ă©lĂŒkön a kĂŒldetĂ©studatos bĂĄrĂłval, Quinnel (Marton Csokas). Itt aztĂĄn Ă­zelĂ­tĂ”t kaptunk a nagy szĂłnok Ă©s manipulĂĄtor eszköztĂĄrĂĄbĂłl, majd nĂ©mi betekintĂ©st a csalĂĄdi Ă©letbe. FeltĂ»nik mĂ©g Quinn fia, Ryder (Oliver Stark), aki egy hatalmaskodĂł pöcs, Ă©s Bale (Benjamin Papac), a kikĂ©pzĂ©sen rĂ©szt vevĂ” jobb sorsra Ă©rdemes leendĂ” kis gyilkolĂłgĂ©pek egyike. Nem mesĂ©lem tovĂĄbb, aki akarja nĂ©zze meg, mindenesetre az elsĂ” rĂ©sz alapjĂĄn ebbĂ”l mĂ©g bĂĄrmi is lehet, legalĂĄbbis azok szĂĄmĂĄra, akik nyitottak a kardozĂłs-motoros utĂłpiĂĄkra.
Az Into the Badlands hoz nĂ©mi Following feelinget a harcmĂ»vĂ©sz szekta vonallal, de kĂŒlönleges kĂ©pessĂ©gek is jutnak pĂ©ldĂĄul M. K.-nak (mondjuk Ășgy, HĂ”sök mĂłdjĂĄra), akivel maradjunk annyiban, bizonyos helyzetekben nem cĂ©lszerĂ» összeakadni. Mivel harcmĂ»vĂ©szetekben valĂł jĂĄrtassĂĄgom mĂ©lyen az orszĂĄgos ĂĄtlag alatt nyugszik, mĂĄsokra kell hivatkozzak, amikor azt ĂĄllĂ­tom, a sorozat szĂĄmos kĂŒlönbözĂ” harcmĂ»vĂ©szetet mutat be, Ă­gy alighanem rövidesen kiderĂŒl, ki kit tud jĂłl lecsapni, lekaszabolni, vagy, hogy ki a titokzatos özvegy, hogy hova menekĂŒl Sunny Ă©s cimborĂĄja. De nem az Ă©n szĂĄmomra. Nincs harag, csak nem az esetem.
KTL - 2015. 11. 15. 15:15 |
hozzĂĄszĂłlĂĄs
HasonlĂł hĂ­rek
Nézettségi rekordot döntött a FEM3 Café
Megdöntötte a sajåt nézettségi rekordjåt a TV2 egyik kåbelcsatornåjånak reggeli mûsora. A FEM3 Café még sosem ért el olyan jó közönségarånyt, mint november 11-én. Részletek a csatorna közleményében:
A TV2 Csoport nĂ”i csatornĂĄjĂĄnak dĂ©lelĂ”tti magazin mĂ»sorĂĄt minden eddiginĂ©l többen vĂĄlasztottĂĄk az Ă©ppen tĂ©vĂ©t nĂ©zĂ”k közĂŒl. A november 11-i mĂ»sor 8,03 szĂĄzalĂ©kos közönsĂ©garĂĄnnyal futott a 18-49 Ă©ves korcsoportban, mĂ­g a 18-49 Ă©ves nĂ”k körĂ©ben mĂ©g magasabb, 11,23 szĂĄzalĂ©kos share-t hozott.
#8222;Nagyon örĂŒlĂŒnk ennek a kivĂĄlĂł eredmĂ©nynek, az elmĂșlt egy Ă©vben sikerĂŒlt folyamatosan emelni a mĂ»sor nĂ©zettsĂ©gĂ©t Ă©s ismertsĂ©gĂ©t. NaprĂłl napra egyre több hĂ­rrel tudunk szolgĂĄlni a hazai sajtĂł szĂĄmĂĄra. A mĂ»sor szerkesztĂ”i csapata nagyon lelkesen, profi mĂłdon dolgozik azon, hogy minden nap olyan szĂ­nes, Ă©rdekes tĂ©mĂĄkat dolgozzunk fel, olyan vendĂ©geket hĂ­vjunk meg, amivel le tudjuk ĂŒltetni a nĂ©zĂ”ket a kĂ©pernyĂ” elĂ©. A vendĂ©g mĂ»sorvezetĂ”k szerepeltetĂ©se is nagyon jĂłl mĂ»ködik, legutĂłbb BĂłdi MargĂłval Ă©s Rubint RĂ©kĂĄval vezettem egy-egy hetet, Ă©s mindketten nagyon Ă©lveztĂ©k a közös munkĂĄt. Ezeken a heteken lĂĄthatĂłan nagyobb az Ă©rdeklĂ”dĂ©s a mĂ»sor irĂĄnt, de ami kĂŒlönösen nagy öröm, hogy ezt az Ă©rdeklĂ”dĂ©st meg is tudjuk tartani #8221; #8211; mondta VĂĄczi GergĂ”, mĂ»sorvezetĂ”.
KTL - 2015. 11. 14. 16:04 |
hozzĂĄszĂłlĂĄs
HasonlĂł hĂ­rek
Premier elĂ”tt megnĂ©zhetĂ” az HBO GO-n az egyik legĂșjabb amerikai minisorozat
A Kegyetlen tĂĄnc (Flesh and Bone) egy 8 epizĂłdbĂłl ĂĄllĂł minisorozat, mely 2015. novemberĂ©ben Ă©s decemberĂ©ben lĂĄthatĂł az amerikai Starz csatornĂĄn. A magyarorszĂĄgi premierje a jövĂ” Ă©v legelejĂ©n, 2016. januĂĄr 5-Ă©n lesz az HBO-n. A hazai tĂ©vĂ©adĂł azonban mĂĄr most ingyen, mindenki szĂĄmĂĄra elĂ©rhetĂ”vĂ© tette a a tĂĄncos produkciĂł elsĂ” epizĂłdjĂĄt az HBO GO-n, mely regisztrĂĄciĂł nĂ©lkĂŒl itt nĂ©zhetĂ” meg. Az HBO GO hozzĂĄfĂ©rĂ©ssel rendelkezĂ”k pedig mĂ©g ennĂ©l is többet kapnak, ugyanis a teljes miniszĂ©riĂĄt megnĂ©zhetik az HBO online videĂłtĂĄrĂĄban.
A kemĂ©ny Ă©s sötĂ©t sorozat a balett vilĂĄgĂĄnak kevesek ĂĄltal ismert igazi arcĂĄt mutatja be. HĂ”se Claire (Sarah Hay), a fiatal balett-tĂĄncosnĂ”, akinek a zĂ»rös mĂșltja ellenĂ©re sikerĂŒl bekerĂŒlnie az egyik neves New York-i tĂĄnciskolĂĄhoz. Claire egy gyönyörĂ», lelkes, ugyanakkor Ă©rzelmileg sĂ©rĂŒlt fiatal nĂ”, veleszĂŒletett ĂĄrtatlansĂĄggal Ă©s törĂ©kenysĂ©ggel, azonban az önpusztĂ­tĂĄs sem ismeretlen szĂĄmĂĄra. KivĂĄlĂł balerina, aki kĂ©pes elĂ©rni cĂ©ljait, a belsĂ” kĂŒzdelmei azonban nĂ©ha elĂ”re nem lĂĄthatĂł irĂĄnyokba terelik.
A Claire-t alakĂ­tĂł Sarah Hay a valĂł Ă©letben is tĂĄncol, 8 Ă©ves kora Ăłta balettozik, Ă”t korĂĄbban a Fekete HattyĂș cĂ­mĂ» filmben lĂĄthattuk. A szĂ­nĂ©szi gĂĄrdĂĄban egyĂ©bkĂ©nt összesen 22 profi balettmĂ»vĂ©sszel talĂĄlkozhatunk, mint pĂ©ldĂĄul Sascha Radetsky, Irina Dvorovenko, Raychel Diane Weiner, Alex Wong, vagy a GengszterkorzĂłban is feltĂ»nĂ” Emily Tyra. A sorozat Ă­rĂĄsĂĄĂ©rt a Breaking Bad egyes epizĂłdjait is jegyzĂ” Moira Walley-Beckett felel. (FotĂł: HBO)
KTL - 2015. 11. 14. 15:39 |
hozzĂĄszĂłlĂĄs
HasonlĂł hĂ­rek
Oldal: 1 / 594: 1234...594
Impresszum
Powered by PHP-Fusion copyright #169; 2002 - 2015 by Nick Jones. | Copyright #169; 2008-2015 SorozatWiki.hu
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.

Updated Time

Updating   
Friend links: ProxyFire    More...
Site Map 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 20 30 40 50 60 70 80 90 100 110 120 130 140 150 160 170 180 190 200 250 300 350 400 450 500 550 600 610 620 630 640 650 660 670 680 690 700 710 720 730 740 750
TOS | Contact us
© 2009 MyIP.cn Dev by MYIP Elapsed:17.170ms