INSERT INTO sites(host) VALUES('rworld.hu') 1045: Access denied for user 'www-data'@'localhost' (using password: NO) rworld.hu Estimated Worth $10,729 - MYIP.NET Website Information
Welcome to MyIP.net!
 Set MYIP as homepage      

  
           

Web Page Information

Title:
Meta Description:
Meta Keywords:
sponsored links:
Links:
Images:
Age:
sponsored links:

Traffic and Estimation

Traffic:
Estimation:

Website Ranks

Alexa Rank:
Google Page Rank:
Sogou Rank:
Baidu Cache:

Search Engine Indexed

Search EngineIndexedLinks
 Google:
 Bing:
 Yahoo!:
 Baidu:
 Sogou:
 Youdao:
 Soso:

Server Data

Web Server:
IP address:    
Location:

Registry information

Registrant:
Email:
ICANN Registrar:
Created:
Updated:
Expires:
Status:
Name Server:
Whois Server:

Alexa Rank and trends

Traffic: Today One Week Avg. Three Mon. Avg.
Rank:
PV:
Unique IP:

More ranks in the world

Users from these countries/regions

Where people go on this site

Alexa Charts

Alexa Reach and Rank

Whois data

Front Page Thumbnail

sponsored links:

Front Page Loading Time

Keyword Hits (Biger,better)

Other TLDs of rworld

TLDs Created Expires Registered
.com
.net
.org
.cn
.com.cn
.asia
.mobi

Similar Websites

More...
Alexa标题

Search Engine Spider Emulation

Title:Magyar Aion privát szerver
Description:Első számú Magyar Aion Privát Szerver.
Keywords:Ingyenes, Magyar, Aion, Privát, Szerver, MMORPG
Body:
Magyar Aion privát szerver
Az Aionról
Szerver
Letöltés
Képek
Kapcsolat
VIP
Bug jelentés
Home
Az Aionról
A történet egy Atreia nevű bolygó három darabján játszódik. Régen, mikor még Aion, a világegyetem egyik legnevesebb istene létrehozta a planétát, emberekkel és Drakenekkel népesítette be. A drakenek voltak, akik kormányozták ezt a gyönyörű bolygót. De nem sokkal teremtésük után öten fellázadtak az istenük Aion ellen. A lázadó drakeneket mára Dragon Lordokként ismerjük, akik társaikat összegyűjtve, egy új és hatalmas sereget hoztak létre, a Balaurokat. Ezek a lényeket egy cél hajtotta, hogy megsemmisítsék az örökkévalóság tornyát, és ez által felborítsák a világ egyensúlyát.
Aionnak nem hagytak más választást, megteremtette a Tizenkét Empyrean Lordot, és létrehozott egy új anyagot, az Aethert, és egy Éteri pajzsot húzott a torony köré. Ez az anyag természetfeletti képességekkel ruházta fel az embereket és az Empyrean Lordokat is. És rövid időre sikerült távol tartani a balaurokat a toronytól.
Az Emyrean Lordok és a Balaurok között megkezdődött az ezer éves háború. Az Aethernek köszönhetően sok ember Daeva-vá változott, egy halhatatlan lénnyé, akik isteni képességekre tettek szert. Így az emberek az Empyrean Lordok segítségére siettek.
Ahogyan múltak az évszázadok, úgy fáradtak bele a háborúskodásba a Torony őrzői. Ezért a Lordok békét ajánlottak a Balauroknak.
Pontosan nem tudni mi történt a béketalálkozón, de ami utána következett azt mái napig is csak „Nagy kataklizmának” nevezzük. Az örökké valóság tornya megsemmisült, Atreia világa kettészakadt, káosz lett úrrá mindenütt. Aion többé már nem jött el az emberekhez, és senki nem tudja, hol lehet.
Az évszázadok során rengeteg dolog megváltozott. A bolygó két oldalán élő emberek, alkalmazkodtak az új otthonukhoz.
Most a világ felső felén élnek az Asmodianok. Nekik jutott a sötétség, a rideg, kopár földrész. Alkalmazkodniuk kellett új otthonukhoz, ezért karmokat és sörényt növesztettek.
Eközben az Elyosok a világ alsó felén, állandó napfényben fürödhettek. Nem kellett nélkülözniük, boldogan élhették minden napjaikat.
De az évek során az Elyosi Seraphim Lordok és az Asmodian Shedim Lordok között egyre hatalmasabbá vált a harag. Egymás hibáztatták a Nagy Kataklizma miatt.
A harag egyre tombolt Elyos és Asmodian között, és mivel felbomlottak a fizikai törvények a bolygó kettészakadásakor, átjárók kezdtek nyílni a két félteke között, így nem kellett sok ahhoz, hogy a két fél, akik régen egyek voltak, tomboló haraggal mészárolják le egymást.
Nem csak egymás területére nyíltak átjárók, hanem a két félteke között lévő sziklamaradványokra, ahol régen a torony ált, ezt a helyet hívjuk Abyss-nak. A toronyból megmaradt sziklák között egy szörnyű titok rejtőzött… A halottnak hitt Balaurok, ott voltak bezárva kijárat nélkül. De portálok segítségével kiszabadultak és nem állíthatja meg senki őket, hogy egy újabb apokalipszist hozzanak magukkal.
Elyos
Napsütötte oldal
Az Elyosok, Atreia alsó felében élik életüket közel 750 éve. Napfényben, boldogságban és bőségben. Ha valaki megpillant egy Elyosit, azt hinné egy angyalt lát.Viszont idővel a jólét beképzelté és arogánsá tette őket. Úgy gondolják ők Aion tökéletes képmásaik. Az elyosiak világa, gyönyörű, barátságos, de a kedvesség és barátságot kevesen ismerik.
Asmodia
Sötét oldal
Az Asmodianok bátrak és erősek. Hogy túléljék a zord körülményeket, ahová kerültek, alkalmazkodniuk kellett. Bőrük sápadt, karmokat növesztettek és sörényt. Az Asmodianok végtelenül nagylelkűek és hűségesek. Előbb adják életüket a társukért, minthogy azt lássák, hogy barátjuk meghal a harcban.
Balaur
A közös ellenség
A Balaurok a terrort, félelmet és a pusztulást hozzák magukkal. Nem számit Elyos vagy Asmodian vagy. Egyetlen cél vezérli őket, hogy elpusztítsanak mindent és mindenkit. Intelligens faj, mindég az erősebb frakciót támadják meg először.
rWorld Aion:Ha megtetszett Aion világa, gyere és csatlakozz hozzánk!
Szeretnénk ha szabadidőd egy részét egy nagyszerű mmorpg-vel töltsd el.Jó hangulat, nagyszerű események, izgalmas harcok várnak rád nálunk.Ha segítségre van szükséged, játékos társaid, illetve a GM csapat is segít amiben tud.
Mindenkinek szüksége van kikapcsolódásra és egy helyre, ahol több lehet mint egy egyszerű ember.Nálunk Hős lehetsz...
Voir
A szerverről
Az Aion: Steel Cavarly és az Aion:Dark Betrayal egy magyar tulajdonban lévő privát szerver. Szerverünk már 2009 óta folyamatosan üzemel, megszakítás nélkül.
Az eredeti NA Aion-hoz képest itt annyi a különbség, hogy a játékbeli szorzók magasabbak, nem kell fizetned semmilyen szolgáltatásért (kivéve ha nem szeretnél extra dolgokat), gyakran találkozhatsz GM-el, akik igyekeznek útba igazítani, ha szükséged van rá, és még sok apróság, ami élvezetesebbé teszi a játékot.
Törekszünk arra, hogy élvezetes és emlékezetes játékélményt biztosítsunk nektek. Ebben nagy segítséget nyújtanak a Daevák, illetve a Game Master (GM) – ink, akik mindenben segítenek, amiben csak tudnak.
Mivel az Aion teljes mértékben ingyenes, neked semmit nem kell fizetned, hogy játsz. Csak regisztráld magad és töltsd le a klienst és máris csatlakozhatsz a többi játékoshoz.
Gyakran szervezünk eventeket (eseményeket), ahol értékes és hasznos nyereményeket szerezhetsz.
(A szerver minden reggel, pontban 5 órakor automatikusan újraindul.)
Aktuális a szerveren
Jelenleg 0 online játékos van a szerveren, ebből 0 Elyos és 0 Asmodian.Eddig összesen 6202 játékos regisztrált és több mint 2390 karaktert hoztak létre.
Szerver tulaj
Dylen
GM csapat
Orphan (GM), Voir (SA), Malcolm (GM)
Rangok jelentései
TP - TestPlayer
EM - EventMaster
GM - GameMaster
GA - GameAdmin
SA - ServerAdmin
Játék szorzók
Jelenleg bővítés alatt.
Like-old Magyarország első számú privát AION szerverét, és tudj meg többet a közelgő eseményekről.
Töltsd Le
Letöltés előtt mindenképpen Regisztráld magad az rWorld Aion oldalán, hogy miután letöltötted a játékot már tudj is játszani nálunk.
A letöltéshez 46 GB szabad területre lesz szükség a merevlemezen.Nagyjából 19GB a tömörített kliens, illetve kicsomagolás után 27GB lesz.
FONTOS - az Aion Launcher futtatásához NET framework-re lesz szükségetek, amit az "egyéb eszközök" menüpont alatt találtok.
Torrent
Amennyiben torrentről töltöd le az Aion-t, kérlek maradj seed-ben pár napig, hogy a többiek is gyorsan le tudják tölteni.
rWorld Aion 4.7 kliens (torrent)
Egyéb eszközök
A leg újabb frissítések a gépedhez, amit érdemes használni.
NET Framework (Windows 7-hez)
µTorrent - kliens
DirectX 11 (Windows 7-hez)
MEGA letöltő
Hasznos Linkek
Galéria
Szeretnéd meg örökíteni az élményeidet?Küldj be képet, és kikerül a galériába.
Minden kép
Ti küldtétek
rWorld Aion
Aion háttérképek
Ti küldtétek
2013 - 2014
Ti küldtétek 02
2013 - 2014
Feltöltve
2013 - 2014
Kapcsolat
Elérhetőség
Üzenet küldés
aion.rworld.huSkype: egmvoir(GM) , rworldhelp (SUPPORT)
Ötlettel és játékon belüli hibával keresd: egmvoir Telepítéssel, VIP tagsággal, stb : aion.rworld@gmail.com
Elküldöm
©2009 – 2014 REVOLUTION WORLD Szerver.Minden jog fentartva.A tulajdonos előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a lap egészének vagy részeinek feldolgozása és értékesítése. A lap tartalmának egyes részeit - kizárólag saját felhasználás céljából - merevlemezére mentheti vagy kinyomtathatja, de ebben az esetben sem jogosult a lap, így többszörözött részének további felhasználására, terjesztésére, adatbázisban történő tárolására, letölthetővé tételére, kereskedelmi forgalomba hozatalára, satöbbi.

Updated Time

Updating   
Friend links: ProxyFire    More...
Site Map 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 20 30 40 50 60 70 80 90 100 110 120 130 140 150 160 170 180 190 200 250 300 350 400 450 500 550 600 610 620 630 640 650 660 670 680 690 700 710 720 730 740 750
TOS | Contact us
© 2009 MyIP.cn Dev by MYIP Elapsed:107.549ms