INSERT INTO sites(host) VALUES('love.hu') 1045: Access denied for user 'www-data'@'localhost' (using password: NO) love.hu Estimated Worth $321,553 - MYIP.NET Website Information
Welcome to MyIP.net!
 Set MYIP as homepage      

  
           

Web Page Information

Title:
Meta Description:
Meta Keywords:
sponsored links:
Links:
Images:
Age:
sponsored links:

Traffic and Estimation

Traffic:
Estimation:

Website Ranks

Alexa Rank:
Google Page Rank:
Sogou Rank:
Baidu Cache:

Search Engine Indexed

Search EngineIndexedLinks
 Google:
 Bing:
 Yahoo!:
 Baidu:
 Sogou:
 Youdao:
 Soso:

Server Data

Web Server:
IP address:    
Location:

Registry information

Registrant:
Email:
ICANN Registrar:
Created:
Updated:
Expires:
Status:
Name Server:
Whois Server:

Alexa Rank and trends

Traffic: Today One Week Avg. Three Mon. Avg.
Rank:
PV:
Unique IP:

More ranks in the world

Users from these countries/regions

Where people go on this site

Alexa Charts

Alexa Reach and Rank

Whois data

Front Page Thumbnail

sponsored links:

Front Page Loading Time

Keyword Hits (Biger,better)

Other TLDs of love

TLDs Created Expires Registered
.com
.net
.org
.cn
.com.cn
.asia
.mobi

Similar Websites

More...

Search Engine Spider Emulation

Title:Love.hu - a társkereső oldal
Description:Ingyenes, gyors és hatékony társkereső oldal minden korosztálynak, több százezres aktív társkereső felhasználóbázissal, egyedülálló társkereső szolgáltatásokkal.
Keywords:társkereső, társkeresők, love.hu, lov.hu, lav.hu, love társkereső
Body:
 Love.hu - a társkereső oldal Love.hu társkereső - bejelentkezés Felhasználónév vagy e-mail: Jelszó: Emlékezz rám Adatemlékeztető Magyarország egyik legnagyobb INGYENES társkeresője! ldquo;Szerelemhez nem kell semmi, csak szerelem kell, és kész. rdquo; Szeretnél társat találni? Kattints, és segítünk neked! @Tarskereso_love követése LoveRulett
férfi
nő
-tól
-ig
Böngéssz az első 100 ezer tagunk között, és pörgess a szerelemért! Kattints a Tetszikre, és vedd fel kiszemelteddel a kapcsolatot az oldalon. Lakhely: Célja: Kit keres: Testalkat: Regisztráció Felhasználónév: Jelszó: Jelszó ismét: Nem: férfi nő Születési idő: Lakhely: E-mail cím: Regisztrációmmal elfogadom a szabályzatot, és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az adatkezelő a részemre elektronikus levélben reklámokat küldjön. Páros társkereső regisztráció itt: A pár egyik tagja Felhasználónév: Jelszó: Jelszó ismét: Nem: férfi nő Születési dátum: A pár másik tagja Felhasználónév: Jelszó: Jelszó ismét: Nem: férfi nő Születési dátum: A pár Közös felhasználónév: Lakhely: E-mail: Regisztrációmmal elfogadom a szabályzatot, és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az adatkezelő a részemre elektronikus levélben reklámokat küldjön. Üdvözöljük: Ki talál könnyedén társat a Love.hu társkereső oldalon? Te is, ha nincs párkapcsolatod, de...
- ...ha olyan társkereső vagy, aki szívesen ismerkedik, és a futó fellángolás, az egyéjszakás kalandok, vagy a mindent elsöprő szerelem is érdekli.
- ...ha olyan társkereső vagy, aki először inkább online tájékozódik, mert az kényelmes, gyors és vidám, és ott azonnal kiszűröd, hogy kik azok a társkeresők, akik valóban érdekelhetnek.
- ...és ha olyan társkereső vagy, aki most szívesen felvállalja, hogy társkereső, de már nem szeretne sokáig az maradni! Statisztika:
Eddigi összes társkereső:
2.955.458
Aktív társkeresők: 319.019
Visszatérő társkeresők: 48.627
Társkeresők belépve: 1.519
Tegnap elküldött üzenetek: 21.606 Társkereső Love.hu tagok: Tudj meg többet a szerelemről! Még több infó a Love.hu-ról... gt; gt; Avagy, miben nyújt mást neked a Love.hu társkereső?
Miért szeretik annyian, hogy több mint 85 ezer társkereső vissza-visszatér, és hogyan fogod megtalálni itt azt, akit régóta keresel? Mi hozta létre, és hogyan működik most a Love.hu Társkereső?
A Love.hu társkereső 2006-ban indult útjára azzal, hogy segítsük a társkeresők egymásra találását. Olyan rendszert teremtettünk nekik, mely egyszerű, könnyen használható és követi az aktuális társkereső trendeket a folyamatos fejlődéssel.
Eddigi sikereinket köszönjük a társkeresőknek, akik oldalunkon regisztráltak, és itt keresték, vagy keresik a hozzájuk illő párt:
- eddig összesen több mint 2 millió társkereső használta az oldalt;
- közülük több mint 200 ezer ma is aktívan használja a társkereső funkciókat;
- több mint 85 ezren hozzánk térnek vissza, amikor életük ismét társkereső pályára sodorja őket;
- és naponta 600 új társkereső választja a love.hu társkereső oldalt.
Az elmúlt 5 év alatt az oldal akkora fejlődésen ment keresztül, amit talán el sem hinnél. Ez a fejlődés azt eredményezte, hogy összeszokott közösségek alakulnak ki, és a rengeteg szórakozási lehetőség mellett az emberek 99 %-os eséllyel találják meg azt, akit keresnek legyen szó tartós kapcsolatról, barátságról, vagy izgalmas kalandokról. Az oldalon sok szolgáltatás segíti a társkeresőket: 1. Az ingyenes regisztráció és a profiloldalad
Az ingyenes regisztráció mellett korlátlan feltöltési lehetőséget kapsz, vagyis annyi fényképet és videót oszthatsz meg magadról, amennyit csak szeretnél.
Az adatlapod, ahogyan a többi társkereső profiloldala is komplett portfolió adatlap, mely minden részletre kiterjedően bemutat másoknak:
- hogy nézel ki, milyen a stílusod;
- mit tartasz fontosnak az életben;
- mit akkor, amikor a társkeresés a tét;
- és a legapróbb részletekig körülírhatod a keresett személyt, melyet a rendszer megjegyez, és a továbbiakban ennek megfelelően szelektál. 2. Ismerkedés, párkeresés, kötetlen társkereső chat teszi izgalmassá a társkeresésedet:
Ahhoz, hogy ismerkedj, hogy megismerd a többi társkereső gondolatait, stílusát, véleményét, használd ki a Love.hu fórumait. Ha szívesen osztod meg a gondolataidat, véleményedet másokkal, hamarabb felfigyelnek rád. 3. Társkereső Extrák!
Használd ki a társkereső extrákat, mert velük gyorsabban megtalálod a párodat!
Az ingyenes alapverzión túl lehetőséged van "biztosabbra" menni:
Már a legrövidebb időre szóló előfizetés esetén is (250 Ft + ÁFA) rengeteg plusz funkció áll a rendelkezésedre.
VIP-tagként pedig:
- a képeket megtekintheted nagy méretben is;
- lekérheted azoknak az adatait, akik megnézték az adatlapodat;
- igényelheted a levelezéseid és csevegéseid mentését;
- saját írószínt választhatsz a fórumokon a könnyebb azonosíthatóság érdekében;
- a társkeresők neve mellett az életkorukat is láthatod;
- az új tagokat pedig 48 órára visszamenőleg lekérheted;
...és az előnyök sora még korántsem teljes. 4. Kapcsolat-kezdeményezési apropók:
Avagy, aki (társat) keres, az talál is a Love.hu-n!
Hogy össszehozzunk a neked teremtett társkeresőkkel bevezettünk néhány szexi funkciót is:
- levelezhettek;
- a kacérabbak küldhetnek egymásnak flörtöket;
- és a chat és videócsevegő is rendelkezésetekre áll egymás megismerésében. A Love.hu egy nagyágyú a társkeresésben, egy közösségi oldal, ahol nap, mint nap történik valami!
Mára nemcsak Magyarország egyik piacvezető társkereső oldala a love.hu, hanem egyben közösségi oldal is, ahol nap, mint nap történik valami, amiért érdemes visszajárni.
Olvasd el a társkeresők sikersztorijait, mert az ő élményeik, és boldogságuk többet mond minden szavunknál!
"Örülök, hogy feljöttem ide a Love.hu-ra és megtaláltam életem párját! Remélem, ez másoknak is sikerülni fog." Zoli
"Szóval, bár messze, mégis nagyon közel voltunk egymáshoz, ezzel együtt rátok volt szükségünk, hogy megtaláljuk egymást! Búcsúzom tőletek és köszönök szépen mindent!" Zsuzsi
"A randi végén egy pénzérme feldobásának segítségével akartuk eldönteni, hogy mit tegyünk. Ez bejött... A "na" indulatszó többszöri hangos kiejtésének köszönhetően megtörtént az első csók. Azóta együtt vagyunk, élünk boldogan, ki tudja: lehet, míg meg nem halunk... The end." Zsanett és Gábor Sikertörténetek a Love.hu társkeresőitől... gt; gt; Olvasd el a boldog társkeresők sztorijait, és meglátod, azok is megtalálják a Love.hu oldalon a nekik való társat, akik sokáig azt hitték, a lehetetlent várják!
Vajon Te mennyi idő alatt találod meg a társadat itt? KEDVES LOVE.HU MUNKATÁRSAI!TÖRTÉNETEM A MESÉS,MERT AZ ÁLTALAM MEGÁLMODOTT ÉS LEÍRT HERCEGET TALÁLTAM MEG MIND TESTBEN ÉS LÉLEKBEN IS,AKKÉNT MINT AZT VÁGYTAM.HISZEM NEM CSAK MEGTALÁLTUK EGYMÁST,HANEM ÖRÖKRE EGYEK LEHETÜNK ÉLETÜNK ELKÖVETKEZENDŐ PILLANATAIBAN.KÉREM ISTENT ÁLDJA MEGTALÁLKOZÁSUNK PILLANATÁT ÉS JELENÜNKET ÉS JÖVŐNKET IS,HOGY EGYÜTTLÉTÜNKKEL A VILÁG IS GAZDAGODJON ÉS ÉPÜLJÖN ÁLTALA SZERETETBEN,HITBEN,ÉS REMÉNYBEN AZ ÁLTALUNK MUTATOTT PÉLDA ALAPJÁN MÁSOKNAK IS.ÜDVÖZLETTEL HAJNI AZ ANGYALI GRÓFNŐ GRÓFNŐ Sziasztok!
Esténként írtunk egymással egy számomra roppant szímpatikus férfivel!Öt este után úgy döntöttünk,hogy találkozunk és eljön hozzám(70km-re lakik tőlem)!Elmentünk első este vacsorázni,sokat beszélgettünk,kaptam egy csokor virágot és a kisfiam egy kisautót!Számomra egyre szimpatikusabb lett és én is Neki!Egyszer csak megcsókolt és csókolt egész éjjel és még azóta is engem csókol!!Nagyon egymásba szerettünk!!!Köszönöm Nektek Love.hu,hogy segítettetek nekem ebben!!! Ildikócska28 Regisztrációm utáni 3. napon jött egy levél! Egy régen látott ismerős levele volt az. Néhány levél és chat után úgy döntöttünk,hogy találkoznunk kell. A sors akarata is volt,mert mikor Ő leült a géphez és bejelentkezett a LOVE.hu-ra úgy gondoltam,hogy az lesz az utolsó fellépése,mert nem igazán hitte,hogy itt bármi is lehet. Ekkor meglátott engem és ismerős volt a neki a szempár ami vissza nézett rá,-hogy az ő szavaival éljek-, igaz még nem telt el sok idő az első találkozásunk óta,de teljes az összhang köztünk és boldogok vagyunk,hogy egymásra találtunk. Mindenkinek ezt a felemelően és őrjítően jó érzést kívánjuk, csak hinni kell és mindenkire rátalál a boldogság....
Üdv.: Timcsi81 Timcsi81 Online társkeresési tippek... gt; gt; Másképp kell ismerkedned egy online társkereső oldalon, mint egy bárhol máshol?
Hát persze, hiszen itt először nem személyesen találkozol azzal, akit kiszemelsz, vagy azzal, aki szemet vet rád.
Mit kell tenned, hogy sikeres társkereső legyél? Nézd meg itt! 1. lépés: az online társkereső oldal
Az online társkeresés első és legfontosabb lépése: megtalálni a megfelelő társkereső oldalt! Ezt most ki is pipálhatod, hisz a Love.hu a legjobb választás a társkeresők számára a több mint 200 ezer aktív regisztrált taggal.
Azonban mielőtt beleveted magad az online ismerkedésbe, döntsd el, hogy mit is szeretnél: egy hosszú távú komoly kapcsolatot vagy csupán egy nyári kalandot? Ez segít megszűrni a jelölteket! 2. lépés: az őszinte társkereső adatlap
A társkereső profilodat, ill. adatlapodat helyesen töltsd ki: vagyis mutass magadról őszinte, de előnyös képet! Az őszinteség a későbbiekben is legyen vezérelved, például, amikor levelezel valakivel, vagy csetelsz. Ezzel elkerülheted, hogy csalódjanak benned, akiknek a bizalma időközben fontossá válhatott.
Ezért is elengedhetetlen egy valódi, téged ábrázoló kép feltöltése, melyen jól kivehető az arcod. A többi társkereső megtévesztése egy jó Brad Pitt-képpel vagy épp egy elbűvölő színésznő avatárjával nem válik a hasznodra.
Továbbá figyelj oda arra, hogy ne adj meg túl sok, túl szigorú szűrő szempontot a leendő társhoz, mert úgy elképzelhető, hogy a csak néhányan esnek bele a hálódba!
Viszont mindenképp add meg a társkeresési célod, hiszen van, aki szexpartnert, mások viszont tartós kapcsolatot keresnek. Ha ezt tisztázod, akkor nem fog "fárasztani" olyan, akit nem is keresnél. 3. lépés: Csak lassan, ne gyűjts rögtön háremet!
Ne kezdj el egyszerre túl sok potenciális érdeklődővel levelezni, mert végül nem fogod tudni követni, hogy kivel, hol tartasz, és ezzel talán épp azt bántod majd meg, akivel később komolyabbra is fordulhatott volna a kapcsolatod.
Válassz ki néhány társkeresőt, azokkal ismerkedj, és ha közöttük még sem találod a párodat, keress új személyeket! 4. lépés: Igenis ítélj első benyomás alapján!
Ez az egyetlen eset, amikor azt tanácsolom, az első benyomás alapján ítélj meg valakit! Ha valaki internetes társkereső oldalon ismerkedik, valószínűleg a legjobb színben tünteti fel magát. Légy körültekintő, és figyelj a részletekre is! 5. lépés: Légy aktív társkereső!
Csevegj, fórumozz és szólj hozzá a történetekhez! Ha sokat vagy online, egyértelműen nagyobb az esély arra, hogy felfigyeljen rád a nagy Ő! 6. lépés: A türelem szerelmet terem!
A netes csevegés végtelen ideig is tarthat. Ha tényleg érdekel valaki, tedd meg TE az első lépést, hívd el randira! De, akkor se csüggedj, ha elsőre nem találsz rá a nagy Ő-re, még mindig nagyon sokan várnak Rád az oldalon, bátran folytasd az ismerkedést! Társkereső BLOG // Hírek, cikkek a társkeresésről Három dolog, amit soha nem posztolj ki a kapcsolatodról!Férfiak figyelem! Itt az értelmező kéziszótár nőkhöz!Miért futnak zátonyra a kapcsolataid? „Itt rontod el” horoszkóp! Még több cikk gt; gt; Napi Boldogság Adagoló // Vicces, megható, különleges képek Érdekes csészékMező pici virágaEzeket mind én fújtam? Még több kép gt; gt; Társkeresők lakhely szerint Budapesti társkeresőKaposvári társkeresőSalgótarjáni társkeresőSzombathelyi társkeresőBékéscsabai társkeresőKecskeméti társkeresőSzegedi társkeresőTatabányai társkeresőDebreceni társkeresőMiskolci társkeresőSzékesfehérvári társkeresőVeszprémi társkeresőEgri társkeresőNyíregyházi társkeresőSzekszárdi társkeresőZalaegerszegi társkeresőGyőri társkeresőPécsi társkeresőSzolnoki társkereső Társkeresők népszerű szempontok szerint Ingyenes társkeresőKomoly társkeresőTárskereső ErdélySzingli társkeresőOnline társkeresőTárskereső fiataloknakKeresztény társkeresőMeleg társkeresőTárskereső chatFényképes társkeresőDiplomás társkeresőDuci társkeresőInternetes társkeresésPáratlan társkeresőKatolikus társkeresőMagyar társkereső Ügyfélszolgálat | Impresszum | Médiaajánlat | Adatvédelem és szerződési feltételek | Üzletszabályzat Love.hu v5.1 copy; 2006-2017 Epicenter Market Limited Minden jog fenntartva.

Updated Time

Updating   
Friend links: ProxyFire    More...
Site Map 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 20 30 40 50 60 70 80 90 100 110 120 130 140 150 160 170 180 190 200 250 300 350 400 450 500 550 600 610 620 630 640 650 660 670 680 690 700 710 720 730 740 750
TOS | Contact us
© 2009 MyIP.cn Dev by MYIP Elapsed:33.805ms