INSERT INTO sites(host) VALUES('jobbklikk.hu') 1045: Access denied for user 'www-data'@'localhost' (using password: NO) jobbklikk.hu Estimated Worth $249,207 - MYIP.NET Website Information
Welcome to MyIP.net!
 Set MYIP as homepage      

  
           

Web Page Information

Title:
Meta Description:
Meta Keywords:
sponsored links:
Links:
Images:
Age:
sponsored links:

Traffic and Estimation

Traffic:
Estimation:

Website Ranks

Alexa Rank:
Google Page Rank:
Sogou Rank:
Baidu Cache:

Search Engine Indexed

Search EngineIndexedLinks
 Google:
 Bing:
 Yahoo!:
 Baidu:
 Sogou:
 Youdao:
 Soso:

Server Data

Web Server:
IP address:    
Location:

Registry information

Registrant:
Email:
ICANN Registrar:
Created:
Updated:
Expires:
Status:
Name Server:
Whois Server:

Alexa Rank and trends

Traffic: Today One Week Avg. Three Mon. Avg.
Rank:
PV:
Unique IP:

More ranks in the world

Users from these countries/regions

Where people go on this site

Alexa Charts

Alexa Reach and Rank

Whois data

Front Page Thumbnail

sponsored links:

Front Page Loading Time

Keyword Hits (Biger,better)

Other TLDs of jobbklikk

TLDs Created Expires Registered
.com
.net
.org
.cn
.com.cn
.asia
.mobi

Similar Websites

More...

Search Engine Spider Emulation

Title:- jobbklikk.hu » f玫oldal
Description:
Keywords:
Body:
- jobbklikk.hu raquo; f玫oldal
st谩b
|
arch铆vum
|
regisztr谩ci贸
facebook
Youtube
rss
鈥濾agyok pedig korm谩ny embere a sz贸nak azon 茅rtelm茅ben, hogy k谩rhoztatok minden m疟k枚d茅st, minden elvet, melyek t枚rv茅nyes 茅s hathat贸s korm谩nyz谩st lehetetlen铆tenek.鈥 gr贸f Dessewffy Aur茅l
Jobbklikk Egyes眉let | 2012. augusztus 28.
Egy眉tt megy眉nk tov谩bb
Gerillamatric谩z谩s, kommunik谩ci贸s topmenedzsern艖k, radik谩lis 谩llatv茅delem 茅s breaking-bejelent茅s a sz铆riai t煤sz眉gyben. Ez volt a Jobbklikk programja a 2012. augusztus v茅gi Tranzit fesztiv谩lon K艖szegen. Folytatjuk.
jobbklikk,K艖szeg,Tranzit,Komment谩r,k枚z枚ss茅g
5
N茅gy nap, t枚bb mint ezer r茅sztvev艖, tucatnyi k枚z枚ss茅g bemutatkoz谩sa, h煤szn谩l is t枚bb kisebb f贸rum, 茅s h茅t, t枚bb sz谩z f艖 r茅szv茅tellel zajl贸 kerekasztal-besz茅lget茅s, naponta egy nagy- 茅s k茅t kisebb koncert. Ez volt a k艖szegi Tranzit fesztiv谩l programja, amelyet a Komment谩r foly贸irat alap铆tv谩nya rendezett 2012. augusztus 22. 茅s 25. k枚z枚tt.
A korm谩nyf艖 l谩togat谩sa mellett - amelyen m谩sf茅l 贸r谩n kereszt眉l a fesztiv谩loz贸k k茅rd茅seire v谩laszolt Ablonczy B谩lint, a foly贸irat szerkeszt艖je 茅s a Heti V谩lasz 煤js谩g铆r贸ja moder谩l谩s谩ban - t枚bb miniszter (a megnyit贸t is mond贸 Balog Zolt谩n, Hende Csaba, Navracsics Tibor) 茅s 谩llamtitk谩r (Hoffmann R贸zsa, L. Simon L谩szl贸, N茅meth Zsolt, R茅tv谩ri Bence) is el艖ad贸k茅nt vett r茅szt a fesztiv谩l k枚z茅leti besz茅lget茅sein. T枚bbek k枚z枚tt Csaba L谩szl贸, Hiller Istv谩n, Tabajdi Csaba, Schiffer Andr谩s 茅s Bal贸 Gy枚rgy t谩rsas谩g谩ban. A nyitott szellemis茅g, a k铆v谩ncsis谩g, az 茅rdekl艖d艖 atmoszf茅ra r茅v茅n 茅s a vitak茅szs茅gnek h谩la sz谩zn谩l is t枚bben hallgatt谩k p茅ld谩ul Sch枚pflin Gy枚rgy 茅s Adam LeBor Economist-tud贸s铆t贸 vit谩j谩t, amely Magyarorsz谩g nyugat-eur贸pai meg铆t茅l茅s茅r艖l sz贸lt, amint a drogliberaliz谩ci贸r贸l, az 眉gyn枚kk茅rd茅sr艖l 茅s a rom谩k helyzet茅r艖l folytatott eszmecser茅re, vagy a katonai oktat谩s j枚v艖j茅r艖l sz贸l贸 besz茅lget茅sre is sz茅p sz谩mmal 茅rkeztek a r茅sztvev艖k.
Schmidt M谩ria, az id茅n t铆z 茅ves Terror H谩za M煤zeum igazgat贸ja val贸di, mag谩val ragad贸 v茅lem茅nyvez茅rk茅nt mutatkozott be, F谩bry Korn茅l atya a szeretet kult煤r谩j谩r贸l besz茅lt, Patrick Egan, az FWD Affairs vezet艖je pedig a most zajl贸 amerikai eln枚kv谩laszt谩si kamp谩nyr贸l tartott prezent谩ci贸t. L谩nczi Andr谩s, Horkay-H枚rcher Ferenc, 脫kov谩cs Szilveszter 茅s Vit茅zy D谩vid, ak谩rcsak Szalay-Bobroviczky Krist贸f a Sz谩zadv茅gt艖l 茅s Magyar Korn茅lia a Progressz铆v Int茅zett艖l szint茅n a besz茅lget艖partnerek t谩bor谩t gyarap铆totta. Az esti s谩vban a Fiatal 脥r贸k Sz枚vets茅ge j贸volt谩b贸l versfelolvas谩s 茅s irodalmi vitak枚r m疟k枚d枚tt. R枚gt枚n az els艖 napon teljes er艖vel j谩tszott a cs谩ng贸-magyar-kelta dallamokkal t谩mad贸 铆r-punk Firkin, amelyet a r谩k枚vetkez艖 napokon t枚bbek k枚z枚tt Mar贸t Viki, a Cs铆k zenekar 茅s DJ Bootsie k枚vetett. T煤lz谩s n茅lk眉l kijelenthetj眉k, hogy a szok谩sos fesztiv谩l-茅lm茅ny 茅s a m谩ra hagyom谩nyosnak sz谩m铆t贸 tranzitos konferencia-rendezv茅ny m疟fajteremt艖 keresztez茅se sz眉letett meg a m枚g枚tt眉nk hagyott h茅ten.
Igazi 煤j铆t谩s volt az is, hogy a Mandiner, a Jobbklikk, a Konzervat贸rium, a KerDem-blog, a Komment谩r, a Heti V谩lasz, a Sz谩zadv茅g 茅s a Magyar Konyha is k眉l枚n helysz铆nen rendezte meg d茅lut谩ni szemin谩riumi besz茅lget茅seit, ahol egym谩ssal p谩rhuzamosan zajlottak a megh铆vott vend茅gek mellett a r茅sztvev艖k v茅lem茅ny茅re is fokozottan figyel艖 moder谩lt eszmecser茅k. Ezzel a fesztiv谩l a k枚z枚ss茅gek k枚z枚ss茅g茅v茅 v谩lt, bizony铆tva, hogy az egym谩ssal kultur谩lis 茅s v茅lem茅nyversenyben 谩ll贸 kisebb k枚z枚ss茅gek valami nagyobb r茅sz茅v茅 v谩lnak, mik枚zben nem adj谩k fel saj谩t identit谩sukat. Egyfajta kultur谩lis t枚rzssz枚vets茅g sz眉letett, ahol a f贸rumok k眉l枚nb枚z艖s茅ge nem 枚sszezavarja, hanem el艖seg铆ti a meg茅rt茅st. Az 艖szinte vita ugyanis val贸di tiszteletet sz眉lt. A Tranzit emblematikus jelk茅pek茅nt is olvashat贸 a Heti V谩lasz fiatal 煤js谩g铆r贸i 茅s gyakornokai 谩ltal szerkesztett 茅s 铆rt, n茅gy napon 谩t megjelen艖 ig茅nyes FesztiV谩lasz. tov谩bb raquo;
VSZ: Koll谩r D谩niel | 2014. december 22.
Korszemek VII. r茅sz
P茅ntek k茅s艖 este van, szok谩s szerint megj枚nnek a Gozsduba. Le眉lnek az asztalukhoz, m疟b艖r kab谩tok le, m疟mosolyok fel, smartphone ki.
urbaniz谩ci贸,Budapest,kritika
0
B茅k茅s M谩rton | 2014. december 18.
T铆z 谩ll铆t谩s a jelenkor technol贸gi谩j谩r贸l
Kritikai megjegyz茅sek a technikai fejl艖d茅sr艖l, a biotechnol贸gi谩r贸l, a technol贸giai munkan茅lk眉lis茅gr艖l, az adatb谩ny谩szatr贸l, a robotiz谩ci贸r贸l 茅s ezek emberi k枚vetkezm茅nyeir艖l.
technikai civiliz谩ci贸,kritika,modernit谩s,ludditizmus
3
VSZ: Koll谩r D谩niel | 2014. november 18.
Korszemek VI. r茅sz
A v谩rost mesters茅gesen altatj谩k, egy l茅lek sincs az utc谩n. A lelket len茅m铆tj谩k, a sz铆v rohadtul nyers.
kritika,urbaniz谩ci贸,Budapest
0
VSZ: Koll谩r D谩niel | 2014. szeptember 29.
Korszemek V. r茅sz
Egy eb茅dsz眉net, egy k茅s艖n kisz谩ll铆tott, langyos pizza, egy zs铆rtenger, fel is szeletelve meg nem is. Egy koll茅ga, aki k茅r egy szeletet.
Budapest,kritika,v谩ros
1
VSZ: | 2014. szeptember 17.
Konzervat铆v konferencia
Konferencia a Ludovik谩n Russell Kirk hal谩l谩nak 20. 茅vfordul贸ja tisztelet茅re: konzervat铆v gondolkod谩s az Egyes眉lt 脕llamokban. Eszmet枚rt茅net, kultur谩lis nosztalgia, politikai filoz贸fia.
konzervat铆v,konzervativizmus,Russell Kirk,Amerika
1
B茅k茅s M谩rton | 2014. szeptember 2.
Az els艖 magyar Kalasnyikov
A szovjet megsz谩ll贸k ut谩n a magyar szabads谩gharcosok fogtak a vil谩gon el艖sz枚r Kalasnyikovot a kez眉kben fegyveres konfliktus sor谩n.
1956,Budapest,AK-47,forradalom,antikommunizmus
1
Hall of Fame
raquo;艕 mondja meg, ki volt谩l... laquo;
Antitotalit谩rius csarnok
Tan谩rv茅delmi program
Kit 茅rdekelnek a n艖k?
Heti V谩lasz
Stumpf: Szavazati jogot az embri贸knak!
Az alkotm谩nyoz谩s kezd igaz谩n mulattat贸v谩 v谩lni.
konzervatorium.hu
Szilvay: A szalonk茅pes konzervat铆v
A szalonk茅pes konzervat铆v tudja, hogy a liberalizmus 茅s m谩s baloldalis谩gok olyanok, mint az iszl谩m: bet茅rni lehet, kit茅rni azonban nem, az茅rt hal谩l j谩r.
The New York Review of Books
Revolution Without Violence?
What we now call 鈥渃ivil resistance quot; often takes the form of mass rallies and demonstrations, as in Prague in 1989 and Tehran in 2009. People also engage in strikes, boycotts, fasts, and refusals to obey the law.
The Brussels Journal
Alain de Benoist and the Democratic Problem
Alain de Benoist's 1985 book length essay, The Problem of Democracy is now available from the Arktos publishing house. Outside of specialist circles, and certainly within English speaking countries, Alain de Benoist may not be particularly well known.
The American Conservative
Reagan Reviewed
Reagan accomplished an historical remoralization 鈥 not in the sense of renewing morality, but in restoring morale.
Foreign Affairs
The Political Power of Social Media
Discussion of the political impact of social media has focused on the power of mass protests to topple governments. In fact, social media's real potential lies in supporting civil society and the public sphere - which will produce change over years and decades, not weeks or months.
webmester@jobbklikk.hu

Updated Time

Updating   
Friend links: ProxyFire    More...
Site Map 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 20 30 40 50 60 70 80 90 100 110 120 130 140 150 160 170 180 190 200 250 300 350 400 450 500 550 600 610 620 630 640 650 660 670 680 690 700 710 720 730 740 750
TOS | Contact us
© 2009 MyIP.cn Dev by MYIP Elapsed:70.889ms