INSERT INTO sites(host) VALUES('hub.nl') 1045: Access denied for user 'www-data'@'localhost' (using password: NO) hub.nl Estimated Worth $99,109 - MYIP.NET Website Information
Welcome to MyIP.net!
 Set MYIP as homepage      

  
           

Web Page Information

Title:
Meta Description:
Meta Keywords:
sponsored links:
Links:
Images:
Age:
sponsored links:

Traffic and Estimation

Traffic:
Estimation:

Website Ranks

Alexa Rank:
Google Page Rank:
Sogou Rank:
Baidu Cache:

Search Engine Indexed

Search EngineIndexedLinks
 Google:
 Bing:
 Yahoo!:
 Baidu:
 Sogou:
 Youdao:
 Soso:

Server Data

Web Server:
IP address:    
Location:

Registry information

Registrant:
Email:
ICANN Registrar:
Created:
Updated:
Expires:
Status:
Name Server:
Whois Server:

Alexa Rank and trends

Traffic: Today One Week Avg. Three Mon. Avg.
Rank:
PV:
Unique IP:

More ranks in the world

Users from these countries/regions

Where people go on this site

Alexa Charts

Alexa Reach and Rank

Whois data

Who is hub.nl at nl.whois-servers.net

Domain name: hub.nl

Status: activeRegistrar:


Registrar.eu

Willem Buytewechstraat 40

3024BN ROTTERDAM

NetherlandsDNSSEC:
yesDomain nameservers:


ns1.openprovider.nl

ns2.openprovider.be

ns3.openprovider.euRecord maintained by:
NL Domain RegistryCopyright notice

No part of this publication may be reproduced, published, stored in a

retrieval system, or transmitted, in any form or by any means,

electronic, mechanical, recording, or otherwise, without prior

permission of the Foundation for Internet Domain Registration in the

Netherlands (SIDN).

These restrictions apply equally to registrars, except in that

reproductions and publications are permitted insofar as they are

reasonable, necessary and solely in the context of the registration

activities referred to in the General Terms and Conditions for .nl

Registrars.

Any use of this material for advertising, targeting commercial offers or

similar activities is explicitly forbidden and liable to result in legal

action. Anyone who is aware or suspects that such activities are taking

place is asked to inform the Foundation for Internet Domain Registration

in the Netherlands.

(c) The Foundation for Internet Domain Registration in the Netherlands

(SIDN) Dutch Copyright Act, protection of authors' rights (Section 10,

subsection 1, clause 1).

Front Page Thumbnail

sponsored links:

Front Page Loading Time

Keyword Hits (Biger,better)

Other TLDs of hub

TLDs Created Expires Registered
.com
.net
.org
.cn
.com.cn
.asia
.mobi

Similar Websites

More...
Alexa鏍囬

Search Engine Spider Emulation

Title: Reshift Digital | Stay ahead. Discover.
Description:
Keywords:
Body:
Reshift Digital
| Stay ahead. Discover.
Reshift Digital
menu
Reshift
Reshift Store
Online
Evenementen
Adverteren
Klantenservice
Persberichten
Vacatures
Abonneren
Stay ahead. Discover.
Adres
Richard Holkade 8
2033 PZ Haarlem
Telefoon
023 5430000
Routebeschrijving
Merken
Luchtig, laagdrempelig, leuk. En informatief. Dat is Computer Idee. Wilt u in begrijpelijk Nederlands op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen en de mogelijkheden van de digitale samenleving, dan is Computer Idee echt iets voor u.
Abonneren
Power Unlimited schrijft al meer dan 20 jaar over alles wat met games te maken heeft en is in die tijd uitgegroeid tot een autoriteit op het gebied van gamesbladen. Je wordt maandelijks op de hoogte gehouden van de nieuwste en nog te verwachten games en game gerelateerde hardware voor alle platformen.
Abonneren
Met een pc kun je echt meer dan alleen wat internetten en mailen! Voor iedereen die ge iuml;nteresseerd is in testen, tips en techniek op het gebied van computers en alle andere digitale apparaten is er PCM, het Personal Computer Magazine.
Abonneren
Linux Magazine en Linux Magazine Pro richten zich op [professionele] gebruikers van open source-software in het algemeen en Linux in het bijzonder. De lezer kan zelf aan de slag met praktische workshops en nuttige tips voor het gebruik van open source-producten. Het biedt praktische, hands-on oplossingen voor een nieuwe generatie Linux enthousiastelingen die hun kennis over Linux als server, desktop- en ontwikkelplatform willen vergroten.
Abonneren
Tot hier en verder, dat is het motto van Discovery Magazine. Met Discovery Magazine ontdek je de wereld buiten de gebaande paden. Met echte verhalen over eacute;n van bijzondere mensen, passies, beroepen en de wereld eromheen.
Abonneren
Media Totaal richt zich op iedereen die ge iuml;nteresseerd is in moderne consumentenelektronica. Dat kan een (al dan niet 3D) televisie zijn, een Blu-ray speler, hifi-set of home cinema systeem, maar ook een smartphone, navigatiesysteem of camera.
Abonneren
Vives is een onafhankelijke platform ten behoeve van onderwijsinnovatie en ICT binnen het onderwijs. Zowel directie, management, ICT co ouml;rdinator of docent haalt informatie en inspiratie uit het vakblad Vives.
Abonneren
NetworkPro is het media platform voor IT-beheer amp; Smart office solutions. NetworkPro richt zich op ICT-beheerders en -managers die willen weten hoe zij met moderne en innovatieve ICT-oplossingen hun bedrijfsorganisatie naar een hoger niveau kunnen tillen.
Abonneren
Gamer.nl is eacute; eacute;n van de grootste en oudste gamesites van Nederland. De website bestaat al sinds 1999 en heeft in die tijd een grote groep trouwe bezoekers voor zich gewonnen. De redactie biedt recensies van en vooruitblikken op games, maar ook nieuws, achtergrondverhalen, commentaarstukken en columns gerelateerd aan games en de game-industrie.Gamer.nl bedient ongeveer 275.000 unieke bezoekers per maand.
InsideGamer is de game community site van Nederland. Sinds 2002 maakt InsideGamer het mogelijk om samen met de community games te beleven en te ontdekken. Elke dag schrijven members uit de community unieke content welke op InsideGamer gepubliceerd wordt. Sinds 2013 heeft InsideGamer een eigen TV programma op Veronica en trekt wekelijks 170.000 kijkers. Op de website komen maandelijks 250.000 unieke bezoekers die samen met de redactie dagelijks praten over games, gaming lifestyle, cosplay en events.
Slimmer werken en moeiteloos leven. Dat is Lifehacking.nl. De site biedt een gevarieerde mix tussen persoonlijke ontwikkeling en time- en kennismanagement. Meer doen in minder tijd. Dankzij vernieuwende inzichten en moderne technologie. En soms met een grootmoeders tip. Lifehacking.nl vertelt hoe je informatie opspoort, organiseert, filtert en deelt. Zodat je overzicht houdt en informatiestress voorkomt. Zodat je slim kunt bewegen in de informatie- en netwerksamenleving.
Filmfan.nl is een nieuwe, verse site waarop enthousiaste, ervaren schrijvers hun passie over films en series delen. De site biedt dagelijks nieuws en trailers, maar ook langere artikelen in de vorm van previews, reviews, achtergrondverhalen, columns en vermakelijke lijstjes. Filmfan heeft als doel gesteld de Nederlander op te voeden en te informeren op het gebied van films, met verstand van zaken en vooral liefde voor beeldvermaak. Dankzij de hulp van Filmfans zustersites PU.nl. Gamer.nl en Insidegamer.nl, groeit het aantal bezoekers op een razend tempo.
Online
Computer Idee
ComputerIdee.nl heeft maandelijks meer dan 1 miljoen bezoekers die daar toegankelijke informatie kunnen vinden over de pc, tablet, digitale (rand) apparaten en alles wat daar mee samenhangt. Dagelijks worden er nieuwe tips en trucs voor alledaags computergebruik en computernieuws gepost.
Daarnaast zijn er duizenden discussies gaande op het computer idee forum, waar gebruikers een actieve community hebben gestart.
Computer Idee test hard- en software, geeft betrouwbare koopadviezen en biedt handige stap-voor-stap-workshops.
Verrassende invalshoeken, oog voor actuele ontwikkelingen en deskundige redacteuren zorgen ervoor dat ComputerIdee.nl interessant is voor gebruikers van ieder niveau.
p
Bezoek de website
Power Unlimited
De combinatie van (p)reviews, harde info, humor en recht voor z rsquo;n raap-commentaar maakt dat PU.nl al jaren een van de meest geliefde websites is voor echte gamers. En de snelst groeiende!
De site piekt regelmatig boven de 300.000 unieke bezoekers en blijft groeien als kool! Naast dagelijks nieuws over de hotste games kunnen bezoekers in de community met zowel de redactie als elkaar, ervaringen uitwisselen.
Daarnaast worden er op PU TV filmpjes geproduceerd en livestreams uitgezonden, waar duizenden kijkers van kunnen genieten en zelfs aan mee kunnen doen.
Vanwege de vele interactie van de gebruikers onder elkaar en met de redactie is er een sterk communitygevoel op PU.nl.
p
Bezoek de website
PCM
PCMweb.nl is de website voor de professional die zowel priv eacute; als beroepsmatig zich meer dan gemiddeld bezighoudt met PC rsquo;s, netwerk-infrastructuur, telecom, digital imaging.
Het blad heeft meer dan 20.000 oplage en de website wordt door de lezers veel bezocht voor downloads en verdere informatie over alles omtrent de computer en nieuwe computergerelateerde producten.
Op de website vindt u dagelijks het laatste nieuws, onafhankelijke productreviews van hard- en software, en handige workshops.
p
Bezoek de website
Linux Magazine
Linuxmag.nl is de online community van Nederland dat zich richt op alle ontwikkelingen rondom opensource en Linux in het bijzonder. De nieuwste features, workshops, devices, the Internet of things, Linux games, programming voor de zowel de linux thuisgebruiker alswel de professionale linuxgebruiker [Linuxpro]
p
Bezoek de website
Vives
Vives.nl is een onafhankelijke website ten behoeve van onderwijsinnovatie en ict binnen het primair-, voortgezet-, en beroepsonderwijs. Zowel de directie, het management, de ict- co ouml;rdinator, de docent, als de leerkracht die nauwelijks met de computer werkt, kan op vives.nl terecht.
De website heeft dagelijks nieuws over ontwikkelingen binnen het onderwijs en de afwisselende artikelen. (Software-)recensies, ingezonden stukken van lezers, originele columns en inhoudelijk sterke interviews, maken vives.nl tot een zeer gewaardeerde website, dat met meer dan 10.000 maandelijkse bezoekers, het hart van het onderwijs raakt.
p
Bezoek de website
Network Pro
NetworkPro.nl is het platform voor IT beheer en Smart office Solutions en richt zich daarmee op de moderne generatie ICT-beheerders en -managers, die behoefte hebben aan praktisch toepasbare informatie over de producten en ontwikkelingen in de ICT-markt van nu.
Network Pro laat zien hoe moderne en innovatieve ICT-oplossingen een bedrijfsorganisatie naar een hoger niveau kunnen tillen, hoe zij de kosten kunnen verlagen, en bovendien hoe de ICT-afdeling beter kan omgaan met de wensen van de organisatie en zijn gebruikers. Cloud, storage, security, big data en networking zijn hierbij de belangrijkste domeinen.
p
Bezoek de website
Gamer.nl
Gamer.nl is eacute; eacute;n van de grootste en oudste gamesites van Nederland. De website bestaat al sinds 1999 en heeft in die tijd een grote groep trouwe bezoekers voor zich gewonnen. De redactie biedt recensies van en vooruitblikken op games, maar ook nieuws, achtergrondverhalen, commentaarstukken en columns gerelateerd aan games en de game-industrie.Gamer.nl bedient ongeveer 275.000 unieke bezoekers per maand.
p
Bezoek de website
InsideGamer.nl
InsideGamer is de game community site van Nederland. Sinds 2002 maakt InsideGamer het mogelijk om samen met de community games te beleven en te ontdekken. Elke dag schrijven members uit de community unieke content welke op InsideGamer gepubliceerd wordt. Sinds 2013 heeft InsideGamer een eigen TV programma op Veronica en trekt wekelijks 170.000 kijkers. Op de website komen maandelijks 250.000 unieke bezoekers die samen met de redactie dagelijks praten over games, gaming lifestyle, cosplay en events.
p
Bezoek de website
Lifehacking.nl
Slimmer werken en moeiteloos leven. Dat is Lifehacking.nl. De site biedt een gevarieerde mix tussen persoonlijke ontwikkeling en time- en kennismanagement. Meer doen in minder tijd. Dankzij vernieuwende inzichten en moderne technologie. En soms met een grootmoeders tip. Lifehacking.nl vertelt hoe je informatie opspoort, organiseert, filtert en deelt. Zodat je overzicht houdt en informatiestress voorkomt. Zodat je slim kunt bewegen in de informatie- en netwerksamenleving
Lifehacks haken slim in op een routine of systeem. Zoals ochtendrituelen, de manier waarop e-mail wordt afgehandeld of hoe je de werkagenda inzet. Lifehacking.nl doorbreekt vastgeroeste patronen en komt met makkelijk toepasbare oplossingen voor meer effici euml;ntie. Met Lifehacking.nl bespaar je tijd en verlopen dagelijkse handelingen zoals administratieve rompslomp soepeler. Zelfs als je niet doorhebt dat ze onnodig veel tijd kost. Zodat je tijd eacute;n energie hebt om met meer belangrijke dingen aan de slag te gaan. Lifehacking.nl organiseert regelmatig workshops, brainjams en lezingen over lifehacking-gerelateerde onderwerpen.
Lifehacking.nl bereikt circa 100.000 bezoekers per maand.
p
Bezoek de website
Filmfan
Filmfan.nl is een nieuwe, verse site waarop enthousiaste, ervaren schrijvers hun passie over films en series delen. De site biedt dagelijks nieuws en trailers, maar ook langere artikelen in de vorm van previews, reviews, achtergrondverhalen, columns en vermakelijke lijstjes. Filmfan heeft als doel gesteld de Nederlander op te voeden en te informeren op het gebied van films, met verstand van zaken en vooral liefde voor beeldvermaak. Dankzij de hulp van Filmfans zustersites PU.nl. Gamer.nl en Insidegamer.nl, groeit het aantal bezoekers op een razend tempo.
Filmfan.nl houdt de bezoeker op de hoogte van het nieuws over het populairste beeldvermaak, terwijl het tegelijkertijd meer inzicht biedt in de wereld aacute;chter films en series. Informerend en vermakend voor zowel de nieuwkomer, als de doorgewinterde liefhebber.
p
Bezoek de website
Klantenservice
Adres klantenservice
Reshift Digital BV
t.a.v. Klantenservice
Richard Holkade 8
2033 PZ Haarlem
E-mail:
klantenservice@reshift.nl
Heeft u vragen of mededelingen betreffende uw abonnement of bestelling? Stuur bij voorkeur een e-mailbericht aan: klantenservice@reshift.nl. Graag met vermelding van uw naam en adres. U ontvangt, om te beginnen, een automatische terugkoppeling van de ontvangst van uw e-mailbericht. Uw e-mailbericht wordt in principe binnen enkele dagen verwerkt, maar u ontvangt niet op ieder e-mailbericht een antwoord per e-mail; andere reacties zijn ook mogelijk.
U kunt de afdeling Klantenservice bellen op werkdagen tussen 10:00 uur en 14:00 uur. De afdeling Klantenservice is dan bereikbaar via telefoonnummer 023-5364401.
Hosting door TransIP

Updated Time

Updating   
Friend links: ProxyFire    More...
Site Map 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 20 30 40 50 60 70 80 90 100 110 120 130 140 150 160 170 180 190 200 250 300 350 400 450 500 550 600 610 620 630 640 650 660 670 680 690 700 710 720 730 740 750
TOS | Contact us
© 2009 MyIP.cn Dev by MYIP Elapsed:88.993ms