INSERT INTO sites(host) VALUES('gazdasag.mon.hu') 1045: Access denied for user 'www-data'@'localhost' (using password: NO) gazdasag.mon.hu Estimated Worth $258,905 - MYIP.NET Website Information
Welcome to MyIP.net!
 Set MYIP as homepage      

  
           

Web Page Information

Title:
Meta Description:
Meta Keywords:
sponsored links:
Links:
Images:
Age:
sponsored links:

Traffic and Estimation

Traffic:
Estimation:

Website Ranks

Alexa Rank:
Google Page Rank:
Sogou Rank:
Baidu Cache:

Search Engine Indexed

Search EngineIndexedLinks
 Google:
 Bing:
 Yahoo!:
 Baidu:
 Sogou:
 Youdao:
 Soso:

Server Data

Web Server:
IP address:    
Location:

Registry information

Registrant:
Email:
ICANN Registrar:
Created:
Updated:
Expires:
Status:
Name Server:
Whois Server:

Alexa Rank and trends

Traffic: Today One Week Avg. Three Mon. Avg.
Rank:
PV:
Unique IP:

More ranks in the world

Users from these countries/regions

Where people go on this site

Alexa Charts

Alexa Reach and Rank

Whois data

Front Page Thumbnail

sponsored links:

Front Page Loading Time

Keyword Hits (Biger,better)

Other TLDs of gazdasag

TLDs Created Expires Registered
.com
.net
.org
.cn
.com.cn
.asia
.mobi

Similar Websites

More...
Alexa鏍囬

Search Engine Spider Emulation

Title:Gazdas谩gi h铆rek | MON
Description:Gazdas谩gi h铆rek, bankok, szja, apeh, t艖zsde, p茅nzpiac
Keywords:gazdas谩g, economy, 谩rut艖zsde, ad贸, apeh, befektet茅s, hitel, p茅nz, p茅nzpiac, szja, t艖zsde
Body:
Gazdas谩gi h铆rek | MON
Kezd艖lap
H铆rek
Lak贸helyem
K枚z枚ss茅g
Magazin
脕ll谩s
li
li
Ingyenesapr贸hirdet茅s
#x2191; Top
MON
Kezd艖lap
Budapest h铆rei
Nap sz茅pe
Napi video
Napi recept
Napi horoszk贸p
Vide贸k
H铆rek
Magyarorsz谩g
Rend艖rs茅gi h铆rek
Sport
Bulv谩r
Nagyvil谩g
Aut贸
Erotika
Gazdas谩g
Multim茅dia
Mozi
脡letm贸d
Lak贸helyem
Cikkek
脷j cikk felt枚lt茅se
K枚z枚ss茅g
F贸rum
Facebook
J谩t茅kok
Twitter
Magazin
Receptek
脕llatvil谩g
Kert
N艖knek sz贸l
Karrier
Esk眉v艖
Csal谩d
脕ll谩s
Aut贸
Ingatlan
Ingyenesapr贸hirdet茅s
Bel茅p茅s
MON | Kezd艖lapnak
Kijelentkez茅s
禄 Saj谩t profilom
MON
MON - Gazdasag
Tal谩l贸s k茅rd茅s: hov谩 lett a p茅nz?
13 perce Debrecen 鈥 鈥匩em val贸sult meg, m茅gis elment r谩 egy csom贸 p茅nz, mi az? Nem is az fizette a cehhet, aki szerz艖d枚tt, h谩t akkor kicsoda? Nem is annak fizettek, akivel szerz艖dtek, de akkor meg kinek?
tov谩bb 禄
Megk茅rdezt眉k: Mi a v茅lem茅nye arr贸l, hogy a t枚rv茅ny havonta k茅tszer ingyen p茅nzfelv茅telt tesz lehet艖v茅?
21 perce Debrecen 鈥 Els艖 hall谩sra j贸 dolognak t疟nhet, de val贸j谩ban ezzel a d枚nt茅ssel az elektronikus p茅nzhaszn谩latot szor铆tj谩k vissza. V茅lem茅nyem szerint egyre t枚bb ember ink谩bb k茅szp茅nzben k茅ri majd a fizet茅s茅t 鈥 osztotta meg gondolatait D茅vai L谩szl贸.
tov谩bb 禄
Az Egis-r茅szv茅nyekkel december 6-谩n lehet utolj谩ra kereskedni
55 perce Budapest, 2013. december 2., h茅tf艖 (MTI) - Az EGIS t枚rzsr茅szv茅nyeit 2013. december 12-vel t枚rlik a term茅klist谩r贸l, a r茅szv茅nyek utols贸 keresked茅si napja 2013. december 6. - der眉l ki a B脡T vez茅rigazgat贸j谩nak a t艖zsde honlapj谩n h茅tf艖n k枚zz茅tett hat谩rozat谩b贸l.
tov谩bb 禄
A posta 茅s az FHB al谩铆rta a DBH tranzakci贸t lez谩r贸 szerz艖d茅st
6 perce Budapest, 2013. december 2., h茅tf艖 (MTI) - Sikeresen teljes眉ltek a Magyar Posta Zrt. 茅s az FHB Jelz谩logbank Nyrt., illetve a D铆jbeszed艖 Holding (DBH) Zrt. tulajdonosai k枚z枚tt a DBH csoport tulajdonosv谩lt谩s谩ra vonatkoz贸 szerz艖d茅sek el艖felt茅telei, 铆gy 2013. november 29-茅n a felek al谩铆rt谩k a tranzakci贸t lez谩r贸 szerz艖d茅st - jelentette be a Magyar Posta.
tov谩bb 禄
OGY - A Mol visszakap a k枚lts茅gvet茅sb艖l 35 milli谩rd forintot
15 perce Budapest, 2013. december 2., h茅tf艖 (MTI) - Az Orsz谩ggy疟l茅s h茅tf艖n elfogadta azt a m贸dos铆t贸 javaslatot, amelynek alapj谩n - egy uni贸s b铆r贸s谩gi d枚nt茅s miatt - a Mol visszakap 35 milli谩rd forintot a k枚zponti k枚lts茅gvet茅sb艖l.
tov谩bb 禄
Varga Mih谩ly tov谩bbi kamatv谩g谩sban b铆zik
12 贸r谩ja | Budapest, 2013. december 2., h茅tf艖 (MTI) - Varga Mih谩ly rem茅ny茅t fejezte ki, hogy m茅g cs枚kkenhet a jegybanki alapkamat.
tov谩bb 禄
Deloitte BankIndex: optimist谩bbak a magyarok, de t谩volinak l谩tj谩k a kil谩bal谩st
12 贸r谩ja | Budapest, 2013. december 2., h茅tf艖 (MTI) - Az elm煤lt egy 茅vben jelent艖sen n艖tt a magyarok megtakar铆t谩si kedve 茅s fogyaszt谩si k茅pess茅g眉kkel kapcsolatos optimizmusa, jelent艖s r茅sz眉k azonban tov谩bbra is tart贸zkodna a hitelfelv茅telt艖l 茅s 煤gy l谩tja, hogy m茅g mindig messze a gazdas谩gi kil谩bal谩s - der眉l ki a Deloitte-Scale BankIndex茅b艖l.
tov谩bb 禄
A kkv-k egy r茅sze t枚bb k茅szp茅nzes m疟velettel cs枚kkenti a tranzakci贸s illet茅k terh茅t
12 贸r谩ja | Budapest, 2013. december 2., h茅tf艖 (MTI) - A hazai kis- 茅s k枚z茅pv谩llalkoz谩sok (kkv) t枚bbs茅g茅t ugyan 茅rz茅kenyen 茅rinti a tranzakci贸s illet茅k bevezet茅se, 40 sz谩zal茅kuk azonban egyel艖re semmit nem tett a k枚lts茅gek m茅rs茅kl茅s茅re, akik l茅ptek, azok az utal谩sok 枚sszevon谩s谩val, illetve t枚bb k茅szp茅nzes m疟velettel reag谩ltak, olyan v谩llalkoz谩s azonban alig akad, amely az illet茅k miatt bankot v谩ltott volna - der眉lt ki a Budapest Bank kutat谩s谩b贸l.
tov谩bb 禄
Nem k茅rnek p茅nzt a p茅nz眉nk茅rt, ha k茅rj眉k
12 贸r谩ja | Debrecen - Febru谩rt贸l ingyen juthatunk hozz谩 saj谩t p茅nz眉nkh枚z, havi k茅tszer, amennyiben ezt k茅rj眉k.
tov谩bb 禄
MNB: b艖v眉l艖 lehet艖s茅gek a n枚veked茅si hitelprogramban
13 贸r谩ja | Budapest, 2013. december 2., h茅tf艖 (MTI) - A Magyar Nemzeti Bank a n枚veked茅si hitelprogram (NHP) finomhangol谩sa, valamint egyes finansz铆roz谩si lehet艖s茅gek b艖v铆t茅se mellett d枚nt枚tt a program kapcs谩n be茅rkezett v谩llalkoz贸i 茅s hitelint茅zeti szak茅rt艖i v茅lem茅nyeket figyelembe v茅ve, a m贸dos铆t谩sok 2014. janu谩r elsej茅n l茅pnek hat谩lyba - k枚z枚lte a jegybank a honlapj谩n h茅tf艖n.
tov谩bb 禄
Fidesz: az MSZP idej茅n megdupl谩z贸dott az 茅lelmiszer谩fa
13 贸r谩ja | Budapest, 2013. december 2., h茅tf艖 (MTI) - Hiteltelennek tartja a Fidesz a szocialist谩k 谩facs枚kkent茅si javaslatait - k枚z枚lte a korm谩nyp谩rt kommunik谩ci贸s igazgat贸ja h茅tf艖i budapesti sajt贸t谩j茅koztat贸j谩n.
tov谩bb 禄
Br眉sszeli magyar diplomata: az eur贸pai gazdas谩g teljes铆tm茅nye a k眉lpolitik谩ra is hat谩ssal van
13 贸r谩ja | Budapest, 2013. december 2., h茅tf艖 (MTI) - Ha az Eur贸pai Uni贸 gazdas谩ga nem sikeres, ez korl谩tozza k眉lpolitikai mozg谩ster茅t is. B谩r nincs v茅ge a v谩ls谩gnak, rem茅lhet艖leg kifel茅 tart bel艖le az EU, ami a k眉lpolitik谩j谩ra is j贸 hat谩ssal lesz - mondta Gr煤ber K谩roly, a br眉sszeli magyar 谩lland贸 EU-k茅pviselet k眉l- 茅s biztons谩gpolitik谩val foglalkoz贸 nagyk枚vete a Magyar K眉l眉gyi Int茅zetben tartott h茅tf艖i el艖ad谩s谩n.
tov谩bb 禄
脷j eln枚k枚t 茅s aleln枚k枚t v谩lasztott az MSZ脡SZ
13 贸r谩ja | Budapest, 2013. december 2., h茅tf艖 (MTI) - Eln枚knek Niklai 脕kost, aleln枚knek 脕rvai Zolt谩nt v谩lasztotta k枚zgy疟l茅s茅n a Magyar Sz谩llod谩k 茅s 脡ttermek Sz枚vets茅ge (MSZ脡SZ) 2014-2015-re - t谩j茅koztatta a szervezet h茅tf艖n az MTI-t.
tov谩bb 禄
Egy眉ttm疟k枚d茅si meg谩llapod谩st k枚t枚tt az EXIM 茅s a NIH
13 贸r谩ja | Budapest, 2013. december 2., h茅tf艖 (MTI) - Egy眉ttm疟k枚d茅si meg谩llapod谩st k枚t枚tt a Magyar Export-Import Bank Zrt. 茅s a Magyar Exporthitel Biztos铆t贸 Zrt. (k枚z枚s n茅ven: EXIM) 茅s a Nemzeti Innov谩ci贸s Hivatal (NIH), a meg谩llapod谩st N谩tr谩n Roland, az EXIM vez茅rigazgat贸ja 茅s Kor谩nyi L谩szl贸, a NIH megb铆zott eln枚ke 铆rta al谩 h茅tf艖n Budapesten, a Magyar Tudom谩nyos Akad茅mi谩n - k枚z枚lt茅k az egy眉ttm疟k枚d艖 szervezetek.
tov谩bb 禄
Olvas贸i lev茅l: K茅t diplom谩val kompetencia k茅pz茅sen
14 贸r谩ja | Debrecen - 脷gy t疟nik, Magyarorsz谩gon s煤lyos gond van a statisztik谩kkal. M茅g mindig tartja mag谩t az a n茅zet, hogy a munkan茅lk眉lis茅g f艖 oka a k茅pzetlens茅g.
tov谩bb 禄
Eur贸pai sz铆nvonal煤 t谩vh艖rendszer lesz
14 贸r谩ja | Debrecen -鈥匥orszer疟s铆tik a T贸c贸skert 30 茅ve 茅p眉lt elavult t谩vh艖vezet茅keit 茅s h艖k枚zpontjait j枚v艖re.
tov谩bb 禄
A MEKH vizsg谩lni fogja nagykereskedelmi energiapiacok tisztas谩g谩t
15 贸r谩ja | Budapest, 2013. december 2., h茅tf艖 (MTI) - A nagykereskedelmi energiapiacok integrit谩s谩r贸l 茅s 谩tl谩that贸s谩g谩r贸l sz贸l贸 eur贸pai uni贸s rendelet sz谩mos k枚telezetts茅get 铆r el艖 a piaci szerepl艖knek annak 茅rdek茅ben, hogy az energetikai t谩rsas谩gok m疟k枚d茅se k枚vethet艖bb 茅s 谩tl谩that贸bb legyen, ezek betart谩s谩t a Magyar Energetikai 茅s K枚zm疟-szab谩lyoz谩si Hivatal (MEKH) fogja vizsg谩lni.
tov谩bb 禄
P茅nzt谩rg茅pek - A k铆nai Inspur p茅nzt谩rg茅p茅t is forgalmazza az LA P茅nzt谩rg茅p Kft.
15 贸r谩ja | Budapest, 2013. december 2., h茅tf艖 (MTI) - Az LA P茅nzt谩rg茅p Kft. a k铆nai Inspur csoport p茅nzt谩rg茅p茅t is forgalmazza Magyarorsz谩gon - k枚z枚lte a magyar v谩llalat h茅tf艖n.
tov谩bb 禄
Jogs茅rt艖 谩ll铆t谩sok miatt b铆rs谩golt a GVH
15 贸r谩ja | Budapest, 2013. december 2., h茅tf艖 (MTI) - T铆zmilli贸 forint b铆rs谩g megfizet茅s茅re k枚telezte a Gazdas谩gi Versenyhivatal (GVH) az Inpulsive Energy Kft.-t, 茅s 12 milli贸 forintra b铆rs谩golta az Impulser-Trade Kft.-t, mert tisztess茅gtelen kereskedelmi gyakorlatot folytattak, amikor az Impulser pulz谩l贸 m谩gnester谩pi谩s k茅sz眉l茅knek a haszn谩lati 煤tmutat贸ban meghat谩rozottakon jelent艖sen t煤lmutat贸 hat谩sokat tulajdon铆tottak.
tov谩bb 禄
Csaknem 30 c茅g k铆n谩l 谩ll谩st megv谩ltozott munkak茅pess茅g疟eknek
15 贸r谩ja | Budapest, 2013. december 2., h茅tf艖 (MTI) - 脰sszesen 26 c茅g k铆n谩l 谩ll谩sokat megv谩ltozott munkak茅pess茅g疟eknek kedden Budapesten a D眉rer rendezv茅nyh谩zban - k枚z枚lte a szervez艖 Hungarian Business Leaders Forum (HBLF) az MTI-vel.
tov谩bb 禄
脕der J谩nos: a magyar c茅gek sz谩m谩ra komoly lehet艖s茅gek vannak Kuvaitban
16 贸r谩ja | Kuvaitv谩ros, 2013. december 2., h茅tf艖 (MTI) - A magyarorsz谩gi c茅gek sz谩m谩ra komoly lehet艖s茅gek vannak Kuvaitban, ahol 125 milli谩rd doll谩rt k眉l枚n铆tettek el a nemzeti fejleszt茅si tervre. A magyar Eximbank 茅s a kuvaiti Gulf Bank k枚z枚sen seg铆theti a v谩llalatok piacra jut谩s谩t - mondta h茅tf艖n 脕der J谩nos k枚zt谩rsas谩gi eln枚k 煤js谩g铆r贸knak, miut谩n Kuvait vezet艖ivel t谩rgyalt.
tov谩bb 禄
MSZP: az emel茅s ut谩n is kisebb lesz a minim谩lb茅r v谩s谩rl贸茅rt茅ke, mint 2010-ben
16 贸r谩ja | Budapest, 2013. december 2., h茅tf艖 (MTI) - A nett贸 minim谩lb茅r a korm谩nyv谩lt谩skor 60 200 forint volt, j枚v艖re 67 500 forint lesz, ennek az 枚sszegnek pedig kisebb a v谩s谩rl贸茅rt茅ke, mint a 2010-es minim谩lb茅r茅 volt - k枚z枚lte G煤r N谩ndor, az MSZP aleln枚ke h茅tf艖n az MTI-vel.
tov谩bb 禄
Havi 8-10 ezer forinttal magasabb nett贸 minim谩lb茅rt 铆g茅r az Egy眉tt-PM
16 贸r谩ja | Budapest, 2013. december 2., h茅tf艖 (MTI) - Az Egy眉tt-PM 眉dv枚zli azt a h茅tf艖i bejelent茅st, amelyik szerint n艖 a minim谩lb茅r, de a v谩laszt谩si sz枚vets茅g sz谩m铆t谩sai szerint 铆gy is 11 ezer forinttal marad kevesebb a dolgoz贸k zseb茅ben, mintha a Bajnai-korm谩ny alatt l茅tez艖 ad贸rendszer lenne 茅rv茅nyben - 铆rta a szervezet az MTI-hez h茅tf艖n eljuttatott k枚zlem茅ny茅ben.
tov谩bb 禄
Minim谩lb茅r - Vegyes elemz艖i v茅lem茅nyek az emel茅s foglalkoztat谩si hat谩s谩r贸l
16 贸r谩ja | Budapest, 2013. december 2., h茅tf艖 (MTI) - Az ING elemz艖je szerint foglalkoztat谩si szempontb贸l kedvez艖, hogy a re谩l szint疟 minim谩lb茅r emel茅s m茅rt茅k茅t meghaladja a 2014-re v谩rt gazdas谩gi n枚veked茅s, m铆g az Erste szak茅rt艖je szerint ennek csak m茅rs茅kelt hat谩sa lesz a foglalkoztat谩sra, a j谩rul茅kbev茅telek azonban emelkedhetnek.
tov谩bb 禄
Az aut贸sok kevesebbet tankoltak id茅n, mint kor谩bban egy felm茅r茅s szerint
17 贸r谩ja | Budapest, 2013. december 2., h茅tf艖 (MTI) - A magyar aut贸sok olcs贸bb 眉zemanyagra v谩rnak, 茅s t枚bbs茅g眉k kevesebbet tankolt az id茅n, mint a kor谩bbi 茅vekben - der眉l ki a Forensis Aut贸klub felm茅r茅s茅b艖l, amelyet h茅tf艖n juttatott el az MTI-nek.
tov谩bb 禄
J枚v艖re emelkedik az emelt 枚sszeg疟 谩pol谩si d铆j, 茅s egy 煤j d铆jform谩t is bevezetnek
17 贸r谩ja | Budapest, 2013. december 2., h茅tf艖 (MTI) - J枚v艖 janu谩rt贸l t枚bb mint nett贸 枚tezer forinttal, k枚zel nett贸 40 ezer forintra emelkedik az emelt 枚sszeg疟 谩pol谩si d铆j, 茅s a korm谩ny bevezeti a kiemelt 谩pol谩si d铆jat, melynek 枚sszege k枚zel nett贸 48 ezer forint lesz - jelentette be az Emberi Er艖forr谩sok Miniszt茅rium谩nak szoci谩lis 茅s csal谩d眉gy茅rt felel艖s 谩llamtitk谩ra h茅tf艖n, a Parlamentben tartott sajt贸t谩j茅koztat贸j谩n.
tov谩bb 禄
Az elemz艖k szerint j枚v艖re sem 谩ll meg a k铆nai ingatlan谩rak n枚veked茅se
17 贸r谩ja | Sanghaj, 2013. december 2., h茅tf艖 (MTI) - Az ingatlanpiac h疟t茅s茅t c茅lul kit疟z艖 煤j korm谩nyzati rendelkez茅sek ellen茅re is emelkedni fog az ingatlanok 谩ra j枚v艖re K铆n谩ban - j贸solj谩k piaci szak茅rt艖k.
tov谩bb 禄
Ad贸csal谩si v谩d - Jogosulatlan adatkezel茅s miatt feljelent茅st tesz a NAV
17 贸r谩ja | Budapest, 2013. december 2., h茅tf艖 (MTI) - Hivatali vissza茅l茅s 茅s jogosulatlan adatkezel茅s gyan煤ja miatt feljelent茅st tesz a Nemzeti Ad贸- 茅s V谩mhivatal (NAV) volt munkat谩rsa ellen - k枚z枚lte a hivatal h茅tf艖n az MTI-vel.
tov谩bb 禄
Duna House: az id茅n kevesebb lehet az ingatlan ad谩s-v茅telek sz谩ma a tavalyin谩l
17 贸r谩ja | Budapest, 2013. december 2., h茅tf艖 (MTI) - A Duna House ingatlanforgalmaz贸 becsl茅se szerint az ingatlan ad谩s-v茅telek sz谩ma az id茅n nem 茅ri el a tavalyit, v谩rhat贸an 84-85 ezer ingatlan cser茅l gazd谩t a tavalyi 94 ezerre becs眉lt 茅rt茅kes铆t茅st k枚vet艖en.
tov谩bb 禄
Varga Mih谩ly: az 煤j babak枚tv茅ny tov谩bbi seg铆ts茅g a gyermeket nevel艖knek
16 贸r谩ja | Budapest, 2013. december 2., h茅tf艖 (MTI) - A h茅tf艖t艖l jegyezhet艖, meg煤jult babak枚tv茅ny tov谩bbi seg铆ts茅get jelent a gyermeket nevel艖 sz眉l艖knek - mondta Varga Mih谩ly nemzetgazdas谩gi miniszter h茅tf艖n.
tov谩bb 禄
K枚z枚s deviz谩t vezetne be n茅gy arab 谩llam
18 贸r谩ja | Dubai, 2013. december 2., h茅tf艖 (MTI) - K枚z枚s deviz谩t vezet be az 茅v v茅g茅n a Perzsa-脰b枚l Menti Egy眉ttm疟k枚d茅si Tan谩cs n茅gy tagja - 铆rja a gulfnews.com h铆rport谩l az Ahbar Al Hal铆dzs bahreini napilap 茅rtes眉l茅s茅re hivatkozva.
tov谩bb 禄
A szerbiai c茅gek negyed茅ben "nem dolgozik senki"
18 贸r谩ja | Belgr谩d, 2013. december 2., h茅tf艖 (MTI) - A szerbiai c茅gek negyed茅nek egyetlen alkalmazottja sincs, 茅s szint茅n negyed眉k csup谩n egy szem茅lyt foglalkoztat. A nyugat-balk谩ni orsz谩gban nem szokatlan ez a gyakorlat, 茅s m茅g csak nem is t枚rv茅nyellenes - 铆rta h茅tf艖n a Vecernje Novosti c铆m疟 szerbiai napilap.
tov谩bb 禄
A Mol visszakap 35,3 milli谩rd forintot az 谩llamt贸l
18 贸r谩ja | Budapest, 2013. december 2., h茅tf艖 (MTI) - Az idei k枚lts茅gvet茅s m贸dos铆t谩s谩t kezdem茅nyezte a korm谩ny, hogy vissza tudja fizetni a Mol Nyrt.-nek azt a 35,3 milli谩rd forintot, amelyet a c茅g a b谩nyaj谩rad茅kkal kapcsolatos szerz艖d茅se alapj谩n fizetett be a k枚lts茅gvet茅sbe, mert azt az Eur贸pai Bizotts谩g tiltott 谩llami t谩mogat谩snak min艖s铆tette, de ut贸bb az Eur贸pai Uni贸 B铆r贸s谩g谩nak T枚rv茅nysz茅ke ezzel ellent茅tes d枚nt茅st hozott.
tov谩bb 禄
Fazekas S谩ndor: sikeres volt a z枚lds茅g-gy眉m枚lcs 谩gazat 2013-ban
18 贸r谩ja | Budapest, 2013. december 2., h茅tf艖 (MTI) - A magyar z枚lds茅g-gy眉m枚lcs 谩gazat komoly sikereket 茅rt el 2013-ban - mondta a vid茅kfejleszt茅si miniszter a Magyar Z枚lds茅g-Gy眉m枚lcs Szakmak枚zi Szervezet 茅s Term茅ktan谩cs (FruitVeB) 茅v茅rt茅kel艖 眉l茅s茅n h茅tf艖n Budapesten.
tov谩bb 禄
J枚v艖re 101 ezer 500 forint lesz a minim谩lb茅r
18 贸r谩ja | Budapest, 2013. december 2., h茅tf艖 (MTI) - J枚v艖re 101 ezer 500 forint lesz a minim谩lb茅r 茅s 118 ezer forint a szakmunk谩s b茅rminimum a Versenyszf茅ra 茅s a Korm谩ny 脕lland贸 Konzult谩ci贸s F贸rum谩n (VKF) sz眉letett meg谩llapod谩s alapj谩n, a felek 2014-re 3,5 sz谩zal茅kos b茅remel茅si aj谩nl谩st fogadtak el.
tov谩bb 禄
Kuvaitban t谩rgyal 脕der J谩nos
19 贸r谩ja | Kuvaitv谩ros, 2013. december 2., h茅tf艖 (MTI) - A gazdas谩gi-kereskedelmi kapcsolatok 茅l茅nk铆t茅s茅t c茅lz贸 茅s a magyar c茅gek piacszerz茅s茅t megk枚nny铆t艖 meg谩llapod谩sokr贸l is t谩rgyal Kuvaitv谩rosban 脕der J谩nos k枚zt谩rsas谩gi eln枚k 茅s az 艖t k铆s茅r艖 deleg谩ci贸.
tov谩bb 禄
Strat茅giai egy眉ttm疟k枚d茅si meg谩llapod谩st k枚t枚tt a korm谩ny az Egis gy贸gyszergy谩rral
17 贸r谩ja | Budapest, 2013. december 2., h茅tf艖 (MTI) - Strat茅giai egy眉ttm疟k枚d茅si meg谩llapod谩st k枚t枚tt a korm谩ny az Egis gy贸gyszergy谩rral, egy煤ttal felavatt谩k az Egis 4,6 milli谩rd forintos beruh谩z谩ssal elk茅sz眉lt, 煤j hat贸anyag-technol贸giai kutat贸- 茅s fejleszt艖k枚zpontj谩t h茅tf艖n Budapesten.
tov谩bb 禄
Magyar aleln枚k a Szerz艖d茅ses K枚z枚ss茅gi 脡tkeztet艖k Eur贸pai Sz枚vets茅g茅n茅l
20 贸r谩ja | Budapest, 2013. december 2., h茅tf艖 (MTI) - Fenn谩ll谩sa 贸ta els艖 铆zben van magyar aleln枚ke az Szerz艖d茅ses K枚z枚ss茅gi 脡tkeztet艖k Eur贸pai Sz枚vets茅g茅nek, a FoodServiceEurope-nak. P谩rkai Zsoltot, a Sodexo Magyarorsz谩g Kft. 眉gyvezet艖j茅t, a Sodexo kelet-k枚z茅p-eur贸pai vez茅rigazgat贸j谩t v谩lasztott谩k aleln枚kk茅 a szervezet november 29-i br眉sszeli k枚zgy疟l茅s茅n - k枚z枚lte a Turisztikai 茅s Vend茅gl谩t贸 Munkaad贸k Orsz谩gos Sz枚vets茅ge (VIMOSZ) az MTI-vel h茅tf艖n.
tov谩bb 禄
MGE: 6,4 sz谩zal茅kkal t枚bb aut贸t helyeztek forgalomba novemberben
20 贸r谩ja | Budapest, 2013. december 2., h茅tf艖 (MTI) - Novemberben 4942 煤j szem茅lyg茅pkocsit helyzetek forgalomba Magyarorsz谩gon, 6,4 sz谩zal茅kkal t枚bbet, mint egy 茅vvel kor谩bban, az els艖 tizenegy h贸napban 6,5 sz谩zal茅kkal n艖tt a forgalomba helyezett aut贸k sz谩ma, 51 115 darabot 茅rt el - k枚z枚lte a Datahouse adatai alapj谩n a Magyar G茅pj谩rm疟import艖r枚k Egyes眉lete h茅tf艖n.
tov谩bb 禄
Kihirdett茅k az EGT Finansz铆roz谩si Mechanizmus meg煤jul贸 energia p谩ly谩zatait
20 贸r谩ja | Budapest, 2013. december 2., h茅tf艖 (MTI) - Kihirdett茅k h茅tf艖n az Eur贸pai Gazdas谩gi T茅rs茅g (EGT) Finansz铆roz谩si Mechanizmus谩nak meg煤jul贸 energia p谩ly谩zatait, amelyek keret枚sszege t枚bb mint 9 milli贸 eur贸 (2,7 milli谩rd forint), 茅s amelyek f艖 c茅lja a geotermikus energi谩t hasznos铆t贸 fejleszt茅sek t谩mogat谩sa Magyarorsz谩gon.
tov谩bb 禄
EU-b眉dzs茅 - Elfogadta a tan谩cs az EU t枚bb茅ves keretk枚lts茅gvet茅s茅t
20 贸r谩ja | Br眉sszel, 2013. december 2., h茅tf艖 (MTI) - Elfogadta h茅tf艖n a tag谩llamok szakminisztereit t枚m枚r铆t艖 Eur贸pai Uni贸 Tan谩csa az EU k枚vetkez艖, 2014 茅s 2020 k枚z枚tti h茅t茅ves id艖szakra vonatkoz贸 keretk枚lts茅gvet茅s茅t (multi-annual financial framework, MFF).
tov谩bb 禄
Kivonult a Huawei az amerikai telekommunik谩ci贸s szolg谩ltat贸i piacr贸l
20 贸r谩ja | Sanghaj, 2013. december 2., h茅tf艖 (MTI) - A k铆nai korm谩nyhoz k枚t艖d艖 kapcsolatai miatti amerikai f茅lelmek, 茅s az ebb艖l fakad贸 sorozatos kudarcok ut谩n a Huawei nem pr贸b谩lkozik t枚bbet az Egyes眉lt 脕llamok telekommunik谩ci贸s szolg谩ltat贸i piac谩n - id茅zte h茅tf艖n a v谩llalat vez茅rigazgat贸j谩t a 163.com k铆nai internetes h铆rport谩l.
tov谩bb 禄
脡rv茅nytelen铆tik az 谩t nem adott Egis-r茅szv茅nyeket
20 贸r谩ja | Budapest, 2013. december 2., h茅tf艖 (MTI) - 脡rv茅nytelen铆tik december 11-i hat谩llyal azokat az Egis-r茅szv茅nyeket, amelyeket a r茅szv茅nyesek nem adtak 谩t az 煤j tulajdonos, az Arts et Techniques du Progres (ATP) r茅sz茅re - tette k枚zz茅 a gy贸gyszeripari t谩rsas谩g a vez茅rigazgat贸i hat谩rozatot a B脡T honlapj谩n h茅tf艖n.
tov谩bb 禄
VM: az erd艖gazd谩lkod谩s teljes铆ti az uni贸s term茅szetv茅delmi elv谩r谩sokat
20 贸r谩ja | Budapest, 2013. december 2., h茅tf艖 (MTI) - Lez谩rta az Eur贸pai Bizotts谩g a Saj贸l谩di, a Girincsi Nagy-erd艖 茅s a Csaholc Garbolci Natura 2000 erd艖k 眉gy茅ben ind铆tott k枚telezetts茅gszeg茅si elj谩r谩sokat. A magyar erd艖gazd谩lkod谩s marad茅ktalanul teljes铆ti az uni贸s term茅szetv茅delmi elv谩r谩sokat - k枚z枚lte a Vid茅kfejleszt茅si Miniszt茅rium h茅tf艖n az MTI-vel.
tov谩bb 禄
Cs茅falvay Zolt谩n versenyk茅pess茅gi 眉gyekben t谩rgyal Br眉sszelben
20 贸r谩ja | Budapest, 2013. december 2., h茅tf艖 (MTI) - Cs茅falvay Zolt谩n, a Nemzetgazdas谩gi Miniszt茅rium parlamenti 茅s gazdas谩gstrat茅gi谩茅rt felel艖s 谩llamtitk谩ra k茅pviseli Magyarorsz谩got h茅tf艖n 茅s kedden Br眉sszelben, az Eur贸pai Uni贸 versenyk茅pess茅g茅rt felel艖s minisztereinek tan谩cskoz谩s谩n - k枚z枚lte a miniszt茅rium az MTI-vel.
tov谩bb 禄
El艖z艖
T枚bb h铆r 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6
K枚vetkez艖
Viki, a nap sz茅pe
Viki debreceni di谩kl谩ny, akinek leg煤jabb szenved茅lye a t谩rsast谩nc.
tov谩bb 禄
Mon
Web
Vide贸k
iinput type="text" name="search_id"nput type="hidden" name="search_type" value="search_videos" /
Tov谩bbi h铆rek a Gazdas谩g kateg贸ri谩b贸l
A posta 茅s az FHB al谩铆rta a DBH tranzakci贸t lez谩r贸 szerz艖d茅st
Budapest, 2013. december 2., h茅tf艖 (MTI) - Sikeresen teljes眉ltek a Magyar Posta Zrt. 茅s az FHB Jelz谩logbank Nyrt., [...]
tov谩bb
禄
Tal谩l贸s k茅rd茅s: hov谩 lett a p茅nz?
Debrecen 鈥 鈥匩em val贸sult meg, m茅gis elment r谩 egy csom贸 p茅nz, mi az? Nem is az fizette a cehhet, aki [...]
tov谩bb
禄
OGY #8211; A Mol visszakap a k枚lts茅gvet茅sb艖l 35 milli谩rd forintot
Budapest, 2013. december 2., h茅tf艖 (MTI) - Az Orsz谩ggy疟l茅s h茅tf艖n elfogadta azt a m贸dos铆t贸 javaslatot, [...]
tov谩bb
禄
Megk茅rdezt眉k: Mi a v茅lem茅nye arr贸l, hogy a t枚rv茅ny havonta k茅tszer ingyen p茅nzfelv茅telt tesz lehet艖v茅?
Debrecen 鈥 Els艖 hall谩sra j贸 dolognak t疟nhet, de val贸j谩ban ezzel a d枚nt茅ssel az elektronikus p茅nzhaszn谩latot [...]
tov谩bb
禄
Varga Mih谩ly tov谩bbi kamatv谩g谩sban b铆zik
Budapest, 2013. december 2., h茅tf艖 (MTI) - Varga Mih谩ly rem茅ny茅t fejezte ki, hogy m茅g cs枚kkenhet a jegybanki alapkamat.
tov谩bb
禄
M茅g t枚bb kateg贸ri谩bol 禄
H铆rek
Budapest h铆rei
Magyarorsz谩g
Bulv谩r
Nagyvil谩g
Gazdas谩g
Erotikus cikkek
Aut贸s h铆rek
Sport
Sport
Kiss P谩l Tam谩s
Ker茅kp谩r
K枚z枚ss茅g
Lak贸helyem
F贸rum
Vide贸k
Fot贸k
Facebook
Twitter
Piact茅r
脕ll谩s
Aut贸
Motor
Ker茅kp谩r
Ingatlan
Apr贸hirdet茅s
Inform M茅dia
Felhaszn谩l谩si felt茅telek
Adatv茅delmi szab谩lyzat
copy; MON
2013
MON
Home
脰n szerint hogyan fejleszthetn茅nk az oldalt?
K眉ldje el javaslatait!
Az 脰n neve:
E-mail c铆me:
Login2
E-mail c铆m
Jelsz贸
Tartson bejelentkezve
Elfelejtetted a jelszavad?
脷j felhaszn谩l贸 regisztr谩l谩sa
Autentificati-va sau adaugati un comentariu pe TION.ro
Autentificati-va pe TION.ro:
Tartson bejelentkezve
Elfelejtetted a jelszavad?
Comentati pe TION.ro:
Completati numele si e-mailul dvs. in casutele de mai sus pentru a putea comenta ca utilizator neinregistrat.
脷j felhaszn谩l贸 regisztr谩l谩sa
Elk眉ld茅s egy ismer艖snek:
Felad贸
Felad贸 e-mail
C铆mzett
C铆mzettek e-mail c铆me
脺zeneted
Minden mez艖t t枚lts ki a k眉ld茅shez!
Nem t枚lt枚tt茅l ki minden mez艖t, pr贸b谩ld 煤jra!
e-mail elk眉ldve
煤gy gondolja, hogy ez a cikk 茅rdekelhet T茅ged:

Updated Time

Updating   
Friend links: ProxyFire    More...
Site Map 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 20 30 40 50 60 70 80 90 100 110 120 130 140 150 160 170 180 190 200 250 300 350 400 450 500 550 600 610 620 630 640 650 660 670 680 690 700 710 720 730 740 750
TOS | Contact us
© 2009 MyIP.cn Dev by MYIP Elapsed:76.651ms