INSERT INTO sites(host) VALUES('educafe.hu') 1045: Access denied for user 'www-data'@'localhost' (using password: NO) educafe.hu Estimated Worth $350,993 - MYIP.NET Website Information
Welcome to MyIP.net!
 Set MYIP as homepage      

  
           

Web Page Information

Title:
Meta Description:
Meta Keywords:
sponsored links:
Links:
Images:
Age:
sponsored links:

Traffic and Estimation

Traffic:
Estimation:

Website Ranks

Alexa Rank:
Google Page Rank:
Sogou Rank:
Baidu Cache:

Search Engine Indexed

Search EngineIndexedLinks
 Google:
 Bing:
 Yahoo!:
 Baidu:
 Sogou:
 Youdao:
 Soso:

Server Data

Web Server:
IP address:    
Location:

Registry information

Registrant:
Email:
ICANN Registrar:
Created:
Updated:
Expires:
Status:
Name Server:
Whois Server:

Alexa Rank and trends

Traffic: Today One Week Avg. Three Mon. Avg.
Rank:
PV:
Unique IP:

More ranks in the world

Users from these countries/regions

Where people go on this site

Alexa Charts

Alexa Reach and Rank

Whois data

Who is educafe.hu at hu.whois-servers.net

% Whois server 3.0 serving the hu ccTLDdomain:
educafe.hu

record created: 2012-10-08 23:01:02

Tovabbi adatokert ld.:

http://www.domain.hu/domain/domainsearch/

For further data see:

http://www.domain.hu/domain/English/domainsearch/

Front Page Thumbnail

sponsored links:

Front Page Loading Time

Keyword Hits (Biger,better)

Other TLDs of educafe

TLDs Created Expires Registered
.com
.net
.org
.cn
.com.cn
.asia
.mobi

Similar Websites

More...
Alexa标题

Search Engine Spider Emulation

Title:educafe.hu | ...kapcsolódj ki velünk!
Description:
Keywords:autópálya matrica,autópálya matrica vásárlás,éves matrica,megyei matrica,angol focidrukkerek,futball,green street elit,gse,huligánok,lexi alaxander,inteligens számítógép,mindenség teóriája,stephen hawking,univerzum eredete,elektronikus kereskedelem,google,háború,internetes fizetés,paypal,áfacsalás,ekaer,ekaer rendszer,ekaer szám,útdíj,útdíj rendszer,biblia,isten,világ vége,ami fontos - a rózsa,apró történetek a léleknek,bruno ferrero,április 6 választás,határon túli magyarok választás,választás 2014,e-útdíj,közúti szállítás,szállytmányozás,kulturális védelem,uls,unesco,világörökség
Body:
educafe.hu | ...kapcsolódj ki velünk!
educafe.hu
#8230;kapcsolódj ki velünk!
Keresés
Főmenü
Tovább az elsődleges tartalomra
Tovább a másodlagos tartalomra
Kezdőlap
Bejegyzés navigáció
larr; Korábbi bejegyzés
Töretlen az autópálya matrica vásárlási kedv
Közzétéve 2015-09-11 Szerző: educafe
Így jártunk. A most közzétett információk alapján 2015-ben az autópálya matrica vásárlásra mintegy 10 milliárd forinttal költenek többet, mint az előző évben. Ennek legfőbb oka, az idei év januárjában bevezetett megyei matrica, amely miatt nagyon sok ember #8211; akiknek eddig eszébe sem jutott autópálya matricát vásárolni #8211; volt kénytelen beszerezni a lakhelyéhez eső legközelebbi matricát. 2015. augusztus 31-ig mintegy 8,69 millió matricát értékesített az állami Nemzeti Útdíjszolgáltató Zrt., több mint 45 milliárd forint értékben. Ez az azonos időszakot nézve már 10 milliárd forinttal haladja meg az előző évet. Folytatás rarr;
Kategória: Gazdaság
|
Címke: autópálya matrica, autópálya matrica vásárlás, éves matrica, megyei matrica
Huligánok
Közzétéve 2015-09-03 Szerző: educafe
Lexi Alexander alkotása felkavaró. Az erőszakot hozza testközelbe, s a történet végén úgy távozhattunk a vetítésről, hogy mi is részesei lettünk a futballhuligánok csapatainak, belülről láthattuk milyen #8220;értékek #8221; szerint élnek a fiúk és férfiak.
Egyetlen egy hasonló filmet láttam, ami a futballhuligánokról szól, egy 1990-es olasz film, melynek Ultra volt a címe, ami szintén igen felkavart annak idején. Brutálisan mutatta be a szurkolói táborok közötti összecsapásokat, verekedéseket. Lexi Alaxander filmje is ezt teszi. Bemutatja az angol focidrukkereket, mi motiválja őket, hogyan telik mindennapjuk. A legmeglepőbb talán az, hogy Elijah Wood az egyik főszereplője ennek a mozinak, sokan nem gondolnák, hogy az egykori népszerű gyermekszínész, helyes kis pofikájával és Frodó szerepéből kibújva valami másra is képes. S ki kell jelentenem Wood nem rossz a filmben, főleg, hogy jelentős személyi fejlődést kell életre keltenie a Huligánokban.
Folytatás rarr;
Kategória: Életünk
|
Címke: angol focidrukkerek, futball, Green Street Elit, GSE, Huligánok, Lexi Alaxander
Hawking látomása
Közzétéve 2015-08-10 Szerző: educafe
A teste lehet, hogy tolókocsiba van kényszerítve, de Stephen Hawking agya szabadon szárnyalhat, és a világegyetem legbizarrabb témáit boncolgatja, olyanokat, mint a fekete lyukak keletkezésének és eltűnésének problémája vagy a kozmosz sorsának kérdése. A Discover magazin munkatársa, Kathy A. Svitil meginterjúvolta Hawkingot egy legutóbb tartott telt házas beszéde után, ahol a tudomány jövőjéről beszélt. Az elméleti fizikus megjósolta az intelligens, éntudattal rendelkező számítógépek eljövetelét, amelyek versenyre kelhetnek az emberi aggyal, és beszélt a távoli univerzumokba történő utazásokról is.
Folytatás rarr;
Kategória: Életünk
|
Címke: inteligens számítógép, mindenség teóriája, Stephen Hawking, univerzum eredete
Harc az elektronikus kereskedelemben
Közzétéve 2015-05-31 Szerző: educafe
Az elektronikus kereskedelem terén egyeduralkodónak számító PayPalt ma már erősen szorongatja a Google Pénztár. A The PayPal Wars (A PayPal-háború) című híres könyvében Eric Jackson arról ír, hogy a rendszert kiépítő internetes cégnek annak idején óriási harcot kellett vívnia. Meg kellett ugyanis küzdenie a maradi törvényhozókkal, a személyes adatokkal visszaélő csalókkal, az állandóan változó piaccal, a kellemetlenkedő riválisokkal, de még az ügyeskedő bűnözőkkel is. A cég azóta viszont már egyeduralkodónak számít az internetes fizetések terén. Ha viszont első helyét továbbra is meg kívánja őrizni, akkor mindenütt meg kell jelennie. Mindeközben pedig folyamatosan védekezni kényszerül az új versenytársak #8211; főként a Google #8211; jelentette kihívásokkal szemben.
Folytatás rarr;
Kategória: Életünk
|
Címke: elektronikus kereskedelem, Google, háború, internetes fizetés, PayPal
Áfacsalások ellenszere, az EKAER (szám) rendszer
Közzétéve 2014-11-15 Szerző: educafe
2015. január 1-től a kormány tervei szerint bevezetésre kerül az Elektronikus Közúti Áruforgalom Ellenőrző Rendszer, rövidítve EKAER. A rendszer elsődleges célja a közúti fuvarozással és áruforgalommal elkövetett áfacsalás megelőzése és kiszűrése, amely évente akár 1.000 milliárd forintos költségvetési kárt okoz. Az EKAER rendszer szervesen fog kapcsolódni a használatarányos Elektronikus Útdíj rendszerhez (ÚD),  amelyet 2013. július 1-től vezettek be a 3,5 tonnánál nehezebb tehergépjárművek részére.
Folytatás rarr;
Kategória: Gazdaság
|
Címke: áfacsalás, EKAER, EKAER rendszer, EKAER szám, útdíj, útdíj rendszer
Mit jelent nekem a Biblia?
Közzétéve 2014-09-11 Szerző: educafe
Egyre erőteljesebben megfigyelhető az úgynevezett „világvége” hangulat mostanában. Sok millió ember vélte úgy, hogy az évezred végével az emberiség történelme is véget ér.
Alapos okunk van rá, hogy elgondolkozzunk, miért kellene véget érnie az emberiség történelmének. Miért is lenne szükség egy globális „világvégére”? Mi vagy ki az, ami vagy aki mindennek véget vet, ami vagy aki mindent elpusztít? Talán egy meteor csapódik be a Földbe és vet véget mindennek, ahogyan a ma divatos világvége-filmekben láthatjuk? Esetleg az emberek számára elképzelhetetlenül magas értelemmel bíró, mindent felülmúló erejű személy teszi ezt, akit Istenként tisztel az emberiség nagy része? És elpusztítja a Földet is? Az állatvilággal együtt? A növényzettel együtt? Vagy csak a rossz, gonosz embereket, s a jók megmaradnak?
Folytatás rarr;
Kategória: Életünk
|
Címke: Biblia, Isten, világ vége
Bruno Ferrero: Ami fontos #8211; A rózsa
Közzétéve 2014-05-10 Szerző: educafe
Már említettem, szeretem a kisebb lélegzetvételű könyveket. Miért is ne? Carducci olasz költő írta: „Aki húsz szóval mond el olyasmit, amire tíz is elég, az egyéb hitványságokra is képes. #8221; Milyen igaza van. Szerintem.
A minap láttam a tv-ben egy filmet. Az egyik jelenetben egy öregúr átnyújt egy 17 éves lánynak egy Tolsztolj kötetet. Fél kézzel #8230; Még jó, hogy jövő nyárig adott időt a lánynak, hogy kiolvassa. Ferrero könyve vallási ihletettségű, de közel sem annyira, hogy csak azok számára nyújtson élményt, akik minden vasárnap a templomban hallgatják a misét. Sőt #8230;
Folytatás rarr;
Kategória: Irodalom
|
Címke: Ami fontos - A rózsa, Apró történetek a léleknek, Bruno Ferrero
Április 6-án lesz a választás Magyarországon
Közzétéve 2014-02-02 Szerző: educafe
Áder János köztársasági elnök közleményben tájékoztatta a lakosokat valamint a médiát, hogy 2014. április 6-án lesznek Magyarországon a parlamenti választások. A választáson minden 18. életévét betöltött személy részt vehet, aki előzetesen regisztrálja magát a Nemzeti Választási Irodánál.
Az időpont nem okozott nagyobb meglepetést a médiának, korábban több jelből és elszólás alapján már feltételezték ezt a 2014. évi választási időpontot. Az Európai Parlamenti választásokat májusban, az önkormányzati választásokat ősszel tarják, így idén a hazánkban élő szavazók három alkalommal is az urnákhoz járulhatnak.
Folytatás rarr;
Kategória: Életünk
|
Címke: április 6 választás, határon túli magyarok választás, választás 2014
Milyen hatással van az útdíj a szállítmányozásra
Közzétéve 2013-11-10 Szerző: educafe
A Magyarországon 2013 nyarán bevezetett használatarányos útdíjfizetés akár 30%-kal is növelheti a fuvardíjakat, ami nem könnyíti meg a hazai fuvarozásban a 2008-as válság nyomán kialakult helyzetet, hiszen az eddigi felmérések szerint a fuvarozással összefüggő megrendelések száma már a recesszió nyomán is folyamatosan csökkent. A hazai vállalatok körében a gazdasági válság hatására már évekkel korábban megkezdődött a specializálódás, melynek célja, hogy az adott vállalat egyetlen területen legyen képes a legkiemelkedőbb szolgáltatást nyújtani. Ez szükséges ahhoz, hogy a vállalat fennmaradjon a jelen piaci helyzetben, hiszen az aktuális adatok azt mutatják, hogy amennyiben egy vállalat minden területen jelen van, azonban csak fél gőzzel, akkor gyorsan kiszorulhat a piacról.
Folytatás rarr;
Kategória: Életünk, Gazdaság
|
Címke: e-útdíj, közúti szállítás, szállytmányozás
Mi is az UNESCO?
Közzétéve 2013-08-19 Szerző: educafe
Az UNESCO (United Nations Educational, Scientific, and Cultural Organization) az Egyesült Nemzetek Szervezetének Nevelésügyi, Tudományos és Kulturális Szervezete. A létrehozásához szükséges alkotmányt 1945. november 4-én 20 ország írta alá.
Alkotmányában így fogalmazta meg tevékenységének fő célját:
#8220;a béke és biztonság fenntartását azáltal segíti elő, hogy a nevelés, a tudomány és a kultúra révén szorosabbra fűzi a nemzetek közötti együtt-működést a célból, hogy faji, nemi, nyelvi vagy vallási megkülönböztetés nélkül mindenki számára világszerte biztosítsa az igazság, a törvény és ama emberi jogok és alapvető szabadságjogok tiszteletben tartását, amelyeket az Egyesült Nemzetek Alapokmánya az összes népek javára elismer #8221;.
Folytatás rarr;
Kategória: Életünk
|
Címke: kulturális védelem, Uls, UNESCO, világörökség
Bejegyzés navigáció
larr; Korábbi bejegyzés
Keresés
Legutóbbi bejegyzések
Töretlen az autópálya matrica vásárlási kedv
Huligánok
Hawking látomása
Harc az elektronikus kereskedelemben
Áfacsalások ellenszere, az EKAER (szám) rendszer
Mit jelent nekem a Biblia?
Bruno Ferrero: Ami fontos #8211; A rózsa
Április 6-án lesz a választás Magyarországon
Milyen hatással van az útdíj a szállítmányozásra
Mi is az UNESCO?
Tao út a vezetéshez
Az útdíjat a vásárló fizeti meg?
Márkák, amelyeket ismerünk
Segíts ingyen! Ajánld fel a adód 1%-át!
Használt autókhoz
Aruba, világ egyik legszebb tengerpartja
Téli sport csak védelem mellett
Van Gogh saját számrendszere és helyiértéke
Tony Parsons: Férj és feleség
Nyugalom
Kategória
Egyéb
Életünk
Film
Gazdaság
Irodalom
Utazás

Updated Time

Updating   
Friend links: ProxyFire    More...
Site Map 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 20 30 40 50 60 70 80 90 100 110 120 130 140 150 160 170 180 190 200 250 300 350 400 450 500 550 600 610 620 630 640 650 660 670 680 690 700 710 720 730 740 750
TOS | Contact us
© 2009 MyIP.cn Dev by MYIP Elapsed:49.101ms