INSERT INTO sites(host) VALUES('allexamguru.blogspot.com') 1045: Access denied for user 'www-data'@'localhost' (using password: NO) allexamguru.blogspot.com Estimated Worth $377,451 - MYIP.NET Website Information
Welcome to MyIP.net!
 Set MYIP as homepage      

  
           

Web Page Information

Title:
Meta Description:
Meta Keywords:
sponsored links:
Links:
Images:
Age:
sponsored links:

Traffic and Estimation

Traffic:
Estimation:

Website Ranks

Alexa Rank:
Google Page Rank:
Sogou Rank:
Baidu Cache:

Search Engine Indexed

Search EngineIndexedLinks
 Google:
 Bing:
 Yahoo!:
 Baidu:
 Sogou:
 Youdao:
 Soso:

Server Data

Web Server:
IP address:    
Location:

Registry information

Registrant:
Email:
ICANN Registrar:
Created:
Updated:
Expires:
Status:
Name Server:
Whois Server:

Alexa Rank and trends

Traffic: Today One Week Avg. Three Mon. Avg.
Rank:
PV:
Unique IP:

More ranks in the world

Users from these countries/regions

Where people go on this site

Alexa Charts

Alexa Reach and Rank

Whois data

Who is allexamguru.blogspot.com at com.whois-servers.net



Whois Server Version 2.0



Domain names in the .com and .net domains can now be registered

with many different competing registrars. Go to
http://www.internic.net

for detailed information.



No match for "ALLEXAMGURU.BLOGSPOT.COM".

>>> Last update of whois database: Sat, 03 Dec 2016 13:19:04 GMT <<<



NOTICE:
The expiration date displayed in this record is the date the

registrar's sponsorship of the domain name registration in the registry is

currently set to expire. This date does not necessarily reflect the expiration

date of the domain name registrant's agreement with the sponsoring

registrar. Users may consult the sponsoring registrar's Whois database to

view the registrar's reported date of expiration for this registration.



TERMS OF USE:
You are not authorized to access or query our Whois

database through the use of electronic processes that are high-volume and

automated except as reasonably necessary to register domain names or

modify existing registrations; the Data in VeriSign Global Registry

Services' ("VeriSign") Whois database is provided by VeriSign for

information purposes only, and to assist persons in obtaining information

about or related to a domain name registration record. VeriSign does not

guarantee its accuracy. By submitting a Whois query, you agree to abide

by the following terms of use: You agree that you may use this Data only

for lawful purposes and that under no circumstances will you use this Data

to:
(1) allow, enable, or otherwise support the transmission of mass

unsolicited, commercial advertising or solicitations via e-mail, telephone,

or facsimile; or (2) enable high volume, automated, electronic processes

that apply to VeriSign (or its computer systems). The compilation,

repackaging, dissemination or other use of this Data is expressly

prohibited without the prior written consent of VeriSign. You agree not to

use electronic processes that are automated and high-volume to access or

query the Whois database except as reasonably necessary to register

domain names or modify existing registrations. VeriSign reserves the right

to restrict your access to the Whois database in its sole discretion to ensure

operational stability. VeriSign may restrict or terminate your access to the

Whois database for failure to abide by these terms of use. VeriSign

reserves the right to modify these terms at any time.



The Registry database contains ONLY .COM, .NET, .EDU domains and

Registrars.

Front Page Thumbnail

sponsored links:

Front Page Loading Time

Keyword Hits (Biger,better)

Other TLDs of allexamguru

TLDs Created Expires Registered
.com
.net
.org
.cn
.com.cn
.asia
.mobi

Similar Websites

More...
Alexa鏍囬

Search Engine Spider Emulation

Title:All Exam Guru - Exam Material for all Exams 2016
Description:
Keywords:
Body:
All Exam Guru - Exam Material for all Exams 2016
skip to main |
skip to sidebar
All Exam Guru - Exam Material for all Exams 2016
Free All Exams Solved Papers, Question Papers, IBPS Bank Papers, UPSC, Railway, SSC Papers, Sarkari Naukri, Government Jobs 2016 with Results etc.
Uttarakhand District Cooperative Bank Exam 2016 Solved Question Paper
啶夃い #2381;啶むぐ #2366;啶 #2306;啶 啶 #2379;-啶戉お啶 #2375;啶 #2367;啶 啶 #2376; #2306;啶 啶ぐ #2368;啶 #2381;啶 #2366;, 2015 (Uttarakhand District Cooperative Bank Exam) 啶 #2366; 啶 #2381;啶侧ぐ #2381;啶 啶 #2306;啶 啶 #2376;啶 #2367;啶ぐ 啶 #2366; 啶ぐ #2368;啶 #2381;啶 #2366; 啶 #2375;啶ぐ 啶 #2366; 啶灌げ 啶 #2381;啶班ざ #2381;啶 啶い #2381;啶 (Solved Paper) 啶灌ぎ 啶す #2366; #2306; 啶 #2367;啶 #2381;啶 #2368; 啶 #2375; #2306; 啶 #2375; 啶班す #2375; 啶 #2376; #2404; 啶 #2367;啶膏 #2366; 啶嗋く #2379;啶溹え 25 啶 #2367;啶 #2306;啶ぐ, 2016 啶 #2379; 啶 #2367;啶 #2366; 啶椸く #2366; 啶 #2366; #2404; 啶囙じ啶 #2375; 啶膏き #2368; 啶灌げ 啶夃い #2381;啶むぐ #2379; #2306; 啶 #2379; 啶 #2366;啶 #2366; (Bold) 啶曕ぐ 啶 #2367;啶 #2366; 啶椸く #2366; 啶 #2376; #2404;
1. 啶 #2370;啶 啶 #2379;啶 啶 #2366;啶 #2366;啶, 啶 #2306;啶 #2369; 啶氞あ #2364;啶 啶 #2367;啶 #2367;啶掂ぐ 啶椸す啶 #2404;
啶溹じ #2369; 啶 #2371;啶 #2366; 啶 #2379; 啶︵く #2366;啶, 啶 #2381;啶班さ啶 #2369; 啶膏啶 啶曕げ #2367;啶げ 啶︵す啶 #2404; #2404;
啶 #2381;啶班じ #2381;啶 #2369;啶 啶 #2306;啶 #2381;啶 #2367;啶 #2379; #2306; 啶 #2375; #2306; 啶 #2380;啶-啶 #2366; 啶 #2306;啶 啶 #2376;?
(a) 啶 #2379;啶 #2366;
(b) 啶 #2380;啶 #2366;啶 (c) 啶 #2379;啶班 #2366;
(d) 啶ぐ啶 #2376; #2306;
2. 啶 #2368;啶ぐ啶 #2366;啶 啶膏ぐ #2367;啶 啶え 啶 #2379;啶 #2366; 啶 #2375; #2306; 啶 #2380;啶 啶 #2366; 啶呧げ #2306;啶 #2366;啶 啶 #2376;?
(a) 啶 #2370;啶 (b) 啶夃お啶 #2366;
(c) 啶呧え #2369;啶 #2381;啶 #2366;啶
(d) 啶ぎ啶
3. 啶 #2366;啶溹 #2381;啶班す 啶 #2375; #2306; 啶 #2380;啶-啶 #2366; 啶膏ぎ #2366;啶 啶 #2376;?
(a) 啶むい #2381;啶 #2369;啶 #2369;啶
(b) 啶曕ぐ #2381;啶ぇ #2366;啶班く
(c) 啶 #2381;啶 #2306;啶 #2381;啶
(d) 啶呧さ #2381;啶く #2368;啶 #2366;啶
4. 啶 #2380; 啶 #2367;啶 啶氞げ #2375; 啶呧あ #2364; #2366;啶 啶 #2379;啶 啶 #2366; 啶 #2366;啶 #2381;啶ぐ #2381;啶 啶 #2376; #8211;
(a) 啶 #2366;啶 #2381;啶 #2368; 啶 #2379; 啶膏ぎ啶 啶 #2368; 啶ぐ啶 #2366;啶 啶ㄠす #2368; #2306; 啶 #2379;啶 #2368;
(b) 啶 #2380; 啶 #2367;啶 啶 #2366;啶 啶忇 啶 #2368; 啶 #2367;啶 啶 #2375; #2306; 啶曕ぐ啶 #2366;
(c) 啶膏ぎ啶 啶 #2368; 啶椸い #2367; 啶す #2369;啶 啶 #2369;啶 #2367;啶 啶 #2379;啶 #2368; 啶 #2376;
(d) 啶膏ぎ啶 啶 #2366; 啶 #2366;啶 #2368; 啶呧お啶 #2381;啶く 啶曕ぐ啶 #2366;
啶 #2367;啶 #2381;啶 #2375;啶 (啶 #2381;啶班ざ #2381;啶 5-6) : 啶 #2368;啶 #2375; 啶 #2367;啶 啶椸 啶呧え #2369;啶 #2381;啶 #2375;啶 #2379; #2306; 啶 #2375; 啶す啶 #2375; 啶斷ぐ 啶 #2306;啶 #2367;啶 啶 #2366;啶 #2381;啶 #2379; #2306; 啶 #2379; 啶 #2381;啶班ぎ啶:
1 啶斷ぐ 6 啶 #2368; 啶 #2306;啶 #2381;啶 #2366; 啶 #2375; #2306; 啶 #2367;啶 #2366; 啶椸く #2366; #2404; 啶囙え啶 #2375; 啶ぇ #2381;啶さ啶 #2381;啶 #2368; 啶 #2366;啶 #2381;啶 啶 #2379; 啶 #2366;啶 啶 #2366;啶 #2379; #2306; 啶 #2375; #2306; 啶 #2366; #2306;啶 #2366; 啶椸く #2366;
啶 #2376; (啶), (啶), (啶), (啶) 啶斷ぐ 啶呧 #2381;啶粪ぐ 啶 #2367;啶 啶椸 啶 #2376; #2306; #2404; 啶 #2375; 啶 #2366;啶 #2379; #2306; 啶 #2366;啶 #2381;啶 啶 #2381;啶 #8203;啶掂じ #2381;啶 #2367;啶 啶 #2381;啶班ぎ 啶 #2375; #2306; 啶ㄠす #2368; #2306;
啶 #2376; #2306; #2404; 啶囙え #2381;啶 #2375; #2306; 啶 #2381;啶 #2366;啶 啶 #2375; 啶あ #2364;啶曕ぐ 啶 #2367;啶 啶椸 啶 #2367;啶曕げ #2381;啶 #2379; #2306; 啶 #2375; #2306; 啶 #2375; 啶夃 #2367;啶 啶 #2381;啶班ぎ 啶 #2369;啶 #2367;啶, 啶 #2367;啶膏じ #2375; 啶膏す #2368;
啶呧え #2369;啶 #2381;啶 #2375;啶 啶 #2366; 啶 #2367;啶 #2381;啶 #2366;啶 啶 #2379; #8211;
5.
1. 啶 #2366;啶 #2366; 啶 #2379; 啶 #2368;啶栢え #2366; 啶夃じ啶 #2375; 啶 #2366;啶 #2367;啶 #2381;啶 啶 #2379; 啶 #2366;啶ㄠえ #2366; 啶 #2376;
(啶) 啶溹が 啶灌ぎ 啶 #2366;啶 #2367;啶 #2381;啶 啶 #2375; 啶 #2381;啶掂ぐ 啶 #2375; #2306; 啶 #2379;啶侧い #2375; 啶 #2376; #2306; 啶むが 啶 #2375; 啶 #2381;啶掂ぐ 啶 #2369;啶 #2381;啶むぐ 啶膏ぎ #2369;啶 #2381;啶 #2379; #2306; 啶ぐ 啶 #2375;啶 #2369;
啶 #2366; #2306;啶о啶
(啶) 啶斷ぐ 啶 #2366;啶 #2367;啶 #2381;啶 啶 #2379; 啶溹え啶 #2366; 啶 #2366;啶ㄠさ-啶忇啶 #2366; 啶 #2368; 啶 #2381;啶 #2366;啶 #2370;啶 #2370;啶 #2367; 啶 #2376;
(啶) 啶 #2369;啶 #2381;啶侧ぇ #2381;啶 啶ぐ #2381;啶掂い #2379; #2306; 啶 #2379; 啶 #2366;啶溹お啶 啶え #2366;啶曕ぐ,
(啶) 啶え #2369;啶 #2381;啶 啶 #2368; 啶 #2369;啶 啶 #2369;啶 啶 #2368; 啶曕ぅ #2366;
6.啶え #2369;啶 #2381;啶 啶む 啶呧え #2366;啶 #2366;啶 啶す #2369; #2306;啶 #2366; 啶 #2375;啶 #2375; 啶 #2376; #2306;
(a) 啶 啶 啶 啶
(b) 啶 啶 啶 啶
(c) 啶 啶 啶 啶
(d) 啶 啶 啶 啶
6.
1. 啶う #2367; 啶掂す 啶 #2367;啶 #2381;啶 #2366;啶 啶 #2366; 啶 #2367;啶 #2381;啶 #2366;啶 #2381;啶 #2368; 啶 #2376;
(啶) 啶う #2367; 啶掂す 啶 #2306;啶 #2381;啶 #2371;啶 啶 #2366; 啶嗋 #2366;啶 #2381;啶 啶 #2376; 啶 #2366; 啶 #2366;啶 #2381;啶 #2381;啶 #2368; 啶 #2376;
(啶) 啶 #2367; #2306;啶 #2369; 啶 #2379;啶 #2379; #2306; 啶 #2370;啶膏ぐ #2375; 啶 #2375; 啶夃お啶曕ぐ啶 啶 #2368; 啶え 啶膏啶 #2375; 啶 #2376; #2306;
(啶) 啶 #2379; 啶掂す 啶 #2369;啶多げ 啶 #2367;啶 #2381;啶 #2368; 啶え 啶膏啶 #2366; 啶 #2376;
(啶) 啶 #2379; 啶掂す 啶 #2379;啶 #2379;啶 #2367;啶 #2381;啶 啶 #2366; 啶呧ぇ #2381;啶 #2366;啶え 啶 #2366; 啶 #2366;啶 #2381;啶 啶曕ぐ 啶膏啶 #2366; 啶 #2376; #2404;
6. 啶斷ぐ 啶膏ぎ #2366;啶 啶斷ぐ 啶 #2366;啶溹え #2368;啶 #2367; 啶 #2375; 啶 #2306;啶 #2366;啶侧え 啶 #2375; #2306; 啶掂す 啶呧お啶 #2375; 啶 #2379; 啶呧じ啶ぐ #2381;啶 啶 #2366;啶 #2375; 啶 #2376; #2306;?
(a) 啶 啶 啶 啶
(b) 啶 啶 啶 啶
(c) 啶 啶 啶 啶 (d) 啶 啶 啶 啶
7. '啶ぇ #2369;啶-啶ぇ #2369;啶 啶 #2375;啶 #2375; 啶 #2368;啶 啶溹げ' 啶 #2375; #2306; 啶 #2380;啶 啶 #2366; 啶 #2366;啶 啶 #2381;啶 #2381;啶 啶 #2369;啶 啶 #2376;?
(a) 啶 #2381;啶 #2371; #2306;啶 #2366;啶
(b) 啶曕ぐ #2369;啶 (c) 啶 #2367;啶班す 啶斷ぐ 啶班す啶 #2381;啶 (d) 啶夃お啶 #2379;啶 #2381;啶 啶 #2375; #2306; 啶 #2375; 啶 #2379;啶 啶ㄠす #2368; #2306;
8. 啶 #2367;啶 #2381;啶 啶 #2375; #2306; 啶 #2369;啶 #2381;啶 啶多が #2381;啶 啶 #2381;啶 #2366; 啶 #2376;?
(a) 啶曕さ啶 #2367;啶 #2381;啶 #2368;
(b) 啶曕さ #2367;啶い #2381;啶 #2368;
(c) 啶曕さ #2367;啶 #2367;啶 #2381;啶 #2368;
(d) 啶曕さ啶囙い #2381;啶 #2368;
9. 啶班じ #2366;啶 啶 #2366; 啶ぐ #2381;啶 #2366;啶さ #2366;啶 #2368; 啶多が #2381;啶 啶 #2376; #8211;
(a) 啶嗋ぎ
(b) 啶 #2368; #2306;啶 #2370;
(c) 啶囙ぎ啶 #2368;
(d) 啶 #2366;啶 #2369;啶
10. I saw him make a dry face meaning of underline is #8211;
(a) abuse
(b) Feel sick
(c) Cry with pain
(d) Show Disappointment
11. His method was very good. The underline word is #8211;
(a) Noun
(b) Adjective
(c) Verb
(d) Adverb
12. The synonym of #8220;Feeble #8221; is #8211;
(a) Delicate
(b) Effective
(c) Solid
(d) Hearty
13. Choose the option that describes the meaning of #8220;To smell a rat #8221;
(a) To suspect foul dealing
(b) To be in a bad mood
(c) bad smell
(d) Sing of plague epidemic
14. He generally #8230; #8230; #8230;. At an odd hour. Find out the Sutable word for the gap.
(a) turns over
(b) Turn on
(c) Turn up (d) Turns off
15. The antonym of #8220;Ferocious #8221; is #8211;
(a) Strong
(b) Imperfect
(c) Harmless
(d) Gentle
16. 啶 #2306;啶 #2381;啶 #2370;啶熰ぐ 啶 #2379; 啶 #2366;啶 #2381;啶 啶曕ぐ啶 #2375; 啶 #2375; 啶 #2367;啶 啶 #2367;啶 啶椸 啶 #2367;啶 #2381;啶 #2375;啶 #2379; #2306; 啶 #2375; 啶膏ぎ #2370;啶 啶 #2379; 啶 #2381;啶 #2366; 啶曕す啶 #2375; 啶 #2376; #2306;?
(a) 啶 #2366;啶 #2381;啶 啶 #2377;啶 #2368;
(b) 啶 #2379;啶 #2381;啶 啶 #2377;啶 #2368;
(c) 啶 #2366;啶 #2381;啶∴さ #2375;啶ぐ (d) 啶 #2379;啶 #2381;啶熰さ #2375;啶ぐ
17. 啶 #2306;啶 #2381;啶 #2370;啶熰ぐ 啶 #2381;啶 #2366;啶 #2366; 啶囙じ #2381;啶 #2375;啶 #2366;啶 啶 #2368; 啶 #2366;啶 #2375; 啶 #2366;啶 #2368; 啶 #2369;啶 #2381;啶 啶 #2376;啶 #2379;啶 #2368; 啶 #2376; #8211;
(a) 啶 #2375;啶
(b) 啶 #2379;啶
(c) 啶 #2368;啶 #2368;
(d) 啶 #2368;啶 #2368;啶 #2368;
18. 啶 #2367;啶ぎ #2379; #2306; 啶 #2366; 啶掂す 啶膏ぎ #2370;啶 啶 #2367;啶膏 #2375; 啶 #2381;啶 #2366;啶 #2366; 啶 #2366;啶 #2366; 啶曕ぎ #2381;啶 #2370;啶 #2367;啶 #2375;啶多え 啶 #2379;啶 #2366; 啶 #2376;, 啶 #2379; #8211;
(a) 啶 #2381;啶 #2379;啶 #2379;啶 #2366;啶 啶曕す啶 #2375; 啶 #2376; #2306;
(b) 啶 #2306;啶熰ぐ啶 #2375;啶 啶曕す啶 #2375; 啶 #2376; #2306;
(c) 啶 #2379;啶 #2379;啶 #2379;啶 #2368; 啶曕す啶 #2375; 啶 #2376; #2306;
(d) 啶囙え啶 #2375; #2306; 啶 #2375; 啶 #2379;啶 啶ㄠす #2368; #2306;
19. 啶 #2367;啶 #2381;啶 啶 #2375; #2306; 啶 #2375; 啶 #2380;啶 啶 #2366; 啶膏ぎ #2370;啶 啶 #2306;啶 #2381;啶 #2370;啶熰ぐ 啶 #2375; 啶 #2375;啶掂げ 啶囙え啶 #2369;啶 啶 #2367;啶 #2366;啶囙じ 啶 #2375; 啶 #2306;啶 #2306;啶 #2367;啶 啶 #2376;?
(a) 啶 #2366;啶夃じ, 啶 #2368;啶 #2379;啶 #2381;啶, 啶 #2381;啶 #2380;啶熰ぐ (b) 啶 #2366;啶夃じ, 啶 #2368;啶 #2379;啶 #2381;啶, 啶 #2381;啶 #2376;啶ㄠぐ (c) 啶 #2366;啶夃じ, 啶 #2368;啶 #2379;啶 #2381;啶, 啶 #2379;啶 #2368;啶熰ぐ
(d) 啶 #2366;啶夃じ, 啶 #2368;啶 #2379;啶 #2381;啶, 啶 #2381;啶 #2367; #2306;啶熰ぐ
20. 啶う #2367; 5 啶す #2367;啶 #2366;啶 #2306; 啶 #2366; 8 啶侧ぁ #2364;啶 #2367;啶 #2366; #2306; 啶忇 啶 #2366;啶 啶 #2379; 84 啶 #2367;啶 #2379; #2306; 啶 #2375; #2306; 啶曕ぐ 啶膏啶 #2368; 啶 #2376; #2306;, 啶 #2379; 10 啶す #2367;啶 #2366;啶 #2306;
啶むぅ #2366; 5 啶侧ぁ #2364;啶 #2367;啶 #2366; #2306; 啶夃じ #2368; 啶 #2366;啶 #2381;啶 啶 #2379; 啶 #2367;啶むえ #2375; 啶 #2367;啶 #2379; #2306; 啶 #2375; #2306; 啶曕ぐ 啶膏啶 #2368; 啶 #2376; #2306;?
(a) 32 啶 #2367;啶 (b) 48 啶 #2367;啶
(c) 52 啶 #2367;啶
(d) 58 啶 #2367;啶
21. 啶 #2366;啶 啶忇 啶 #2366;啶 啶 #2375; 啶 #2380;啶 #2366;啶 啶 #2366;啶 啶 #2379; 10 啶 #2367;啶 啶 #2375; #2306;, 啶 #2381;啶 #2366;啶 啶夃じ #2368; 啶 #2366;啶 啶 #2375; 40 啶 #2381;啶班い #2367;啶多い 啶 #2366;啶 啶 #2379; 40
啶 #2367;啶 #2379; #2306; 啶 #2375; #2306; 啶むぅ #2366; 啶 #2379;啶 #2366;啶 啶夃じ #2368; 啶 #2366;啶 啶 #2375; 啶忇 啶 #2367;啶 #2366;啶 啶 #2366;啶 13 啶 #2367;啶 #2379; #2306; 啶 #2375; #2306; 啶曕ぐ 啶膏啶 #2366; 啶 #2376; 啶 #2379; 啶膏ぐ #2381;啶掂お #2381;啶班ぅ啶
啶 #2366;啶 啶 #2379; 啶 #2380;啶 啶 #2370;啶 #2366; 啶曕ぐ 啶 #2366;啶忇 #2366; #2404;
(a) 啶 #2366;啶
(b) 啶 #2381;啶 #2366;啶 (c) 啶 #2379;啶 #2366;啶 (d) 啶夃お啶 #2379;啶 #2381;啶 啶 #2375; #2306; 啶 #2375; 啶 #2379;啶 啶ㄠす #2368; #2306;
22. 5 啶 #2381;啶 #2375;, 啶 #2379; 啶 #2381;啶班い #2381;啶 #2375;啶 3 啶 #2366;啶 啶 #2375; 啶 #2306;啶むぐ #2366;啶 啶ぐ 啶溹え #2381;啶 #2375; #2306; 啶 #2376; #2306;, 啶 #2368; 啶嗋く #2369; 啶 #2366; 啶 #2379;啶 50 啶掂ぐ #2381;啶
啶 #2376; #2404; 啶膏が啶 #2375; 啶 #2379;啶 #2375; 啶 #2381;啶 #2375; 啶 #2368; 啶嗋く #2369; 啶 #2381;啶 #2366; 啶 #2376;?
(a) 6 啶掂ぐ #2381;啶
(b) 5 啶掂ぐ #2381;啶 (c) 4 啶掂ぐ #2381;啶 (d) 3 啶掂ぐ #2381;啶
23. 啶忇 啶 #2375;啶ぐ #2368; 啶 #2366;啶 #2381;啶 啶 #2375; #2306; 40 啶 #2366;啶 #2306;, 40 啶 #2376;啶 啶 #2370;啶 #2375; 啶 #2379; 40 啶 #2367;啶 #2379; #2306; 啶 #2375; #2306; 啶 #2366; 啶 #2375;啶 #2368; 啶 #2376;, 啶 #2379; 啶忇
啶 #2366;啶 啶忇 啶 #2376;啶 啶 #2370;啶 #2375; 啶 #2379; 啶 #2367;啶むえ #2375; 啶 #2367;啶 #2379; #2306; 啶 #2375; #2306; 啶 #2366; 啶 #2366;啶忇 #2368;?
(a) 1 啶 #2367;啶 啶 #2375; #2306;
(b) 40 啶 #2367;啶 啶 #2375; #2306;
(c) 20 啶 #2367;啶 啶 #2375; #2306;
(d) 26 啶 #2367;啶 啶 #2375; #2306;
24. 啶忇 啶 #2375;啶堗ぎ #2366;啶 啶 #2370;啶 #2367;啶 #2366; 啶呧お啶 #2375; 啶 #2370;啶 啶 #2379; 啶 #2381;啶班く 啶 #2370;啶 #2381;啶 啶ぐ 啶 #2375;啶氞い #2366; 啶 #2376; #2404; 啶ぐ #2306;啶 #2369; 啶掂す 啶夃じ啶 #2375; #2306; 啶 #2366;啶 #2368;
啶 #2367;啶 #2366;啶曕ぐ 25 啶 #2381;啶班い #2367;啶多い 啶 #2366;啶 啶曕ぎ #2366;啶 #2366; 啶 #2376; #2404; 啶 #2367;啶 #2381;啶班ぃ 啶 #2375; #2306; 啶 #2366;啶 #2368; 啶 #2366; 啶 #2381;啶班い #2367;啶多い 啶 #2381;啶 #2366; 啶 #2376;?
(a) 25%
(b) 20% (c) 22%
(d) 24%
25. 80 啶 #2375;啶 #2379; #2306; 啶 #2368; 啶 #2368;啶い 120 啶 #2306;啶むぐ #2379; #2306; 啶 #2375; 啶ぐ #2366;啶ぐ 啶 #2376; #2404; 60 啶 #2375;啶 #2379; #2306; 啶むぅ #2366; 75 啶 #2306;啶むぐ #2379; #2306; 啶 #2368; 啶 #2369;啶 啶 #2368;啶い
啶 #2369;. 1320 啶 #2376; 啶 #2379; 25 啶 #2375;啶 #2379; #2306; 啶むぅ #2366; 40 啶 #2306;啶むぐ #2379; #2306; 啶 #2368; 啶 #2368;啶い 啶 #2381;啶 #2366; 啶 #2379;啶 #2368;?
(a) 600 啶 #2369;啶 (b) 620 啶 #2369;啶 (c) 820 啶 #2369;啶
(d) 780 啶 #2369;啶
26. 啶 #2369;啶 2200 啶 #2379; A, B 啶斷ぐ C 啶 #2375; #2306; 啶囙じ 啶 #2381;啶班 #2366;啶 啶 #2366; #2306;啶 #2366; 啶 #2366;啶 #2366; 啶 #2376; #2404; 啶 #2367; A 啶 #2379; B 啶 #2366; 啶忇 啶 #2380;啶 #2366;啶 啶むぅ #2366;
B 啶 #2379; C 啶 #2366; 啶 #2366; #2306;啶氞さ #2366; #2306; 啶 #2366;啶 啶 #2381;啶 #2366;啶 #2381;啶 啶 #2379;啶 #2366; 啶 #2376;, 啶 #2379; B 啶 #2366; 啶 #2367;啶 #2381;啶 #2366; 啶 #2381;啶 #2366; 啶 #2376;?
(a) 341 啶 #2369;.
(b) 280 啶 #2369;.
(c) 372 啶 #2369;.
(d) 352 啶 #2369;.
27. 啶嗋 啶 #2369;啶 #2369;啶 啶斷ぐ 啶 #2366;啶班す 啶侧ぁ #2364;啶 #2375; 啶 #2367;啶 #2368; 啶 #2366;啶 #2381;啶 啶 #2379; 啶︵じ 啶 #2367;啶 #2379; #2306; 啶 #2375; #2306; 啶 #2370;啶 #2366; 啶曕ぐ 啶 #2375;啶 #2375; 啶 #2376; #2306; 啶溹が啶 #2367; 啶涏す
啶 #2369;啶 #2369;啶 啶斷ぐ 啶嗋 啶侧ぁ #2364;啶 #2375; 啶夃じ #2368; 啶 #2366;啶 #2381;啶 啶 #2379; 啶 #2380;啶︵す 啶 #2367;啶 #2379; #2306; 啶 #2375; #2306; 啶曕ぐ啶 #2375; 啶 #2376; 啶 #2379; 啶 #2375;啶掂げ 啶忇 啶 #2369;啶 #2369;啶 啶斷ぐ 啶 #2375;啶掂げ
啶忇 啶侧ぁ #2364;啶 #2366; 啶夃じ 啶 #2366;啶 #2381;啶 啶 #2379; 啶 #2367;啶むえ #2375; 啶 #2367;啶 #2379; #2306; 啶 #2375; #2306; 啶曕ぐ 啶 #2366;啶 #2306;啶 #2375;?
(a) 140 啶 #2367;啶, 280 啶 #2367;啶 (b) 280 啶 #2367;啶, 120 啶 #2367;啶
(c) 300 啶 #2367;啶, 120 啶 #2367;啶
(d) 120 啶 #2367;啶, 300 啶 #2367;啶
28. 啶 #2367;啶 #2381;啶 啶 #2375; #2306; 啶 #2375; 啶 #2367;啶膏 #2366; 啶 #2366;啶 啶 #2370;啶 #2381;啶 啶 #2379;啶 #2366;?
(a) 30 #247; 0
(b) 0 #247; 30 (c) 0 #247; 0
(d) 啶夃お啶 #2379;啶 #2381;啶 啶 #2375; #2306; 啶 #2375; 啶 #2379;啶 啶ㄠす #2368; #2306;
29. 啶忇 啶嗋く啶 #2366;啶 #2366;啶 啶曕ぎ啶 #2375; 啶 #2375; 啶ぐ #2381;啶 啶 #2368; 啶 #2366;啶 5 啶 #2368;. #215; 4 啶 #2368;. 啶 #2376; #2404; 啶曕ぎ啶 #2375; 啶 #2368; 啶 #2306;啶 #2366;啶 3.5 啶 #2368;啶熰ぐ 啶 #2376; #2404;
啶曕ぎ啶 #2375; 啶 #2375; #2306; 啶忇 啶嗋く啶 #2366;啶 #2366;啶 啶︵ぐ啶 #2366;啶 #2366; 啶むぅ #2366; 啶 #2379; 啶嗋く啶 #2366;啶 #2366;啶 啶 #2367;啶 #2364;啶 #2367;啶 #2366; #2306; 啶 #2376; #2306; #2404; 啶︵ぐ啶 #2366;啶 #2375; 啶 #2368; 啶 #2366;啶 200 cm #215;
80 cm 啶 #2376; 啶むぅ #2366; 啶 #2381;啶班い #2381;啶 #2375;啶 啶 #2367;啶 #2364;啶 #2368; 啶 #2368; 啶 #2366;啶 120 cm #215; 150 cm. 啶 #2376; 12.5 啶 #2369;啶く #2375; 啶 #2381;啶班い #2367; 啶掂ぐ #2381;啶
啶 #2368;啶熰ぐ 啶 #2368; 啶︵ぐ 啶 #2375; 啶曕ぎ啶 #2375; 啶 #2368; 啶 #2368;啶むぐ 啶 #2368; 啶 #2368;啶 #2366;啶 #2379; #2306; 啶ぐ 啶 #2306;啶 #2366;啶 啶 #2368; 啶 #2366;啶椸い 啶 #2381;啶 #2366; 啶 #2376;?
(a) 568 啶 #2369;啶く #2375;
(b) 640 啶 #2369;啶く #2375;
(c) 722.50 啶 #2369;啶く #2375;
(d) 812.50 啶 #2369;啶く #2375;
30. 啶忇 啶 #2306;啶 #2381;啶 #2366;啶 #2366;啶 啶 #2306;啶 #2370; 251.2 啶掂ぐ #2381;啶椸か #2369;啶 啶 #2375; 啶 #2376;啶ㄠさ #2366;啶 啶 #2366; 啶え #2366; 啶 #2376; #2404; 啶 #2306;啶 #2370; 啶 #2366; 啶 #2381;啶 #2366;啶 16 啶 #2369;啶
啶 #2376; #2404; 啶 #2306;啶 #2370; 啶 #2368; 啶 #2306;啶 #2366;啶 啶 #2381;啶 #2366; 啶 #2376;?
(a) 5.4 啶 #2369;啶 (b) 6 啶 #2369;啶 (c) 6.8 啶 #2369;啶
(d) 7 啶 #2369;啶
31. 11 啶 #2381;啶 #2375;啶 #2381;啶粪ぃ #2379; #2306; 啶 #2366; 啶斷じ啶 35 啶 #2366;啶 #2366; 啶椸く #2366; 啶 #2376; #2404; 啶 #2381;啶班い #2381;啶 #2375;啶 啶 #2381;啶 #2375;啶 #2381;啶粪ぃ 啶 #2379; 啶夃じ啶 #2375; 啶 #2370;啶 啶 #2375; 啶 #2366;啶
啶 #2369;啶 #2366; 啶 #2375; 15 啶曕ぎ 啶曕ぐ 啶 #2367;啶 #2366; 啶 #2366;啶 #2366; 啶 #2376; 啶ㄠ 啶 #2381;啶 #2375;啶 #2381;啶粪ぃ #2379; #2306; 啶 #2366; 啶斷じ啶 啶 #2381;啶 #2366; 啶 #2376;?
(a) 80
(b) 125 (c) 145
(d) 170
32. 啶忇 啶 #2371;啶 #2381;啶 啶 #2368; 啶 #2379; 啶膏ぎ #2366;啶 #2366; #2306;啶むぐ 啶 #2368;啶 #2366;啶 啶 #2367;啶ㄠ #2368; 啶 #2306;啶 #2366;啶 48 啶 #2375;啶 #2368; 啶 288 啶 #2375;啶 #2368; 啶 #2376;, 啶忇 啶 #2370;啶膏ぐ #2375; 啶 #2375;
160 啶 #2375;啶 #2368; 啶 #2366; 啶 #2370;啶 #2368; 啶ぐ 啶 #2376; #2306; #2404; 啶 #2371;啶 #2381;啶 啶 #2366; 啶 #2381;啶 #2366;啶 啶 #2381;啶 #2366; 啶 #2376;?
(a) 290 啶 #2375;啶 #2368;
(b) 298 啶 #2375;啶 #2368;
(c) 328 啶 #2375;啶 #2368;
(d) 360 啶 #2375;啶 #2368;
33. 啶忇 啶多す啶 啶 #2368; 啶嗋が #2366;啶 #2368; 20,000 啶 #2376; #2306; 啶う #2367; 啶 #2366;啶 #2381;啶 #2367;啶 啶溹え #2381;啶 啶︵ぐ 4 啶 #2381;啶班い #2367;啶多い 啶 #2379; 啶 啶 #2366;啶 #2381;啶 #2367;啶 啶 #2371;啶 #2381;啶 #2369;
啶︵ぐ 2 啶 #2381;啶班い #2367;啶多い 啶 #2379; 啶 #2379; 啶 #2379; 啶 #2366;啶 啶 #2366;啶 啶夃じ 啶多す啶 啶 #2368; 啶溹え啶 #2306;啶 #2381;啶 #2366; 啶 #2379;啶 #2368;?
(a) 20408
(b) 20804 (c) 20808
(d) 20404
34. 啶う #2367; 啶忇 啶 #2379;啶 啶 #2379;啶 #2375; 啶 #2379; 啶 #2379; 啶 #2379;啶 #2366;啶 #2381;啶 #2381;啶 #2379; #2306; 啶 #2375; #2306; 啶 #2366;啶 #2366; 啶 #2366;啶 #2366; 啶 #2376;, 啶 #2379; 啶膏い啶 啶 #2381;啶 #2375;啶 #2381;啶班か啶 啶 #2375; #2306; 啶 #2379;啶 #2375;
啶 #2366;啶 #2368; 啶 #2381;啶班い #2367;啶多い 啶 #2371;啶 #2381;啶 #2367; 啶 #2381;啶 #2366; 啶 #2376;?
(a) 25 啶 #2381;啶班い #2367;啶多い (b) 50 啶 #2381;啶班い #2367;啶多い (c) 75 啶 #2381;啶班い #2367;啶多い
(d) 100 啶 #2381;啶班い #2367;啶多い
35. 啶忇 啶 #2375;啶 #2366; 啶 #2375;啶 啶 #2375; 啶あ #2364;啶 #2375; 啶 #2381;啶班ぎ 啶 #2375; #2306; 啶 #2381;啶 #2375;啶 #2381;啶粪ぃ 啶 #2376; #2306;: 2, 3, 5, x + 1, 8, 9 啶う #2367; 啶斷じ啶 啶忇さ #2306;
啶 #2366;啶 #2381;啶 啶ぐ #2366;啶ぐ 啶 #2376;, 啶 #2379; x 啶 #2366; 啶 #2366;啶 啶 #2381;啶 #2366; 啶 #2376;?
(a) 4
(b) 5 (c) 6
(d) 7
36. 啶忇 啶 #2381;啶 #2367;啶 #2369;啶 啶 #2368; 啶 #2369;啶 #2366;啶 #2306; 啶 #2368; 啶 #2306;啶 #2366;啶囙く #2366; #2306; 3, 4 啶斷ぐ 5 啶 #2375; 啶呧え #2369;啶 #2366;啶 啶 #2375; #2306; 啶 #2376; #2306; #2404; 啶う #2367; 啶 #2381;啶 #2367;啶 #2369;啶 啶 #2366;
啶 #2381;啶 #2375;啶 #2381;啶班か啶 54 啶掂ぐ #2381;啶 啶 #2368;啶熰ぐ 啶 #2376;, 啶 #2379; 啶夃じ啶 #2368; 啶ぐ #2367;啶 #2366;啶 啶 #2381;啶 #2366; 啶 #2376;?
(a) 18 啶 #2368;.
(b) 28 啶 #2368;.
(c) 36 啶 #2368;. (d) 42 啶 #2368;.
37. 啶忇 啶 #2375;啶侧え 啶 #2368; 啶 #2381;啶 #2367;啶 #2381;啶 #2366; 25 啶 #2381;啶班い #2367;啶多い 啶あ #2364; #2366;啶 啶 #2366;啶 #2368; 啶 #2376; #2404; 啶 #2367;啶い 啶嗋く啶むえ 啶 #2375; 啶 #2367;啶 啶 #2366;啶 #2381;啶 #2381;啶 啶膏い啶
啶 #2381;啶 #2375;啶 #2381;啶班か啶 啶 #2367;啶むえ #2366; 啶曕ぎ 啶曕ぐ啶 #2366; 啶 #2379;啶 #2366;?
(a) 30 啶 #2381;啶班い #2367;啶多い
(b) 25 啶 #2381;啶班い #2367;啶多い
(c) 20 啶 #2381;啶班い #2367;啶多い
(d) 15 啶 #2381;啶班い #2367;啶多い
38. 啶 #2379;啶 #2366; 啶 #2375; 啶 #2366;啶 啶 #2369;. (7x2 #8211; 34x + 25) 啶 #2368; 啶忇 啶 #2367;啶 #2381;啶 #2367;啶 啶оえ啶 #2366;啶 #2367; #8203;啶 #2368; #2404; 啶夃じ啶 #2375; 36 啶 #2367;啶 #2379; #2306; 啶む 啶 #2369;.
(x #8211; 4) 啶 #2381;啶班い #2367;啶 #2367;啶 啶栢ぐ #2381;啶 啶 #2367;啶 #2404; 啶 #2376; #2306;啶 #2368;啶膏さ #2375; #2306; 啶 #2367;啶 啶夃じ啶 #2375; 啶 #2366;啶 啶 #2375;啶掂げ 1 啶 #2369;啶く #2375; 啶 #2375;啶 啶 #2366; #2404; 啶夃じ啶 #2375; 啶 #2366;啶
啶 #2381;啶 #2366;啶 #2306;啶 啶 #2375; #2306; 啶 #2367;啶むえ #2366; 啶оえ 啶 #2366;?
(a) 73 啶 #2369;啶く #2375;
(b) 109 啶 #2369;啶く #2375;
(c) 145 啶 #2369;啶く #2375;
(d) 181 啶 #2369;啶く #2375;
39. 啶忇 啶 #2366;啶侧い #2370; 啶 #2366;啶ㄠさ啶 #2379; #2306; 啶 #2368; 啶 #2381;啶班う啶 #2381;啶多え #2368; 啶 #2375; #2306; 啶ぁ #2364; #2375; 啶 #2369;啶 #2381;啶 #2379; #2306; 啶 #2368; 啶 #2306;啶 #2381;啶 #2366; 啶 #2375; 啶 #2379;啶 #2375; 啶 #2369;啶 #2381;啶 #2379; #2306; 啶 #2368;
啶 #2306;啶 #2381;啶 #2366; 啶 #2366; 啶呧え #2369;啶 #2366;啶 3 : 17 啶 #2376; #2404; 啶むぅ #2366; 啶 #2369;啶 啶 #2369;啶 #2381;啶 #2379; #2306; 啶 #2368; 啶 #2306;啶 #2381;啶 #2366; 80 啶 #2376; #2404; 啶ぁ #2364; #2375; 啶 #2369;啶 #2381;啶 #2375; 啶 #2367;啶むえ #2375;
啶 #2376; #2306;?
(a) 12
(b) 20
(c) 24
(d) 6
40. 啶忇 啶︵さ #2366; 啶 #2368; 啶 #2381;啶班い #2367; 啶 #2376;啶 #2375;啶 啶 #2368;啶い 啶 #2369;啶く #2375; 220 啶 #2376; 啶 #2367;啶膏ぎ #2375; #2306; 啶︵じ 啶 #2381;啶班い #2367;啶多い 啶 #2376;啶 啶膏ぎ #2381;啶 #2367;啶 #2367;啶 啶 #2376; #2404;
啶囙じ 啶 #2368;啶い 啶 #2375; #2306; 啶 #2376;啶 啶 #2368; 啶 #2366;啶 #2381;啶 #2366; 啶 #2381;啶 #2366; 啶 #2376;?
(a) 2.0 啶 #2369;啶く #2375;
(b) 20.00 啶 #2369;啶く #2375;
(c) 200.00 啶 #2369;啶く #2375;
(d) 198.0 啶 #2369;啶く #2375;
41. 啶 #2367;啶 #2367;啶 啶 #2375; 1 啶 #2369;啶く #2375; 啶 #2375; #2306; 啶 #2366;啶 啶 #2377;啶 #2367;啶 #2366; #2306; 啶栢ぐ #2368;啶 #2368; #2306; #2404; 60 啶 #2381;啶班い #2367;啶多い 啶 #2366; 啶 #2366;啶 啶 #2381;啶 #2366;啶 #2381;啶 啶曕ぐ啶 #2375; 啶 #2375;
啶 #2367;啶 啶 #2377;啶 #2367;啶 #2379; #2306; 啶 #2379; 啶 #2375;啶氞え #2366; 啶ぁ #2375;啶 #2366; #2404;
(a) 1 啶 #2369;啶く #2375; 啶 #2375; #2306; 2.5
(b) 1 啶 #2369;啶く #2375; 啶 #2375; #2306; 5
(c) 1 啶 #2369;啶く #2375; 啶 #2375; #2306; 6
(d) 1 啶 #2369;啶く #2375; 啶 #2375; #2306; 8
42. 啶 #2366;啶 #2381;啶 #2375;啶 啶 #2368; 啶 #2366;啶 #2367;啶 啶嗋く 啶 #2369;啶く #2375; 80,000 啶 #2376; 啶斷ぐ 啶夃じ啶 #2375; 啶呧お啶 #2375; 啶оえ 啶 #2379; 啶 #2371;啶む #2306;啶 啶 #2381;啶 #2366;啶 啶 #2375; #2306;
啶 #2367;啶 #2366;啶 啶啶 啶 #2375; 啶呧え #2369;啶 #2366;啶 啶 #2366; #2306;啶 #2366; 啶 #2376; #2404; 啶 #2366;啶 #2381;啶 #2375;啶 啶 #2379; 啶 #2369;啶く #2375; 360000 啶 #2366;啶 #2375; 啶 #2375; #2306; 啶 #2367;啶むえ #2366; 啶膏ぎ啶 啶侧 #2375;啶 #2366;?
(a) 4 啶す #2368;啶 #2375;
(b) 5 啶す #2368;啶 #2375;
(c) 16 啶す #2368;啶 #2375;
(d) 18 啶す #2368;啶 #2375;
43. 啶忇 啶 #2369;啶 #2366;啶ㄠう #2366;啶 啶膏き #2368; 啶掂じ #2381;啶 #2369;啶 #2306; 啶ぐ 啶 #2381;啶班い #2367;啶多い 10 啶 #2381;啶班い #2367;啶多い 啶 #2368; 啶 #2370;啶 啶 #2375;啶 #2375; 啶 #2366; 啶 #2366;啶 #2366; 啶曕ぐ啶 #2366; 啶 #2376;
啶 #2375;啶 #2367;啶 啶掂す 啶 #2381;啶班い #2381;啶 #2375;啶 啶掂じ #2381;啶 #2369; 啶 #2375; 啶 #2381;啶班く 啶 #2370;啶 #2381;啶 啶 #2379; 20 啶 #2381;啶班い #2367;啶多い 啶あ #2364; #2366; 啶 #2375;啶 #2366; 啶 #2376; #2404; 啶夃じ啶 #2366; 啶 #2381;啶班い #2381;啶 #2375;啶
啶掂じ #2381;啶 #2369; 啶ぐ 啶 #2366;啶 啶 #2379;啶 #2366; #8211;
(a) 6 啶 #2381;啶班い #2367;啶多い (b) 8 啶 #2381;啶班い #2367;啶多い (c) 10 啶 #2381;啶班い #2367;啶多い
(d) 12 啶 #2381;啶班い #2367;啶多い
44. 啶う #2367; 40 啶 #2381;啶 #2381;啶 #2367; 15 啶 #2367;啶 #2379; #2306; 啶 #2306; 240 啶 #2367;啶 #2381;啶 #2366; #2404; 啶 #2366;啶掂げ 啶 #2366; 啶夃お啶 #2379;啶 啶曕ぐ啶 #2375; 啶 #2376; #2306;, 啶 #2379; 30 啶 #2381;啶 #2381;啶 #2367;
48 啶 #2367;啶 #2381;啶 #2366; 啶 #2366;啶掂げ 啶 #2366; 啶夃お啶 #2379;啶 啶 #2367;啶むえ #2375; 啶 #2367;啶 #2379; #2306; 啶 #2375; #2306; 啶曕ぐ #2375; #2306;啶 #2375;?
(a) 2 啶 #2367;啶
(b) 3 啶 #2367;啶 (c) 4 啶 #2367;啶 (d) 5 啶 #2367;啶
45. 啶忇 啶樴え 啶 #2375; 啶 #2379;啶 啶 #2379; A, B, C, D, 啶 #2375; #2306; 啶 #2381;啶班ぎ啶: 5, 2, 4 啶忇さ #2306; 3 啶 #2375; 啶呧え #2369;啶 #2366;啶 啶 #2375; #2306; 啶 #2366; #2306;啶 #2366; 啶 #2366;啶 #2366;
啶 #2376; 啶う #2367; C 啶 #2379; D 啶 #2375; 啶忇 啶灌 #2366;啶 啶 #2369;啶く #2375; 啶呧ぇ #2367;啶 啶 #2367;啶侧い #2375; 啶 #2376; #2306;, 啶 #2379; B 啶 #2366; 啶 #2306;啶 啶 #2381;啶 #2366; 啶 #2379;啶 #2366;?
(a) 500 啶 #2369;啶く #2375;
(b) 1,500 啶 #2369;啶く #2375;
(c) 2,000 啶 #2369;啶く #2375;
(d) 啶夃お啶 #2379;啶 #2381;啶 啶 #2375; #2306; 啶 #2375; 啶 #2379;啶 啶ㄠす #2368; #2306;
46. 啶 #2366;啶 #2367;啶 啶 #2375; 8000 啶 #2369;啶く #2375; 啶 #2367;啶 #2375;啶 啶曕ぐ啶 #2375; 啶忇 啶 #2381;啶さ啶 #2381;啶 #2366; 啶 #2369;啶 #2369; 啶曕ぐ 啶 #2368; #2404; x 啶す #2368;啶 #2375; 啶 #2366;啶 12000
啶 #2369;啶く #2375; 啶 #2366; 啶 #2367;啶 #2375;啶 啶曕ぐ啶 #2375; 啶呧き啶 啶 #2381;啶 #2366;啶 #2366;啶 啶 #2375; #2306; 啶 #2366;啶 #2367;啶 啶 #2369;啶 #2404; 啶掂ぐ #2381;啶 啶 #2375; 啶 #2306;啶 啶 #2375; #2306; 啶 #2379;啶 #2379; #2306; 啶 #2375; #2306; 啶ぐ #2366;啶ぐ
啶 #2366;啶 啶呧ぐ #2381;啶 #2367;啶 啶 #2367;啶 #2366; 啶 #2376; 啶 #2379; x 啶 #2366; 啶 #2366;啶 啶 #2379;啶 #2366;?
(a) 3 啶 #2366;啶 (b) 4 啶 #2366;啶 (c) 6 啶 #2366;啶
(d) 8 啶 #2366;啶
47. 啶曕ぎ啶 啶 #2375; 啶 #2381;啶班い #2367;啶掂ぐ #2381;啶 啶氞 #2381;啶班さ #2371;啶 #2381;啶 #2367; 啶 #2381;啶 #2366;啶 12.5 啶 #2381;啶班い #2367;啶多い 啶 #2368; 啶︵ぐ 啶 #2375; 啶 #2379;啶多え 啶 #2379; 啶 #2369;. 16000
啶夃ぇ #2366;啶 啶 #2367;啶 #2404; 啶掂す 啶 #2366;啶 #2367; (啶 #2369;啶く #2375;) 啶 #2381;啶 #2366;啶 啶曕ぐ #2375; #2306; 啶 #2379; 啶 #2379;啶多え 啶 #2379; 3 啶掂ぐ #2381;啶 啶 #2366;啶 啶曕ぎ啶 啶 #2379; #8203;啶 #2375;啶 啶 #2379;啶 #2368;?
(a) 22,881.25
(b) 22,780.25
(c) 22,781.50
(d) 22,781.25
48. 啶忇 啶 #2381;啶 #2366;啶ぐ #2368; 50 啶 #2367;啶 #2379; 啶 #2375;啶 #2370; #2305; 啶 #2369;啶く #2375; 50 啶 #2381;啶班い #2367; 啶 #2367;啶 #2379; 啶 #2368; 啶︵ぐ 啶 #2375; 啶栢ぐ #2368;啶︵い #2366; 啶 #2376; #2404; 啶掂す 啶 #2369;啶く #2375; 25
啶 #2381;啶班い #2367;啶 #2367;啶 #2379; 啶︵ぐ 啶 #2375; #8203; 啶 #2367;啶むえ #2366; 啶 #2375;啶 #2370; #2305; 啶栢ぐ #2368;啶 #2375; 啶 #2366;啶 #2367; 啶夃じ #2375; 啶夃い啶 #2366; 啶 #2368; 啶 #2368;啶い 啶 #2381;啶く 啶曕ぐ啶 #2366; 啶ぁ #2364; #2375;?
(a) 25 啶 #2367;啶 #2381;啶 #2366;.
(b) 30 啶 #2367;啶 #2381;啶 #2366;.
(c) 40 啶 #2367;啶 #2381;啶 #2366;.
(d) 啶夃お啶 #2379;啶 #2381;啶 啶 #2375; #2306; 啶 #2375; 啶 #2379;啶 啶ㄠす #2368; #2306;
49. 啶班ぎ #2375;啶 啶 #2368; 啶嗋く #2369; 啶夃じ啶 #2375; 啶 #2367;啶 #2366; 啶 #2368; 啶嗋く #2369; 啶 #2368; 啶忇 啶 #2367;啶 #2366;啶 啶 #2376; #2404; 啶 #2366;啶班す 啶掂ぐ #2381;啶 #2379; #2306; 啶 #2375; 啶 #2366;啶 啶班ぎ #2375;啶 啶呧お啶 #2375;
啶 #2367;啶 #2366; 啶 #2368; 啶嗋く #2369; 啶 #2366; 啶 #2369;啶椸え #2366; 啶 #2379; 啶 #2366;啶忇 #2366; #2404; 啶掂ぐ #2381;啶むぎ #2366;啶 啶 #2375; #2306; 啶班ぎ #2375;啶 啶 啶班ぎ #2375;啶 啶 #2375; 啶 #2367;啶 #2366; 啶 #2368; 啶嗋く #2369; 啶掂ぐ #2381;啶 #2379; #2306; 啶 #2375; #2306;
啶 #2376; #8211;
(a) 12, 36
(b) 13, 39
(c) 11, 33
(d) 14, 42
50. 1 啶溹え啶掂ぐ #2368;, 2006 啶 #2379; 啶班さ #2367;啶 #2366;啶 啶 #2366; #2404; 1 啶溹え啶掂ぐ #2368;, 2010 啶 #2379; 啶膏お #2381;啶 #2366;啶 啶 #2366; 啶 #2380;啶-啶 #2366; 啶 #2367;啶 啶 #2366;?
(a) 啶班さ #2367;啶 #2366;啶
(b) 啶多え #2367;啶 #2366;啶 (c) 啶 #2369;啶 #2381;啶班さ #2366;啶 (d) 啶 #2369;啶оさ #2366;啶
51. A 啶忇 啶 #2366;啶 #2381;啶 啶 #2379; 15 啶 #2367;啶 啶 #2375; #2306; 啶曕ぐ 啶膏啶 #2366; 啶 #2376;, 啶斷ぐ B 啶夃じ #2368; 啶 #2366;啶 #2381;啶 啶 #2379; 20 啶 #2367;啶 啶 #2375; #2306; 啶曕ぐ 啶膏啶 #2366;
啶 #2376; #2404; 啶う #2367; 啶 #2379;啶 #2379; #2306; 4 啶 #2367;啶 啶忇 啶 #2366;啶 啶 #2366;啶 #2381;啶 啶曕ぐ #2375; #2306; 啶 #2379; 啶 #2366;啶 #2381;啶 啶 #2366; 啶 #2367;啶むえ #2366; 啶 #2366;啶 啶 #2375;啶 啶 #2375;啶 #2366;?
(a) 1/4
(b) 1/10
(c) 7/15
(d) 8/15
52. 啶忇 啶 #2366;啶囙お 啶 #2370;啶膏ぐ #2375; 啶 #2366;啶囙お 啶 #2368; 啶呧お #2375;啶 #2381;啶 #2366; 啶忇 啶 #2376; #2306;啶 啶 #2379; 啶 #2368;啶 啶 #2369;啶 #2366; 啶 #2375;啶 #2368; 啶 #2375; 啶ぐ 啶膏啶 #2366; 啶 #2376; #2404; 啶う #2367;
啶 #2379;啶 #2379; #2306; 啶 #2366;啶囙お 啶忇 啶 #2366;啶 啶 #2376; #2306;啶 啶 #2379; 36 啶 #2367;啶 #2367;啶 啶 #2375; #2306; 啶ぐ #2375; #2306;, 啶 #2379; 啶 #2368;啶 #2366; 啶 #2366;啶囙お 啶 #2376; #2306;啶 啶 #2379; 啶 #2367;啶むえ #2375; 啶膏ぎ啶 啶 #2375; #2306;
啶ぐ #2375;啶 #2366;?
(a) 81 啶 #2367;啶ㄠ
(b) 108 啶 #2367;啶ㄠ (c) 144 啶 #2367;啶ㄠ (d) 192 啶 #2367;啶ㄠ
53. 啶 #2368;啶 #2375; 啶 #2368; 啶椸 啶 #2306;啶 #2381;啶 #2366;啶 #2306; 啶 #2375; 啶 #2381;啶班ぎ 啶 #2375; #2306; 啶 #2375; 啶椸げ啶 啶 #2306;啶 #2381;啶 #2366; 啶 #2366; #2306;啶 #2367;啶 #8211;
582, 605, 588, 611, 634, 617, 600
(a) 634
(b) 611
(c) 605
(d) 600
54. 啶忇 啶 #2306;啶 #2381;啶 #2366; 啶 #2379; 17 啶あ #2364; #2366;啶 #2375; 啶ぐ 啶掂す 啶呧お啶 #2375; 啶 #2381;啶 #2369;啶 #2381;啶 #2381;啶班ぎ 啶 #2366; 啶 #2366;啶 啶 #2369;啶 #2366; 啶 #2379; 啶 #2366;啶 #2368; 啶 #2376; 啶掂す 啶 #2306;啶 #2381;啶 #2366;
啶 #2381;啶 #2366;啶 啶 #2368;啶 #2367;啶?
(a) 3
(b) 10
(c) 17
(d) 啶夃お啶 #2379;啶 #2381;啶 啶 #2375; #2306; 啶 #2375; 啶 #2379;啶 啶ㄠす #2368; #2306;
啶 #2367;啶 #2381;啶 #2375;啶 (啶 #2381;啶.啶 #2306;. 55-56 啶 #2375; 啶 #2367;啶) : 啶 #2368;啶 #2375; 啶 #2367;啶 啶椸 啶 #2367;啶 #2381;啶 啶 #2369;啶 啶 #2370;啶氞え #2366; 啶呧ぅ啶 #2366; 啶 #2381;啶 #2379;啶 #2367;啶 啶 #2367;啶 #2381;啶
啶 #2379; 啶︵ぐ #2381;啶 #2366;啶 #2375; 啶 #2376; #2306; #2404; 啶 #2367;啶 #2381;啶 啶 #2375; 啶 #2381;啶班い #2381;啶 #2375;啶 啶 #2366;啶 啶 #2379; 啶忇 啶呧 #2381;啶粪ぐ 啶 #2375; 啶呧ぅ啶 #2366; 啶 #2306;啶 #2381;啶 #2366; 啶 #2375; 啶︵ぐ #2381;啶 #2366;啶 #2366; 啶椸く #2366;
啶 #2376; #2404; 啶 #2367;啶 #2381;啶 啶 #2379; 啶 #2368; 啶椸 啶 #2370;啶氞え #2366; 啶呧ぅ啶 #2366; 啶呧ぇ #2381;啶く啶 啶曕ぐ 啶 #2367;啶 #2381;啶 啶 #2375; 啶 #2368;啶 #2375; 啶 #2367;啶 啶椸 啶 #2381;啶班ざ #2381;啶 #2379; #2306; 啶 #2366; 啶夃い #2381;啶むぐ
啶 #2368;啶 #2367;啶 #2404;
A = C = E = G
B = D = F = H
J = K = L = I
A = 2B = 3J = 4M, M = 6
55. 啶膏き #2368; 啶 #2366;啶 啶 #2375;啶 #2379; #2306; 啶 #2375; #2306; 啶 #2369;啶 啶 #2367;啶むえ #2375; 啶 #2381;啶班い #2367;啶 #2366;啶 #2368; 啶 #2381;啶班い #2367;啶 #2366;啶 啶曕ぐ 啶膏啶 #2375; 啶 #2376; #2306;?
(a) 6
(b) 12
(c) 18
(d) 24
56. 啶 #2367;啶むえ #2375; 啶 #2367;啶 #2366;啶 #2364; #2368; 啶 #2381;啶 #2367;啶 #2375;啶 啶ㄠす #2368; #2306; 啶 #2375;啶 啶膏啶 #2375; 啶 #2376; #2306;?
(a) 92
(b) 100
(c) 104 (d) 120
57. 啶 #2367;啶 #2368; 啶 #2370;啶 啶 #2375; #2306; 啶多が #2381;啶 HOUSE 啶 #2379; FTVPI 啶 #2367;啶 #2366; 啶 #2366;啶 #2366; 啶 #2376;, 啶夃じ #2368; 啶 #2370;啶 啶 #2375; #2306; CHAIR 啶 #2379; 啶 #2381;啶 #2366; 啶 #2367;啶 #2366;
啶 #2366;啶忇 #2366;?
(a) SJBID
(b) SHBGD (c) DIBSJ
(d) SBJID
58. #8203;啶 #2368;啶 #2375; 啶 #2369;啶 啶呧 #2381;啶粪ぐ 啶 #2376;啶熰ぐ #2381;啶 啶 #2375; 啶 #2381;啶班ぎ 啶 #2375; #2306; 啶 #2367;啶 啶椸 啶 #2376; #2306; #2404; 啶 #2380;啶-啶 #2366; 啶呧 #2381;啶粪ぐ 啶 #2376;啶 #2381;啶熰え 啶 #2381;啶班ざ #2381;啶
啶 #2367;啶 #2381;啶 啶 #2375; 啶 #2381;啶 #2366;啶 啶ぐ 啶 #2379;啶 #2366; 啶 #2366;啶 #2367;啶 #8211;
SCD, TEF, UGH, ?, WKL
(a) CMN
(b) UJI
(c) VIJ
(d) IJT
59. 啶 #2367;啶 #2381;啶粪 啶 #2375; 啶忇 啶侧ぁ #2364;啶 #2368; 啶 #2368; 啶撪ぐ 啶囙ざ #2366;啶 #2366; 啶曕ぐ啶 #2375; 啶 #2369;啶 啶曕す #2366;, 啶掂す 啶夃じ啶 #2368; 啶い #2381;啶 #2368; 啶 #2375; 啶膏じ #2369;啶 啶 #2368; 啶い #2381;啶 #2368;
啶 #2368; 啶囙啶 #2380;啶 #2368; 啶 #2375;啶 #2368; 啶 #2376; #2404; 啶侧ぁ #2364;啶 #2368; 啶 #2366; 啶 #2367;啶 #2381;啶粪 啶 #2375; 啶 #2381;啶 #2366; 啶 #2306;啶 #2306;啶 啶 #2376;?
(a) 啶い #2368;啶 #2368;
(b) 啶 #2369;啶 #2381;啶 #2368;
(c) 啶す啶 (d) 啶 #2366;啶 #2368;
60. 啶う #2367; five 啶 #2366; 啶 #2370;啶 gjwf 啶 #2376; 啶むぅ #2366; seven 啶 #2366; 啶 #2370;啶 tfwfo 啶 #2376;, 啶 #2379; eight 啶 #2366; 啶 #2370;啶 啶 #2381;啶 #2366; 啶 #2379;啶 #2366;?
(a) fjhgu
(b) fjghu
(c) fjhis (d) fjhiu
61. 啶 #2367;啶 #2381;啶 啶 #2375; #2306; 啶︵ぐ #2381;啶 #2366;啶 #2375; 啶椸 啶 #2366; #2306;啶 #2375; 啶 #2375; 啶: 啶 #2371;啶 #2381;啶 #2379; #2306; 啶 #2375; #2306; 啶 #2367;啶 #2381;啶 啶 #2379; 1 啶 #2375; 6 啶 #2306;啶 #2379; #2306; 啶 #2381;啶 #2366;啶 #2366;
啶 #2367;啶 #2381;啶 #2367;啶 啶 #2367;啶 #2366; 啶椸く #2366; 啶 #2376; 啶 #2306;啶 5 啶 #2375; 啶 #2367;啶ぐ #2368;啶 啶 #2366;啶 #2366; 啶 #2371;啶 #2381;啶 啶 #2367;啶 #2381;啶 啶 #2375; #2306; 啶 #2375; 啶 #2380;啶-啶 #2366; 啶 #2376;?
(a) 6
(b) 4
(c) 3
(d) 2
62. 1 啶 #2375; 100 啶 #2375; 啶 #2368;啶 5 啶 #2375; 啶 #2367;啶 #2366;啶 #2381;啶 啶 #2379;啶 #2375; 啶 #2366;啶 #2368; 啶 #2381;啶 #2366;啶 #2371;啶 #2367;啶 啶 #2306;啶 #2381;啶 #2366;啶 #2306; 啶 #2368; 啶 #2306;啶 #2381;啶 #2366; 啶 #2381;啶 #2366; 啶 #2379;啶 #2368;-
(a) 197
(b) 198
(c) 199 (d) 200
63. 啶忇 啶 #2381;啶 #2381;啶 #2367; 啶 #2375; 啶 #2366;啶 啶 #2369;啶 啶 #2369;啶 #2381;啶 #2367;啶 #2366; #2306; 啶 啶 #2369;啶 啶啶 #2367;啶 #2366; #2306; 啶 #2376; #2404; 啶う #2367; 啶囙え啶 #2375; 啶 #2367;啶 #2379; #2306; 啶 #2368; 啶 #2306;啶 #2381;啶 #2366;
48 啶 #2376; 啶 啶 #2366; #2306;啶 #2379; #2306; 啶 #2368; 啶 #2306;啶 #2381;啶 #2366; 140 啶 #2379;, 啶 #2379; 啶 #2369;啶 #2381;啶 #2367;啶 #2379; #2306; 啶 #2368; 啶 #2306;啶 #2381;啶 #2366; 啶 #2379;啶 #2368;?
(a) 22
(b) 23 (c) 24
(d) 26
64. 啶嗋 #2371;啶 #2367; 啶 #2375; #2306; 啶 #2367;啶むえ #2375; 啶掂ぐ #2381;啶 啶 #2376;?
(a) 5
(b) 4
(c) 7 (d) 啶囙え啶 #2375; #2306; 啶 #2375; 啶 #2379;啶 啶ㄠす #2368; #2306;
65. 啶忇 啶 #2379;啶 #2367;啶 啶 #2366;啶 #2366; 啶 #2375; #2306; PLOT = 5321 啶斷ぐ TAKE = 1790, 啶 #2379; PLATE 啶 #2375; 啶 #2367;啶 啶 #2379;啶 啶 #2376; #8211;
(a) 52701
(b) 53071
(c) 53710
(d) 53710
66. 啶う #2367; A #215;B 啶 #2366; 啶呧ぐ #2381;啶 啶 #2376; A,B 啶 #2366; 啶 #2366;啶 啶 #2376;, A #247;B 啶 #2366; 啶呧ぐ #2381;啶 啶 #2376; A,B 啶 #2366; 啶 #2375;啶 #2366; 啶 #2376; 啶斷ぐ A #8211;B 啶 #2366;
啶呧ぐ #2381;啶 啶 #2376; A,B 啶 #2368; 啶す啶 啶 #2376; #2404; 啶 #2379; 啶 #2367;啶 #2381;啶 啶 #2306;啶 #2306;啶 #2379; #2306; 啶 #2375; #2306; 啶 #2375; 啶 #2380;啶 啶 #2366; 啶 #2306;啶 #2306;啶 啶 #2367;啶 #2366;啶忇 #2366; 啶 #2367; B,A 啶 #2366;
啶 #2366;啶 #2366; 啶 #2376; #2404;
(a) B #215;C #247;A
(b) B+C #8211;A
(c) A #215;C #8211;B
(d) A+C #8211;B
67. 啶 #2369;啶 #2381;啶むぎ 啶囙じ 啶むぐ啶 啶 #2375; 啶 #2375;啶 啶ぐ 啶呧お啶 #2368; 啶 #2306;啶 #2368; 啶班啶 #2366; 啶 #2376; 啶 #2367; 啶 #2366;啶 6 啶 #2375; 啶 #2306;啶 #2366; 啶い #2366;啶 #2375; 啶 #2366;啶 #2368; 啶 #2369;啶
啶夃い #2381;啶むぐ 啶 #2368; 啶むぐ啶 啶囙ざ #2366;啶 #2366; 啶曕ぐ啶 #2368; 啶 #2376; 啶 #2379; 啶 #2366;啶 #2381;啶 #2367; 9:15 啶 #2375; 啶 #2367;啶ㄠ 啶い #2366;啶 #2375; 啶 #2366;啶 #2368; 啶 #2367;啶 啶 #2367;啶 #2366; 啶 #2368; 啶むぐ啶
啶囙ざ #2366;啶 #2366; 啶曕ぐ #2375;啶 #2368;?
(a) 啶ざ #2381;啶 #2367;啶
(b) 啶︵ #2381;啶 #2367;啶 啶夃い #2381;啶むぐ
(c) 啶夃い #2381;啶むぐ
(d) 啶︵ #2381;啶 #2367;啶 啶 #2370;啶 #2381;啶
68. C, B 啶 #2375; 啶 #2370;啶 #2381;啶 啶 #2375; #2306; 啶 #2376;, A 啶 #2375; 啶︵ #2381;啶 #2367;啶-啶 #2370;啶 #2381;啶 啶 #2375; #2306; 啶 #2376;, B 啶 #2375; A 啶︵ #2381;啶 #2367;啶-啶ざ #2381;啶 #2367;啶 啶 #2375; #2306; 啶 #2376;
啶斷ぐ D, C 啶 #2375; 啶夃い #2381;啶むぐ 啶 #2375; #2306; BA 啶 #2366; #8203;啶 啶 #2366;啶囙え 啶 #2375; #2306; 啶 #2376; #2404; D 啶 #2367;啶 啶 #2367;啶 #2366; 啶 #2375; #2306; 啶 #2381;啶 #2367;啶 啶 #2376;?
(a) 啶︵ #2381;啶 #2367;啶-啶 #2370;啶 #2381;啶 (b) 啶夃い #2381;啶むぐ-啶 #2370;啶 #2381;啶 #2368;
(c) 啶夃い #2381;啶むぐ
(d) 啶 #2370;啶 #2381;啶 #2368;
69. 啶 #2367;啶むえ #2375; 啶呧げ啶 啶むぐ #2368;啶 #2379; #2306; 啶 #2375; 啶多が #2381;啶 啶 #2379; 啶囙じ 啶 #2381;啶班 #2366;啶 啶 #2381;啶さ啶 #2381;啶 #2367;啶 啶 #2367;啶 #2366; 啶 #2366; 啶膏啶 #2366; 啶 #2376; 啶 #2367; 啶 #2381;啶掂ぐ 啶灌ぎ #2375;啶 #2366;
啶忇 啶 #2366;啶 啶班す #2375; #2306; #2404;
(a) 920
(b) 825
(c) 720 (d) 610
70. 啶忇 啶 #2366;啶囙 啶 #2367;啶 #2381;啶 啶 #2375; #2306; 啶 #2375; 啶 #2367;啶膏 #2375; 啶ぐ #2366;啶ぐ 啶 #2379;啶 #2366; 啶 #2376;?
(a) 8 啶 #2367;啶 (b) 16 啶 #2367;啶
(c) 30 啶 #2367;啶
(d) 64 啶 #2367;啶
71. 啶忇.啶 #2368;.啶 #2368;.啶 #2368;. 啶 #2367;啶膏 #2375; 啶 #2367;啶 啶 #2381;啶班く #2369;啶 #2381;啶 啶 #2379;啶 #2366; 啶 #2376;?
(a) 啶 #2366;啶囙お啶 啶 #2375;啶 #2381;啶 #2381;啶 啶 #2381;啶 #2366; #2306;啶膏か啶 啶 #2381;啶 #2377;啶
(b) 啶 #2375;啶 啶 #2375;啶 啶 #2381;啶 #2366; #2306;啶膏か啶 啶 #2381;啶 #2377;啶 (c) 啶 #2366;啶囙お啶 啶 #2375;啶 #2381;啶 #2381;啶 啶 #2381;啶 #2366; #2306;啶膏か啶 啶 #2381;啶 #2379;啶 #2379;啶 #2377;啶 (d) 啶 #2375;啶 啶 #2375;啶 啶 #2381;啶 #2366; #2306;啶膏か啶 啶 #2381;啶 #2379;啶 #2379;啶 #2377;啶
72. 啶 #2367;啶 #2381;啶 啶 #2375; #2306; 啶 #2375; 啶 #2380;啶 啶 #2381;啶 #2367;啶 #2306;啶 #2368;啶 啶 #2306;啶 #2381;啶 #2366; 啶 #2366; 啶夃う #2366;啶灌ぐ啶 啶 #2376; #8211;
(a) AIBCDI
(b) 23456
(c) 00512
(d) 100101
73. 啶 #2306;啶 #2381;啶 #2370;啶熰ぐ 啶 #2366;啶ぐ啶 啶 #2381;啶 #2366; 啶 #2376;?
(a) 啶 #2376;啶 #2367;啶 啶 #2366;啶ぐ啶
(b) 啶 #2306;啶 #2381;啶 #2370;啶熰ぐ 啶 #2375; 啶 #2306;啶︵ぐ 啶 #2370;啶 (c) 啶 #2381;啶 #2379;啶 #2381;啶 #2366;啶 (d) 啶 #2367;啶 #2381;啶熰ぎ 啶 #2366;啶 #2381;啶∴さ #2375;啶ぐ
74. 啶囙え啶 #2375; #2306; 啶 #2375; 啶 #2380;啶 啶 #2306;啶 #2381;啶 #2370;啶熰ぐ 啶 #2366;啶 #2366; 啶ㄠす #2368; #2306; 啶 #2376; #2404;
(a) 啶 #2368;
(b) 啶 #2366;啶 #2366;
(c) 啶 #2366;啶 #2381;啶曕げ (d) 啶 #2366;啶囙え #2375;啶 #2381;啶
75. 啶囙え啶 #2375; #2306; 啶 #2375; 啶 #2367;啶 #2375; 啶 #2306;啶 #2381;啶 #2370;啶熰ぐ 啶 #2366; 啶 #2367;啶 #2366;啶 啶曕す #2366; 啶 #2366;啶 #2366; 啶 #2376;?
(a) 啶. 啶忇げ. 啶 #2370;.
(b) 啶 #2376;啶ぐ #2368;
(c) 啶 #2368;.啶 #2368;.啶 #2370;.
(d) 啶 #2306;啶 #2381;啶 #2380;啶 啶 #2370;啶 #2367;啶
76. 啶 #2306;啶むぐ啶 #2366;啶 #2381;啶 #2381;啶 #2368;啶 啶 #2369;啶 #2381;啶 #2366; 啶 #2379;啶 啶 #2366; 啶 #2369;啶 #2381;啶 #2366;啶侧く 啶 #2376; #8211;
(a) #8203;啶 #2366;啶 #2367; #2306;啶椸啶 啶 #2368;啶 #2368;
(b) 啶 #2381;啶 #2370;啶 #2377;啶 #2381;啶
(c) 啶 #2367;啶 #2375;啶 #2366;
(d) 啶 #2375;啶 #2367;啶
77. 啶曕ぐ #2379; 啶 #2366; 啶ぐ #2379; 啶 #2366; 啶 #2366;啶 #2366; 啶 #2367;啶膏え #2375; 啶 #2367;啶 #2366;?
(a) 啶 #2369;啶 #2366;啶 啶 #2306;啶 #2381;啶 啶 #2379;啶
(b) 啶 #2366;啶 啶 #2306;啶 #2366;啶оぐ 啶 #2367;啶侧 (c) 啶す #2366;啶 #2381;啶 #2366; 啶 #2366; #2306;啶 #2368;
(d) 啶夃お啶 #2379;啶 #2381;啶 啶 #2375; #2306; 啶 #2375; 啶 #2379;啶 啶ㄠす #2368; #2306;
78. 啶 #2367; #2306;啶 #2369; 啶 #2366;啶 #2368; 啶膏き #2381;啶い #2366; 啶 #2375; 啶 #2379;啶 啶夃お #2366;啶膏え #2366; 啶曕ぐ啶 #2375; 啶 #2375; #8211;
(a) 啶ざ #2369;啶い #2367; 啶 #2368;
(b) 啶 #2306;啶 #2381;啶 啶 #2368;
(c) 啶掂ぐ #2369;啶 啶 #2368;
(d) 啶 #2367;啶 #2381;啶 #2369; 啶 #2368;
79. 啶 #2367;啶 #2381;啶ㄠげ #2367;啶 #2367;啶 啶 #2381;啶 #2366;啶 #2379; #2306; 啶 #2375; #2306; 啶 #2375; 啶 #2380;啶-啶 #2368; 啶溹啶 啶ぐ 啶 #2366;啶班い 啶 #2368; 啶す啶 #2368; 啶撪お啶 啶 #2370;啶 #2367;啶掂ぐ #2381;啶 #2367;啶 #2368; 啶 #2381;啶 #2367;啶
啶 #2376;?
(a) 啶ㄠ 啶 #2367;啶 #2381;啶 #2368;
(b) 啶 #2375;啶 #2381;啶ㄠ
(c) 啶 #2376;啶 #2370;啶
(d) 啶 #2376;啶︵ぐ #2366;啶 #2366;啶
80. 啶 #2366;啶 啶 #2366;啶侧 啶 #2368; 啶 #2369;啶班 #2381;啶 #2366; 啶 #2375; 啶 #2367;啶 啶囙じ #2381;啶 #2375;啶 #2366;啶 啶忇く啶班が #2376;啶 啶 #2375; #2306; 啶 #2381;啶 #2366; 啶 #2379;啶 #2366; 啶 #2376;?
(a) 啶 #2379;啶 #2367;啶ぎ 啶 #2366;啶囙 #2366;啶 #2381;啶 #2379;啶 #2375;啶 (b) 啶 #2379;啶 #2367;啶ぎ 啶忇 #2366;啶囙ぁ (c) 啶 #2379;啶 #2367;啶ぎ 啶 #2366;啶囙 #2381;啶 #2366;啶囙
(d) 啶 #2379;啶 #2367;啶ぎ 啶ぐ啶撪 #2381;啶 #2366;啶囙ぁ
81. 啶 #2381;啶 #2379;啶げ 啶 #2366;啶 #2381;啶 #2367; #2306;啶 啶 #2375; 啶 #2367;啶 啶 #2367;啶 #2381;啶 #2375;啶 #2366;啶 #2368; 啶 #2376;啶 啶 #2376; #8211;
(a) 啶 #2366;啶 #2381;啶え 啶 #2366;啶 啶戉 #2381;啶 #2366;啶囙ぁ (b) 啶 #2366;啶 #2381;啶え 啶 #2379;啶 #2379;啶戉 #2381;啶 #2366;啶囙ぁ
(c) 啶 #2366;啶堗 #2381;啶班じ 啶戉 #2381;啶 #2366;啶囙ぁ
(d) 啶 #2366;啶囙 #2381;啶 #2379;啶溹え 啶ぐ啶戉 #2381;啶 #2366;啶囙ぁ
82. 啶 #2368;啶 #2381;啶 #2366; 啶斷ぐ 啶 #2375;啶 #2368; 啶ㄠう #2368; 啶 #2375; 啶溹げ 啶 #2306;啶熰さ #2366;啶 #2375; 啶ぐ 啶 #2366;啶班い 啶 #2375; 啶忇 啶膏ぎ啶 #2380;啶 #2375; 啶ぐ 啶灌じ #2381;啶 #2366;啶 #2381;啶粪ぐ 啶 #2367;啶 #2404; 啶 #2367;啶
啶 #2375;啶 啶 #2375; 啶 #2366;啶 啶囙じ 啶膏ぎ啶 #2380;啶 #2375; 啶ぐ 啶灌じ #2381;啶 #2366;啶 #2381;啶粪ぐ 啶 #2367;啶 啶椸?
(a) 啶 #2370;啶 #2366;啶 (b) 啶 #2306;啶 #2381;啶 #2366;啶 #2375;啶 (c) 啶 #2375;啶 #2366;啶
(d) 啶 #2368;啶
83. 啶 #2366;啶 #2381;啶 啶 #2379;啶 啶 #2375;啶 #2366; 啶嗋く #2379;啶 啶 #2375; 啶膏う啶 #2381;啶 啶 #2367;啶膏 #2375; 啶 #2381;啶 #2366;啶 #2366; 啶 #2367;啶 #2369;啶 #2381;啶 啶 #2379;啶 #2375; 啶 #2376; #2306;?
(a) 啶 #2369;啶 #2381;啶ぎ #2306;啶 #2381;啶 #2368;
(b) 啶夃 #2381;啶 啶 #2381;啶 #2366;啶 #2366;啶侧く 啶 #2375; 啶 #2369;啶 #2381;啶 啶 #2381;啶 #2366;啶 #2366;啶 #2368;啶 (c) 啶 #2366;啶 #2381;啶お #2366;啶 (d) 啶夃お啶 #2366;啶 #2381;啶 #2381;啶班お啶 #2367;
84. 啶 #2367;啶 #2381;啶ㄠげ #2367;啶 #2367;啶 啶 #2375; #2306; 啶 #2375; 啶 #2380;啶 23啶 #2375; #2306; 啶 #2376;啶 啶 #2368; #2306;啶 #2381;啶 #2366; #2306;啶曕ぐ 啶 #2375;?
(a) 啶 #2375;啶 #2368; 啶 #2366;啶
(b) 啶す #2366;啶 #2368;啶 (c) 啶 #2366;啶 #2381;啶 #2381;啶掂え #2366;啶
(d) 啶夃お啶 #2379;啶 #2381;啶 啶 #2375; #2306; 啶 #2379;啶 啶ㄠす #2368; #2306;
85. ''啶膏い #2381;啶 #2366;啶 #2381;啶 啶 #2381;啶班 #2366;啶'' 啶 #2375; 啶 #2375;啶栢 啶 #2376; #2306;?
(a) 啶 #2366;啶 #2366; 啶 #2366;啶ぎ #2379;啶灌え 啶 #2377;啶 (b) 啶 #2381;啶 #2366;啶 #2368; 啶︵く #2366; #2306;啶 #2306;啶 啶膏ぐ啶 #2381;啶掂い #2368;
(c) 啶す #2366;啶 #2381;啶 #2366; 啶 #2366; #2306;啶 #2368;
(d) 啶 #2381;啶 #2366;啶 #2368; 啶 #2367;啶 #2375;啶 #2366;啶 #2306;啶
86. 啶膏ぐ啶 #2366;啶 啶 #2367; #2306;啶 啶 #2367;啶 啶 #2375;啶 啶 #2375; 啶 #2381;啶班じ #2367;啶 #2381;啶 啶 #2366;啶班い #2368;啶 啶 #2367;啶 #2366;啶 #2364; #2368; 啶 #2376; #2306;?
(a) 啶 #2377;啶 #2368;啶 #2377;啶
(b) 啶 #2375;啶 #2367;啶
(c) 啶 #2369;啶熰が #2377;啶 (d) 啶 #2377;啶 #2368;
87. 啶夃い #2381;啶むぐ #2366;啶 #2306;啶 啶 #2368; 啶椸ぐ #2367;啶 #2366; 啶 #2306;啶 #2368; 啶 #2381;啶班じ #2366;啶 啶 #2379; 啶 #2306;啶むぐ啶 #2366;啶 #2381;啶 #2381;啶 #2368;啶 啶 #2369;啶班じ #2381;啶 #2366;啶 啶 #2375; 啶膏ぎ #2381;啶 #2366;啶 #2367;啶 啶 #2367;啶 #2366; 啶椸く #2366; #2404;
啶す 啶 #2369;啶班じ #2381;啶 #2366;啶 啶 #2381;啶 #2366; 啶 #2376;?
(a) 啶 #2366;啶 #2367;啶 #2381;啶 啶曕げ #2366; 啶呧 #2366;啶︵ぎ #2368;
(b) 啶戉じ #2381;啶曕ぐ 啶 #2369;啶班じ #2381;啶 #2366;啶 (c) 啶班ぎ啶 啶 #2376;啶 #2381;啶 #2375; 啶 #2369;啶班じ #2381;啶 #2366;啶 (d) 啶囙え啶 #2375; #2306; 啶 #2375; 啶 #2379;啶 啶ㄠす #2368; #2306;
88. 啶 #2367;啶 #2381;啶ㄠげ #2367;啶 #2367;啶 啶 #2375; #2306; 啶 #2375; 啶忇 啶啶 #2370;啶 啶す啶 啶忇 #2375; #2306;啶 啶 #2380;啶-啶 #2366; 啶 #2376; 啶 #2379; 啶 #2376;啶 啶 #2367;啶膏さ #2366; 啶 #2366; 啶い #2366; 啶侧 #2366;啶 #2375; 啶 #2375; #2306;
啶う啶 啶曕ぐ啶 #2375; 啶 #2375; 啶 #2367;啶 啶班じ #2379;啶 啶 #2376;啶 啶 #2367;啶 #2375; #2306;啶∴ぐ 啶 #2375; #2306; 啶 #2366;啶 #2366; 啶 #2366;啶 #2366; 啶 #2376;?
(a) 啶 #2366;啶 #2379;啶忇ぅ啶 #2379;啶 (b) 啶囙ぅ #2375;啶 #2379;啶
(c) 啶 #2368;啶 #2375;啶
(d) 啶 #2381;啶 #2379;啶 #2379;啶 #2377;啶 #2381;啶
89. 啶 #2381;啶 #2375;啶 啶 #2367;啶 #2381;啶 #2379;啶 #2367;啶 #2366; 啶ぐ #2369;啶 #2381;啶ムげ 啶曕す #2366; #2305; 啶 #2381;啶 #2367;啶 啶 #2376;?
(a) 啶曕え #2366;啶 #2366;
(b) 啶ざ #2381;啶 #2367;啶 #2368; 啶呧か #2381;啶 #2368;啶 #2366;
(c) 啶戉じ #2381;啶 #2381;啶 #2375;啶 #2367;啶 #2366;
(d) 啶夃い #2381;啶むぐ #2368; 啶呧ぎ #2375;啶 #2367;啶 #2366;
90. 啶 #2367;啶 #2381;啶 啶 #2375; #2306; 啶 #2375; 啶 #2380;啶 啶 #2369; #2306;啶 #2368; 啶 #2381;啶 #2375;啶 #2306;啶 啶 #2381;啶 #2366;啶 #2366; 啶班 #2367;啶 啶ㄠす #2368; #2306; 啶 #2376;?
(a) 啶椸が啶
(b) 啶 #2379;啶 #2366;啶 (c) 啶 #2366;啶囙ぁ (d) 啶 #2366;啶ㄠじ啶 #2379;啶掂ぐ
91. 啶 #2370;啶 #2375;啶 #2381;啶 #2379; 啶 #2366; 啶 #2369;啶 #2381;啶 #2366;啶侧く 啶 #2367;啶 #2381;啶 啶 #2375; #2306; 啶 #2375; 啶曕す #2366; #2305; 啶 #2381;啶 #2367;啶 啶 #2376;?
(a) 啶 #2379;啶
(b) 啶 #2375;啶 #2375;啶 #2366;
(c) 啶 #2381;啶 #2370;啶 #2377;啶 #2381;啶 (d) 啶 #2375;啶 #2367;啶
92. 啶 #2367;啶 #2381;啶 啶 #2380;啶 #2381;啶 #2367;啶 啶 #2306;啶う #2366; 啶 #2306;啶 #2381;啶 #2366; (啶∴が #2381;啶 #2381;啶 #2370; 啶嗋 啶 #2368; 啶) 啶 #2366; 啶 #2369;啶 #2381;啶 #2366;啶侧く 啶曕す #2366; #2305; 啶 #2381;啶 #2367;啶 啶 #2376;?
(a) 啶 #2375;啶 #2367;啶
(b) 啶 #2376;啶 #2381;啶 #2367;啶
(c) 啶 #2381;啶 #2370;啶 #2377;啶 #2381;啶
(d) 啶 #2375;啶 #2375;啶 #2366;
93. 啶 #2366;啶 #2381;啶 #2381;啶班お啶 #2367; 啶 #2379;啶 啶膏き #2366; 啶 #2379; 啶 #2306;啶 啶曕ぐ 啶膏啶 #2375; 啶 #2376; #2306;?
(a) 啶 #2381;啶班ぇ #2366;啶ㄠぎ #2306;啶 #2381;啶 #2368; 啶 #2368; 啶膏げ #2366;啶 啶 #2375;
(b) 啶 #2366;啶班い 啶 #2375; 啶 #2369;啶 #2381;啶 啶 #2381;啶 #2366;啶 #2366;啶 #2368;啶 啶 #2368; 啶膏げ #2366;啶 啶 #2375;
(c) 啶 #2379;啶 啶膏き #2366; 啶 #2368; 啶 #2306;啶 #2381;啶 #2369;啶 #2367; 啶 #2375;
(d) 啶 #2366;啶 #2381;啶 啶膏き #2366; 啶 #2368; 啶 #2306;啶 #2381;啶 #2369;啶 #2367; 啶 #2375;
94. 啶灌ぎ #2366;啶 #2375; 啶 #2366;啶 #2381;啶 #2381;啶 #2368;啶 啶 #2381;啶掂 啶 #2368; 啶 #2380;啶 #2364; #2366;啶 啶忇さ #2306; 啶 #2306;啶 #2366;啶 啶 #2366; 啶呧え #2369;啶 #2366;啶 啶 #2376; #8211;
(a) 3 : 5
(b) 2 : 3 (c) 2 : 4
(d) 3 : 4
95. 啶 #2367;啶 啶 #2366;啶 #2381;啶 #2375;啶 啶 #2366;啶 #2381;啶 #2381;啶 #2368;啶 啶 #2366;啶 #2381;啶 啶 #2367;啶 啶掂ぐ #2381;啶 啶 #2381;啶 #2366;啶 #2367;啶 啶 #2367;啶 #2366; 啶椸く #2366;?
(a) 1930
(b) 1936 (c) 1932
(d) 1926
96. 啶 #2367;啶 #2381;啶 啶 #2375; #2306; 啶 #2375; 啶 #2367;啶膏 #2375; 啶 #2366;啶 啶 #2367;啶 #2381;啶 啶 #2366; 啶膏ぐ #2381;啶 #2366;啶 #2367;啶 啶 #2370;啶 #2375;啶 #2367;啶ぎ 啶 #2306;啶 #2366;啶 啶 #2376;?
(a) 啶戉じ #2381;啶 #2381;啶 #2375;啶 #2367;啶 #2366;
(b) 啶曕え #2366;啶 #2366;
(c) 啶 #2370;啶
(d) 啶 #2306;啶 #2369;啶 #2381;啶 啶 #2366;啶 #2381;啶 啶呧ぎ #2375;啶 #2367;啶 #2366;
97. 啶夃い #2381;啶むぐ #2366;啶 #2306;啶 啶 #2366; 啶 #2369;啶 啶 #2380;啶 #2379;啶 #2367;啶 啶 #2381;啶 #2375;啶 #2381;啶班か啶 啶 #2376; #8211;
(a) 53,483 啶掂ぐ #2381;啶 啶 #2367;啶 #2368;
(b) 60,480 啶掂ぐ #2381;啶 啶 #2367;啶 #2368;
(c) 55,483 啶掂ぐ #2381;啶 啶 #2367;啶 #2368;
(d) 65,480 啶掂ぐ #2381;啶 啶 #2367;啶 #2368;
98. 啶夃い #2381;啶むぐ #2366;啶 #2306;啶 啶 #2366;啶 #2381;啶 啶 #2375; #2306; 啶 #2367;啶むえ #2375; 啶 #2367;啶 #2375; 啶 #2376; #2306;, 啶 #2379; 啶 #2367;啶 #2368; 啶呧え #2381;啶 啶 #2366;啶 #2381;啶 啶 #2366; 啶 #2375;啶 啶 #2375; 啶ㄠす #2368; #2306; 啶 #2367;啶侧い #2375;
啶 #2376; #2306;?
(a) 5
(b) 3
(c) 4 (d) 8
99. 啶 #2367;啶 啶 #2381;啶 #2366;啶 啶 #2375; 啶 #2366;啶 #2368;啶班ぅ #2368; 啶 #2379; 啶 #2306;啶 #2366; 啶 #2375; 啶 #2366;啶 啶 #2375; 啶 #2366;啶 #2366; 啶 #2366;啶 #2366; 啶 #2376;?
(a) 啶 #2367;啶 #2381;啶 #2369; 啶 #2381;啶班く #2366;啶
(b) 啶 #2370;啶 #2381;啶 啶 #2381;啶班く #2366;啶
(c) 啶曕ぐ #2381;啶 啶 #2381;啶班く #2366;啶 (d) 啶 #2375;啶 啶 #2381;啶班く #2366;啶
100. 啶 #2380;啶-啶 #2368; 啶ㄠう #2368; 啶 #2375;啶 #2366;啶班え #2366;啶 啶 #2375; 啶 #2369;啶 #2381;啶 啶 #2381;啶班く #2366;啶 啶む 啶す啶 #2368; 啶 #2376;?
(a) 啶 #2366;啶 #2368;啶班ぅ #2368;
(b) 啶呧げ啶曕え #2306;啶 #2366;
(c) 啶膏ぐ啶 #2370;
(d) 啶 #2306;啶 #2366;啶 #2367;啶 #2368;
[ Read More... ]
Labels:
Solved Papers
Current Affairs (MCQ) Objective Questions and Answers 2016
啶膏き #2368; 啶ぐ #2368;啶 #2381;啶 #2366;啶 #2306; 啶 #2375; 啶 #2367;啶 啶膏ぎ #2366;啶 啶 #2370;啶 啶 #2375; 啶夃お啶 #2379;啶 #2368; 啶曕ぐ #2375; #2306;啶 啶呧か #2375;啶ぐ #2381;啶 (Current Affairs MCQ) 啶 #2375; 啶膏ぎ #2381;啶 #2306;啶 #2367;啶 啶 #2366;啶ㄠ #2366;啶 #2368; 啶 #2366; 啶呧ぇ #2381;啶く啶 啶曕ぐ #2375; #2306; #2404; 啶す 啶膏き #2368; 啶曕ぐ #2375; #2306;啶 啶呧か #2375;啶ぐ #2381;啶 啶 #2381;啶班ざ #2381;啶 啶夃い #2381;啶むぐ 啶嗋 #2366;啶 #2368; 啶膏ぐ啶 #2366;啶 #2368; 啶ぐ #2368;啶 #2381;啶 #2366;啶 #2375; #2306; 啶 #2376;啶 #2375; 啶嗋啶忇啶, 啶 #2368;啶 #2368;啶忇じ, 啶忇じ啶忇じ啶 #2368;, 啶 #2376; #2306;啶, 啶忇ぎ啶 #2368;啶 啶 啶呧え #2381;啶 啶 #2375; 啶 #2367;啶 啶呧い #2381;啶 #2306;啶 啶す啶 #2381;啶掂お #2370;啶 #2381;啶 啶 #2376; #2404;
1. 啶掂ぐ #2381;啶 2016 啶 #2375; 啶 #2306;啶 #2367;啶 啶 #2306;啶 #2381;啶曕ぐ啶 啶 #2375; #2306; 啶戉 #2381;啶膏か #2379;啶 #2381;啶 啶 #2306;啶 #2381;啶 #2367;啶 啶 #2367;啶 #2381;啶多え啶 #2368; 啶 #2375; 啶 #2367;啶 啶 #2379; 啶多が #2381;啶 #2379; #2306; 啶 #2379;
啶 #2366;啶 #2367;啶 啶 #2367;啶 #2366;?
(a) 啶嗋啶 #2379;, 啶呧啶 #2366; (b) 啶 #2366;啶, 啶 #2377;啶 (c) 啶 #2375;, 啶 #2379; (d) 啶囙え啶 #2375; #2306; 啶 #2375; 啶 #2379;啶 啶ㄠす #2368; #2306;
2. 啶 #2366;啶 啶 #2368; 啶 #2375; #2306; 啶 #2375; #2306;啶 #2381;啶 啶膏ぐ啶 #2366;啶 啶 #2375; 啶 #2367;啶むえ #2375; 啶 #2367;啶 #2379; #2306; 啶 #2375; #2306; 啶 #2371;啶 #2367; 啶 #2367;啶 #2381;啶 #2366;啶 啶 #2375; #2306;啶 #2381;啶 啶 #2379;啶侧え #2375; 啶 #2368; 啶 #2379;啶粪ぃ #2366;
啶 #2368; 啶 #2376;?
(a) 25啶 #2367;啶 #2379; #2306; 啶 #2375; #2306; (b) 35 啶 #2367;啶 #2379; #2306; 啶 #2306; (c) 350 啶 #2367;啶 #2379; #2306; 啶 #2375; #2306; (d) 啶 #2375;啶 啶 #2375; 啶膏き #2368; 啶 #2367;啶 #2379; #2306; 啶 #2375; #2306;
3. 啶 #2367;啶 啶 #2379;啶о啶 #2381;啶 #2366; 啶 #2379; 啶 #2381;啶 #2366; #2306;啶 啶 #2381;啶 #2366;啶 #2366; 啶 #2366;啶囙 啶 #2368; 啶う啶 #2368; 啶 #2375; 啶膏ぎ #2381;啶 #2366;啶 #2367;啶 啶 #2367;啶 #2366; 啶椸く #2366; 啶 #2376;?
(a) 啶 #2375;啶溹じ #2381;啶 #2368; 啶 #2366;啶 #2380;啶 (b) 啶 #2381;啶班 #2381;啶 #2366; 啶 #2380;啶 #2366; (c) 啶 #2379;啶灌え 啶 #2366;啶 (d) 啶囙え啶 #2375; #2306; 啶 #2375; 啶 #2379;啶 啶ㄠす #2368; #2306;
4. 啶 #2367;啶 啶掂ぐ #2367;啶 #2381;啶 啶 #2366;啶溹え啶 #2367;啶 啶 #2379; 啶呧 #2381;啶 #2370;啶ぐ 2016 啶 #2375; #2306; 啶 #2306;啶 #2369;啶 #2381;啶 啶呧ぐ啶 啶呧ぎ #2368;啶 #2366;啶 啶 #2375; #2306; 啶 #2366;啶溹う #2370;啶 啶 #2367;啶 #2369;啶 #2381;啶
啶 #2367;啶 #2366; 啶椸く #2366;?
(a) 啶 #2367;啶 #2381;啶班ぎ 啶 #2367; #2306;啶 啶 #2366;啶 #2366;啶掂い (b) 啶ㄠさ啶 #2368;啶 啶 #2367; #2306;啶 啶 #2370;啶 #2368; (c) 啶 #2369;啶 #2370;啶 #2368;啶班い 啶 #2367; #2306;啶 啶げ #2381;啶 #2366; (d) 啶班ぎ啶ㄠ #2368;啶
啶 #2380;啶
5. 啶 #2366;啶 啶 #2368; 啶 #2375; #2306; 啶 #2366;啶班い #2368;啶 啶 #2381;啶 #2367;啶 #2375;啶熰ぐ 啶 #2367;啶 #2366;啶 啶 #2379;啶灌げ #2368; 啶 #2379; 啶 #2366;啶 #2381;啶掂啶 #2367;啶 啶 #2381;啶 #2375;啶 #2381;啶 啶 #2375; 啶 #2367;啶 啶 #2376; #2306;啶 啶 #2375;
啶呧お啶 #2366; 啶 #2381;啶 #2376; #2306;啶 啶忇ぎ #2381;啶 #2375;啶膏ぁ啶 啶 #2367;啶 #2369;啶 #2381;啶 啶 #2367;啶 #2366;?
(a) 啶 #2375;啶 #2366; 啶 #2376; #2306;啶 (b) 啶 #2367;啶溹く #2366; 啶 #2376; #2306;啶 (c) 啶 #2366;啶班い #2368;啶 啶 #2381;啶 #2375;啶 啶 #2376; #2306;啶 (d) 啶 #2306;啶 #2366;啶 啶 #2375;啶多え啶 啶 #2376; #2306;啶
6. #8203;啶 #2375;啶多え啶 啶 #2367;啶多え 啶戉え 啶 #2366;啶 #2379;啶囙 #2377;啶 #2377;啶 #2368; 啶 #2367;啶 啶 #2366;啶 #2381;啶 啶 #2375; #2306; 啶 #2369;啶 #2370; 啶 #2369;啶 啶 #2376;?
(a) 啶 #2366;啶溹じ #2381;啶 #2366;啶 (b) 啶夃い #2381;啶むぐ 啶 #2381;啶班う #2375;啶 (c) 啶 #2375;啶班げ (d) 啶 #2375;啶 #2366;啶侧く
7. 啶 #2366;啶 啶 #2368; 啶 #2375; #2306; 啶 #2370;啶 #2379;啶 #2377;啶 #2368; 啶 #2379;啶 #2366;啶囙 #2368; 啶戉か 啶 #2306;啶 #2367;啶 #2366; 啶 #2375; 啶夃い #2381;啶むぐ #2368; 啶 #2381;啶 #2375;啶 #2381;啶 啶 #2366; 啶呧ぇ #2381;啶 #2381;啶 啶 #2367;啶 #2375;
啶 #2369;啶 #2366; 啶椸く #2366; 啶 #2376;?
(a) 啶忇じ 啶 #2368; 啶 #2306;啶 #2366;啶 #2366; (b) 啶忇じ 啶 #2368; 啶 #2366;啶︵さ (c) 啶 #2367;啶侧お #2381;啶 #2368;啶 啶 #2367; #2306;啶 (d) 啶囙え啶 #2375; #2306; 啶 #2375; 啶 #2379;啶 啶ㄠす #2368; #2306;
8. 8啶 #2375; #2306; 啶 #2381;啶 #2367;啶 #2381;啶 啶 #2367;啶栢ぐ 啶膏ぎ #2381;啶 #2375;啶侧え 啶 #2366; 啶嗋く #2379;啶 #2367;啶 啶 #2380;啶 啶 #2366;?
(a) 啶 #2381;啶 #2366;啶 #2368;啶 (b) 啶. 啶呧か #2381;啶 #2368;啶 #2366; (c) 啶 #2366;啶班い (d) 啶 #2370;啶
9. 啶 #2375;啶 #2306;啶 #2366;啶 #2366; 啶 #2366;啶 #2381;啶 啶 #2375; #2306; 11 啶呧 #2381;啶 #2370;啶ぐ, 2016 啶 #2379; 啶 #2367;啶むえ #2375; 啶 #2367;啶 #2379; #2306; 啶 #2375; 啶 #2369;啶ㄠぐ #2381;啶椸啶
啶 #2368; 啶 #2379;啶粪ぃ #2366; 啶 #2368; 啶椸く #2368; 啶 #2376;?
(a) 19 (b) 20 (c) 21 (d) 22
10. 啶 #2366;啶 #2367;啶 #2381;啶 啶忇さ #2306; 啶夃う #2381;啶 #2379;啶 啶 #2306;啶 #2381;啶 #2368; 啶 #2367;啶 #2381;啶げ #2366; 啶 #2368;啶 #2366;啶班ぎ啶 啶 #2375; 啶呧 #2381;啶 #2370;啶ぐ 2016 啶 #2379; 啶 #2367;啶 啶 #2381;啶班い #2368;啶
啶 #2367;啶 #2381;啶 啶 #2379; 啶 #2366;啶 #2368; 啶 #2367;啶 #2366;?
(a) 啶 #2368;啶嗋啶 #2368;啶忇啶 (b) 啶 #2368;啶嗋啶 #2368;啶忇啶啶 (c) 啶 #2368;啶嗋啶忇え啶忇啶 (d) 啶囙え啶 #2375; #2306; 啶 #2379;啶 啶ㄠす #2368; #2306;
11. 18 啶呧 #2381;啶 #2370;啶ぐ, 2016 啶 #2379; 啶ぃ #2367;啶 #2369;啶 啶 #2368; 啶 #2366;啶ㄠさ #2366;啶 #2367;啶 #2366;啶 啶 #2366;啶 #2381;啶啶 #2381;啶 #2381;啶 #2368; 啶囙ぐ #2379;啶 啶多ぐ #2381;啶 #2367;啶 #2366; 啶 #2375; 啶 #2367;啶 啶ㄠ
啶 #2366;啶 #2381;啶 #2368; 啶 #2375; 啶え #2366;啶 #2375; 啶 #2366;啶 #2375; 啶 #2368; 啶 #2379;啶粪ぃ #2366; 啶 #2368;?
(a) 啶 #2368;啶げ #2381;啶 啶 #2375;啶 #2379;啶 #2381;啶 #2375;啶 #2367;啶 啶忇げ #2366;啶 #2306;啶 (b) 啶 #2367;啶ぐ啶 啶 #2375;啶 #2379;啶 #2381;啶 #2375;啶 #2367;啶 啶忇げ #2366;啶 #2306;啶
(c) 啶 #2368;啶げ #2381;啶 啶 #2367;啶膏ぐ #2381;啶 #2375; #2306;啶 啶 #2306;啶 啶溹じ #2381;啶 #2367;啶 啶忇げ #2366;啶 #2306;啶 (d) 啶 #2368;啶げ #2381;啶 啶溹じ #2381;啶 #2367;啶 啶忇げ #2366;啶 #2306;啶
12. 啶 #2380;啶 啶 #2366; 啶 #2375; #2306;啶︵が #2366;啶 啶嗋啶 #2368;啶 #2368; 啶 #2375;啶 #2381;啶 啶 #2376; #2306;啶 #2367; #2306;啶 啶 #2375; #2306; 啶 #2368;啶 #2381;啶 啶ぐ 啶 #2376;?
(a) 啶 #2375;啶 #2381;啶 啶 #2306;啶∴ぐ啶膏え (b) 啶嗋ぐ 啶呧ざ #2381;啶 #2367;啶 (c) 啶 #2375;啶 啶 #2381;啶 #2375;啶 (d) 啶 #2379;啶灌ぎ #2381;啶う 啶嗋ぎ #2367;啶
13. 啶 #2380;啶-啶 #2366; 啶 #2366;啶班い #2368;啶 啶 #2366;啶 #2381;啶 啶 #2368;啶 #2366; 啶掂ぐ #2381;啶 #2381;啶 啶曕お 啶 #2306;啶∴ぐ-17 啶 #2368; 啶 #2375;啶溹が #2366;啶 #2368; 啶曕ぐ啶 #2375; 啶 #2366;啶 #2366; 啶 #2366;啶 #2381;啶 啶 #2376;?
(a) 啶 #2367;啶 #2381;啶 #2368; (b) 啶す #2366;啶 #2366;啶 #2381;啶 #2381;啶 #2366; (c) 啶 #2369;啶溹ぐ #2366;啶 (d) 啶 #2375;啶班げ
14. 啶 #2366;啶 啶 #2368; 啶 #2375; #2306;, 啶 #2367;啶 啶 #2368;啶 啶 #2375; 啶曕が啶 #2381;啶 #2368; 啶掂ぐ #2381;啶 #2381;啶 啶曕お 2016 啶 #2366; 啶 #2367;啶 #2366;啶 啶 #2368;啶 #2366;?
(a) 啶 #2366;啶班い (b) 啶 #2368;啶 (c) 啶 #2306;啶 #2381;啶 #2366;啶 #2375;啶 (d) 啶 #2381;啶 #2367;啶 #2375;啶
15. 啶 #2366;啶班い #2368;啶 啶 #2381;啶 #2366;啶ㄠお #2368;啶 啶 #2381;啶 #2366;啶 #2366; 29啶 #2375; #2306; 啶 #2370;啶 #2381;啶 #2367;啶 #2375;啶 #2368; 啶 #2369;啶班じ #2381;啶 #2366;啶-2015 啶 #2375; 啶 #2367;啶 啶 #2375;啶栢 啶 #2379; 啶膏ぎ #2381;啶 #2366;啶 #2367;啶
啶 #2367;啶 #2366; 啶椸く #2366;?
(a) 啶溹く #2306;啶 啶ぐ啶 #2366;啶 (b) 啶 #2377;. 啶 #2367;啶 #2381;啶掂え #2366;啶 啶 #2381;啶 #2367;啶 #2366;啶 #2368; (c) 啶 #2381;啶 #2379;. 啶 #2379;啶侧啶 #2369;啶 #2368; 啶囙え #2379;啶 (d) 啶 #2381;啶 #2379;.
啶 #2368;啶班じ #2366;啶椸ぐ 啶 #2376;啶
16. 啶 #2367;啶 啶 #2366;啶班い #2368;啶 啶 #2367;啶 #2366;啶 #2364; #2368; 啶 #2379; 啶 #2306;啶むぐ啶 #2366;啶 #2381;啶 #2381;啶 #2368;啶 啶撪げ #2306;啶 #2367;啶 啶膏ぎ #2367;啶 #2367; 啶 #2375; 啶忇ぅ啶 #2368;啶 啶嗋く #2379;啶 啶 #2366; 啶膏う啶 #2381;啶
啶 #2367;啶 #2369;啶 #2381;啶 啶 #2367;啶 #2366; 啶椸く #2366; 啶 #2376;?
(a) 啶 #2366;啶囙え #2366; 啶 #2375;啶灌さ #2366;啶 (b) 啶 #2368;啶 #2368; 啶 #2367; #2306;啶 #2370; (c) 啶 #2366;啶 #2381;啶 #2368; 啶げ #2367;啶 (d) 啶 #2376;啶 #2368; 啶 #2377;啶
17. 啶 #2381;啶班じ #2367;啶 #2381;啶 啶呧き #2367;啶 #2375;啶 #2366; 啶膏ぐ 啶囙く #2366;啶 啶 #2376;啶曕 #2375;啶 #2375;啶 啶 #2379; 啶呧 #2381;啶 #2370;啶ぐ 2016 啶 #2375; #2306; 啶 #2367;啶 啶 #2369;啶班じ #2381;啶 #2366;啶 啶 #2375;
啶膏ぎ #2381;啶 #2366;啶 #2367;啶 啶 #2367;啶 #2366; 啶椸く #2366;?
(a) 啶 #2366;啶 #2366; 啶 #2366;啶灌が 啶 #2366;啶 #2381;啶 #2375; 啶 #2369;啶班じ #2381;啶 #2366;啶 (b) 啶 #2366;啶堗か啶 #2366;啶囙ぎ 啶呧 #2368;啶掂ぎ #2375; #2306;啶 啶 #2369;啶班じ #2381;啶 #2366;啶 (c) 啶戉じ #2381;啶曕ぐ 啶呧さ #2366;啶 #2381;啶
(d) 啶 #2370;啶 #2375; 啶 #2367;啶忇啶 啶 #2369;啶班じ #2381;啶 #2366;啶
18. 啶 #2366;啶班い 啶 #2375; 啶 #2381;啶 #2366; #2306;啶 #2366;啶 啶 #2375; 啶 #2366;啶 啶 #2367;啶むえ #2375; 啶膏ぎ啶 #2380;啶 #2379; #2306; 啶ぐ 啶灌じ #2381;啶 #2366;啶 #2381;啶粪ぐ 啶 #2367;啶?
(a) 啶 #2368;啶 (b) 啶 #2366; #2306;啶 (c) 啶 #2366;啶 (d) 啶 #2380;
19. 啶 #2306;啶熰ぐ啶 #2375;啶多え啶 啶 #2370;啶 啶 #2377;啶 #2367;啶 #2368; 啶 #2367;啶膏ぐ #2381;啶 啶 #2306;啶 #2381;啶 #2368;啶 #2381;啶 #2370;啶 啶 #2381;啶 #2366;啶 #2366; 啶 #2366;啶 #2368; 啶 #2369;啶栢ぎ啶 #2368; 啶 #2370;啶氞 #2366; #2306;啶-2016 啶 #2375; #2306;
啶 #2366;啶班い 啶 #2379; 啶 #2380;啶-啶 #2366; 啶 #2381;啶 #2366;啶 啶 #2381;啶 #2366;啶 #2381;啶 啶 #2369;啶?
(a) 103啶 #2366; #2306; (b) 99啶 #2366; #2306; (c) 97啶 #2366; #2306; (d) 107啶 #2366; #2306;
20. 啶 #2367;啶じ #2381;啶 #2375;啶 啶 #2375; 啶嗋い #2306;啶曕さ #2366;啶 啶 #2375; 啶灌ぐ 啶 #2370;啶 啶斷ぐ 啶侧 #2381;啶粪ぃ 啶 #2366; 啶 #2369;啶 #2366;啶げ #2366; 啶曕ぐ啶 #2375; 啶 #2366; 啶 #2306;啶曕げ #2381;啶 啶 #2367;啶 #2366; #2404;
啶 #2367;啶じ #2381;啶 #2375;啶 啶 #2375; #2306; 啶 #2367;啶むえ #2375; 啶膏う啶 #2381;啶 啶 #2375;啶 啶 #2376; #2306;?
(a) 啶 #2366;啶 (b) 啶 #2380; (c) 啶嗋 (d) 啶 #2368;啶
Answer :
1. (c), 2. (d), 3. (b), 4. (b), 5. (d), 6. #8203;(d), 7. (b), 8. (c), 9. (a),
10. (a), 11. (c), 12. (b),
13. (d), 14. (a), 15. (a), 16. (a), 17. (d), 18. (a), 19. (c), 20. (a)
[ Read More... ]
Labels:
啶ㄠさ #2368;啶ㄠい啶 啶膏ぎ啶 #2366;啶く #2367;啶 #2368;
啶嗋 啶 #2366; 啶囙い #2367;啶 #2366;啶 03 啶 #2367;啶 #2306;啶ぐ (啶 #2375;啶-啶 #2367;啶 #2375;啶)
啶嗋 啶 #2368; 啶 #2375; 啶 #2367;啶 啶 #2366;啶 #2367; 03 啶 #2367;啶 #2306;啶ぐ 啶 #2379; 啶 #2366;啶班い 啶膏す #2367;啶 啶 #2367;啶 #2381;啶 啶囙い #2367;啶 #2366;啶 啶 #2368; 啶 #2381;啶班ぎ #2369;啶 啶樴啶 #2366;啶 #2306; 啶囙じ 啶 #2381;啶班 #2366;啶 啶 #2376; #8211;
1469 #8211; 啶囙啶 #2368; 啶 #2375; 啶 #2367;啶 #2381;啶 #2366;啶 啶 #2366;啶溹え #2375;啶 #2366; 啶斷ぐ 啶囙い #2367;啶 #2366;啶膏 #2366;啶 啶 #2367;啶 #2379;啶 #2379; 啶 #2376;啶 #2381;啶 #2366;啶 #2375;啶 #2375; 啶 #2366; 啶 #2364;啶 #2379;啶 #2375;啶 #2381;啶 啶ㄠ啶 啶 #2375; #2306; 啶溹え #2381;啶 啶 #2369;啶 #2404;
1790 #8211; 啶 #2366;啶 #2381;啶 啶 #2366;啶 #2381;啶ㄠさ #2366;啶 #2367;啶 啶 #2375; 啶嗋お啶 #2366;啶 #2367;啶 啶 #2366;啶げ #2379; #2306; 啶 #2375; #2306; 啶 #2381;啶 #2366;啶 啶 #2368; 啶 #2366;啶曕い 啶 #2369;啶 #2367;啶 #2381;啶 #2366;啶 #2366;啶 啶 #2375; 啶ㄠさ #2366;啶 啶 #2375; 啶 #2368;啶 啶曕ぐ 啶呧お啶 #2375; 啶 #2366;啶 啶 #2375; #2306; 啶曕ぐ 啶 #2368; 啶斷ぐ 啶膏う啶 啶 #2367;啶 #2366;啶い 啶呧う #2366;啶侧い 啶 #2379; 啶 #2379;啶侧 #2366;啶 #2366; 啶 #2381;啶 #2366;啶 #2306;啶むぐ #2367;啶 啶曕ぐ 啶 #2367;啶 #2366; 啶椸く #2366; #2404;
1828 #8211; 啶 #2306;啶 #2381;啶班く #2370; 啶 #2376;啶 #2381;啶膏え 啶呧ぎ #2375;啶 #2367;啶 #2366; 啶 #2375; 啶 #2366;啶むさ #2375; #2306; 啶 #2366;啶 #2381;啶 #2381;啶班お啶 #2367; 啶 #2369;啶 #2375; 啶椸 #2404;
1829 #8211; 啶 #2366;啶じ啶 #2366;啶 啶 #2377;啶 #2381;啶 啶 #2367;啶 #2367;啶ぎ 啶 #2376; #2306;啶 #2367;啶 啶 #2375; 啶 #2366;啶班い 啶 #2375; #2306; 啶膏い #2368; 啶 #2381;啶班ぅ #2366; 啶ぐ 啶 #2379;啶 啶侧 #2366;啶 #2368; #2404;
1882 #8211; 啶 #2381;啶班じ #2367;啶 #2381;啶 啶曕げ #2366;啶 #2366;啶 啶 #2306;啶︵げ #2366;啶 啶 #2379;啶 啶 #2366; 啶溹え #2381;啶 啶 #2369;啶 #2404;
1884 #8211; 啶 #2366;啶班い 啶 #2375; 啶す啶 #2375; 啶 #2366;啶 #2381;啶 #2381;啶班お啶 #2367; 啶 #2366;啶 #2375; #2306;啶 #2381;啶 啶 #2381;啶班じ #2366;啶 啶 #2366; 啶溹え #2381;啶 啶 #2367;啶 #2366;啶 啶 #2375; 啶 #2368;啶 #2366;啶 #2375;啶 啶 #2375; #2306; 啶 #2369;啶 #2404;
1889 #8211; 啶 #2381;啶掂い #2306;啶 #2381;啶班い #2366; 啶 #2306;啶 #2379;啶侧え 啶 #2375; #2306; 啶膏が啶 #2375; 啶曕ぎ 啶夃ぎ #2381;啶 啶 #2375; #2306; 啶 #2366; #2306;啶 #2368; 啶ぐ 啶氞あ #2364;啶 #2375; 啶 #2366;啶 #2375; 啶 #2381;啶 #2366; #2306;啶 #2367;啶 #2366;啶 #2368; 啶 #2369;啶 #2368;啶 #2366;啶 啶 #2379;啶 啶 #2366; 啶溹え #2381;啶 啶 #2369;啶 #2404;
1910 #8211; 啶 #2381;啶 #2366; #2306;啶 #2368;啶 #2368; 啶 #2380;啶 #2367;啶曕ざ #2366;啶 #2381;啶 #2381;啶 #2368; 啶 #2377;啶 #2381;啶 #2375;啶 啶 #2381;啶 #2366;啶夃ぁ 啶 #2381;啶 #2366;啶 #2366; 啶 #2367;啶曕じ #2367;啶 啶 #2367;啶 #2381;啶 啶 #2375; 啶す啶 #2375; 啶 #2367;啶 #2379;啶 啶 #2376;啶 #2381;啶 啶 #2366; 啶す啶 #2368; 啶 #2366;啶 啶 #2375;啶 #2367;啶 啶 #2375; 啶 #2379;啶熰ぐ 啶 #2379; 啶 #2375; #2306; 啶 #2381;啶班う啶 #2381;啶多え 啶 #2367;啶 #2366; #2404;啶す 啶 #2368; 啶 #2366;啶 #2375; #2306; : 02 啶 #2367;啶 #2306;啶ぐ 啶 #2368; 啶 #2366;啶班い 啶膏す #2367;啶 啶 #2367;啶 #2381;啶 啶 #2368; 啶 #2381;啶班ぎ #2369;啶 啶樴啶 #2366;啶 #2306;
1912 #8211; 啶 #2369;啶 #2381;啶 #2368;, 啶 #2369;啶 #2381;啶 #2366;啶 #2367;啶 #2366;, 啶膏が #2367;啶 #2381;啶 #2366;, 啶 #2370;啶 #2366;啶 啶斷ぐ 啶 #2379; #2306;啶 #2375;啶椸ぐ #2379; 啶 #2375; 啶 #2369;啶 #2381;啶оさ #2367;啶 #2366;啶 啶膏ぎ啶 #2380;啶 #2366; 啶 #2367;啶 #2366; #2404;
1937 #8211; 啶 #2366;啶班い #2368;啶 啶 #2366;啶 #2366;啶 #2367;啶 啶 #2367;啶 #2379;啶 啶 #2367;啶 #2366;啶 #2368; 啶掂ぐ #2381;啶 #2366; 啶 #2366; 啶溹え #2381;啶 啶 #2369;啶 #2404;
1948 #8211; 啶 #2370;啶 #2381;啶 #2368; 啶 #2368;啶 啶 #2366;啶椸ぐ 啶 #2375; #2306; 啶 #2368;啶 #2368; 啶多ぐ啶 #2366;啶 #2381;啶 #2368; 啶溹す #2366;啶 啶 #2379; 啶 #2375; 啶 #2366; 啶班す #2375; 啶溹す #2366;啶 啶 #2367;啶 #2366; #2306;啶 #2381;啶 #2366; 啶 #2375; #2306; 啶 #2367;啶 #2381;啶 #2379;啶 啶 #2379;啶 #2375; 啶 #2375; 1,100 啶 #2379;啶 #2379; #2306; 啶 #2368; 啶 #2380;啶 啶 #2369;啶 #2404;
1967 #8211; 啶 #2306;啶 #2379;啶 #2375;啶 #2367;啶 #2366; 啶 #2375; 啶 #2370;啶 #2381;啶 啶 #2366;啶 #2381;啶 #2381;啶班お啶 #2367; 啶 #2369;啶曕ぐ #2381;啶 #2379; 啶ㄠ啶班が #2306;啶 啶 #2367;啶 #2375; 啶椸 #2404;
1970 #8211; 啶 #2366;啶 #2381;啶 啶 #2366;啶 #2381;啶ㄠさ #2366;啶 #2367;啶 啶 #2375; 啶嗋お啶 #2366;啶 #2367;啶 啶 #2366;啶げ #2379; #2306; 啶 #2375; #2306; 啶 #2381;啶 #2366;啶 啶 #2368; 啶 #2366;啶曕い 啶 #2369;啶 #2381;啶 #2367;啶 #2366;啶 #2366;啶 啶 #2375; 啶ㄠさ #2366;啶 啶 #2375; 啶 #2368;啶ㄠ啶 啶呧お啶 #2375; 啶 #2366;啶 啶 #2375; #2306; 啶曕ぐ 啶 #2368; 啶斷ぐ 啶膏う啶 啶 #2367;啶 #2366;啶い 啶呧う #2366;啶侧い 啶 #2379; 啶 #2379;啶侧 #2366;啶 #2366; 啶 #2381;啶 #2366;啶 #2366; #2306;啶むぐ #2367;啶 啶曕ぐ 啶 #2367;啶 #2366; #2404;
1971 #8211; 啶 #2366;啶班い 啶斷ぐ 啶 #2366;啶 #2367;啶 #2381;啶 #2366;啶 啶 #2375; 啶 #2368;啶 啶 #2369;啶 #2381;啶 啶 #2369;啶 #2370; 啶 #2379;啶 #2375; 啶 #2375; 啶 #2366;啶 啶 #2375;啶 啶 #2375; #2306; 啶嗋お #2366;啶む #2366;啶 啶 #2366;啶 #2370; 啶 #2369;啶 #2404;啶あ #2364; #2375; : 啶 #2366;啶班い #2368;啶 啶 啶 #2367;啶 #2381;啶 啶囙い #2367;啶 #2366;啶 啶 #2375; #2306; 04 啶 #2367;啶 #2306;啶ぐ 啶 #2366; 啶 #2367;啶
1976 #8211; 啶︵ #2381;啶 #2367;啶 啶呧か #2381;啶 #2368;啶 #2366; 啶 #2375; 啶 #2370;啶 #2381;啶 啶 #2367;啶 #2375;啶 啶 #2368;啶ぐ 啶 #2366;啶 #2381;啶 啶 #2366;啶夃啶 啶 #2366; 啶溹え #2381;啶 啶 #2369;啶 #2404; 啶夃え #2381;啶 #2379; #2306;啶 #2375; 147 啶 #2375;啶 #2381;啶 啶 #2376;啶 啶 #2375; #2306; 5515 啶班え 啶え #2366;啶 #2404; 啶 #2367;啶 #2375;啶 啶 #2375; 啶 #2368;啶 #2375; 525 啶 #2376;啶 啶侧お啶 #2375; 啶むぅ #2366; 23 啶 #2381;啶 #2306;啶 #2381;啶 啶 #2367;啶 #2404;
1979 #8211; 啶 #2377;啶 #2368; 啶 #2375; 啶 #2366;啶 #2370;啶椸ぐ 啶 #2381;啶 #2366;啶 啶 #2306;啶 啶 #2366; 啶 #2367;啶оえ 啶 #2369;啶 #2404;
1984 #8211; 啶 #2379;啶 #2366;啶 啶 #2381;啶 #2367;啶 啶 #2370;啶 #2367;啶え 啶 #2366;啶 #2381;啶 #2366;啶囙ぁ 啶 #2376;啶 #2381;啶 #2381;啶 #2368; 啶 #2375; 啶 #2367;啶 #2376;啶 #2368; 啶 #2376;啶 啶 #2368;啶 啶 #2379;啶 #2375; 啶 #2375; 啶曕ぎ 啶 #2375; 啶曕ぎ 3000 啶 #2379;啶 啶 #2366;啶 #2375; 啶椸 啶斷ぐ 啶曕 啶灌 #2366;啶 啶 #2381;啶 #2381;啶 #2367; 啶 #2366;啶 #2368;啶 #2367;啶 啶 #2367;啶 #2371;啶 #2367; 啶 #2375; 啶 #2367;啶 #2366;啶 啶 #2379; 啶椸 #2404;
1989 #8211; 啶 #2370;啶 啶 #2375; 啶 #2366;啶 #2381;啶 #2381;啶班お啶 #2367; 啶 #2367;啶 #2366;啶囙げ 啶 #2379;啶 #2381;啶 #2366;啶 #2381;啶 #2379;啶 啶斷ぐ 啶呧ぎ #2375;啶 #2367;啶 #2366; 啶 #2375; 啶 #2366;啶 #2381;啶 #2381;啶班お啶 #2367; 啶 #2377;啶 #2381;啶 啶 #2369;啶 啶 #2375; 啶 #2368;啶 啶 #2369;啶 #2381;啶 啶栢い #2381;啶 啶 #2379;啶 #2375; 啶 #2368; 啶 #2379;啶粪ぃ #2366; 啶 #2368; #2404;
2004 #8211; 啶 #2366;啶班い 啶斷ぐ 啶 #2366;啶 #2367;啶 #2381;啶 #2366;啶 40 啶掂ぐ #2381;啶 #2379; 啶 #2375; 啶 #2366;啶 啶 #2369;啶 #2366;啶 #2366;啶 啶斷ぐ 啶 #2379;啶栢ぐ #2366;啶 #2366;啶 啶 #2375; 啶 #2368;啶 啶 #2375;啶 啶 #2306;啶ぐ #2381;啶 啶 #2367;啶 啶 #2375; 啶す #2366;啶 啶曕ぐ啶 #2375; 啶 #2375; 啶 #2367;啶 啶膏す啶い 啶 #2369;啶 #2404;
2011 #8211; 啶 #2367;啶 #2381;啶 啶呧き #2367;啶 #2375;啶 #2366; 啶 #2375;啶 啶嗋え #2306;啶 啶 #2366; 啶 #2367;啶оえ 啶 #2369;啶 #2404;
[ Read More... ]
Labels:
啶嗋 啶 #2366; 啶囙い #2367;啶 #2366;啶
啶嗋 啶 #2366; 啶囙い #2367;啶 #2366;啶 02 啶 #2367;啶 #2306;啶ぐ (啶 #2375;啶-啶 #2367;啶 #2375;啶)
啶嗋 啶 #2368; 啶 #2375; 啶 #2367;啶 啶 #2366;啶 #2367; 02 啶 #2367;啶 #2306;啶ぐ 啶 #2379; 啶 #2366;啶班い 啶膏す #2367;啶 啶 #2367;啶 #2381;啶 啶囙い #2367;啶 #2366;啶 啶 #2368; 啶 #2381;啶班ぎ #2369;啶 啶樴啶 #2366;啶 #2306; 啶囙じ 啶 #2381;啶班 #2366;啶 啶 #2376; #8211;
1804 #8211; 啶 #2375;啶 #2379;啶 #2367;啶え 啶 #2379;啶 #2366;啶 #2366;啶 #2381;啶 啶 #2368; 啶 #2381;啶 #2366; #2306;啶 啶 #2375; 啶膏ぎ #2381;啶 #2366;啶 啶 #2375; 啶 #2380;啶 啶ぐ 啶 #2366;啶溹お #2379;啶 #2368; 啶 #2368; 啶椸 #2404;
1911 #8211; 啶 #2377;啶 #2381;啶 啶 #2306;啶氞ぎ 啶斷ぐ 啶 #2381;啶 #2368;啶 啶 #2376;啶 #2368; 啶 #2366;啶班い 啶嗋え #2375; 啶 #2366;啶 #2375; 啶 #2381;啶 #2367;啶 #2375;啶 啶 #2375; 啶す啶 #2375; 啶 #2366;啶 #2366; 啶斷ぐ 啶 #2366;啶 #2368; 啶え #2375; #2306; #2404; 啶夃え啶 #2375; 啶 #2306;啶 (啶呧が 啶 #2369;啶 #2381;啶) 啶嗋啶え 啶 #2368; 啶 #2366;啶 啶 #2375; #2306; 啶 #2368; 啶 #2375;啶熰さ #2375; 啶戉か 啶 #2306;啶 #2367;啶 #2366; 啶え #2366;啶 #2366; 啶椸く #2366; #2404;
1918 #8211; 啶 #2381;啶班ぎ #2369;啶 啶 #2367;啶 #2381;啶 #2366;啶 #2366;啶 #2381;啶 #2381;啶 #2368; 啶忇さ #2306; 啶曕げ啶曕い #2381;啶 #2366; 啶 #2367;啶 #2381;啶掂さ #2367;啶 #2381;啶 #2366;啶侧く 啶 #2375; 啶す啶 #2375; 啶 #2366;啶班い #2368;啶 啶 #2369;啶侧お啶 #2367; 啶 #2369;啶 #2369;啶 #2366;啶 啶え啶 #2381;啶 #2368; 啶 #2366; 啶 #2367;啶оえ 啶 #2369;啶 #2404;
#8211; 啶嗋ぐ #2381;啶 #2375;啶 #2367;啶 #2366; 啶 #2375; 啶 #2369;啶 #2381;啶 #2368; 啶 #2375; 啶 #2381;啶掂い #2306;啶 #2381;啶班い #2366; 啶 #2368; 啶 #2379;啶粪ぃ #2366; 啶 #2368; #2404;
1942 #8211; 啶 #2366; #2306;啶 #2367;啶 #2375;啶 #2368; (啶呧が 啶 #2369;啶 #2381;啶 #2369;啶 #2375;啶 #2368;) 啶 #2375; #2306; 啶 #2381;啶 #2368; 啶呧ぐ啶 #2367; #2306;啶 #2379; 啶嗋ざ #2381;啶班ぎ 啶 #2381;啶 #2370;啶 啶 #2368; 啶 #2381;啶 #2366;啶え #2366; 啶 #2369;啶, 啶 #2367;啶 #2375; 啶 #2366;啶 啶 #2375; #2306; 啶 #2381;啶 #2368; 啶呧ぐ啶 #2367; #2306;啶 #2379; 啶 #2306;啶熰ぐ啶 #2375;啶多え啶 啶 #2375; #2306;啶熰ぐ 啶戉か 啶忇 #2369;啶 #2375;啶多え 啶 #2375; 啶 #2366;啶 啶 #2375; 啶 #2366;啶 #2366; 啶椸く #2366; #2404;啶す 啶 #2368; 啶 #2366;啶 #2375; #2306; : 01 啶 #2367;啶 #2306;啶ぐ 啶 #2368; 啶 #2366;啶班い 啶膏す #2367;啶 啶 #2367;啶 #2381;啶 啶 #2368; 啶 #2381;啶班ぎ #2369;啶 啶樴啶 #2366;啶 #2306;
1951 #8211; 啶 #2367;啶 #2381;啶 啶 #2375; #2306; 啶 #2381;啶 #2367;啶 #2375;啶 啶 #2375; 啶 #2367;啶 #2366;啶 啶 #2369;啶 啶 #2381;啶班う啶 #2381;啶多え #2379; #2306; 啶ぐ 啶 #2366;啶 #2370; 啶 #2366;啶 #2375; 啶 #2375; 啶 #2367;啶 啶曕ぐ #2368;啶 6 啶灌 #2366;啶 啶 #2381;啶 #2367;啶 #2367;啶 啶 #2376;啶 #2367;啶 啶す #2369; #2306;啶 #2375; #2404; 啶囙じ啶 #2375; 啶呧げ #2366;啶 #2366; 啶ぁ #2364; #2368; 啶 #2306;啶 #2381;啶 #2366; 啶 #2375; #2306; 啶 #2376;啶 #2367;啶 啶 #2367;啶 #2381;啶 啶す #2369; #2306;啶氞え #2375; 啶 #2375; 啶 #2366;啶 #2381;啶 #2375; 啶 #2375; #2306; 啶 #2375; #2404;
1954 #8211; 啶呧ぎ啶 #2368;啶 #2366; 啶斷ぐ 啶 #2375;啶多え啶 #2367;啶 #2381;啶 啶 #2368;啶 啶 #2375; 啶 #2368;啶 啶 #2369;啶班 #2381;啶 #2366; 啶 #2306;啶 #2367; 啶 #2369;啶 #2404;
#8211; 啶︵ #2381;啶 #2367;啶 啶 #2370;啶 #2381;啶 #2368; 啶愢ざ #2367;啶 #2366; 啶 #2375; #2306; 啶 #2381;啶 #2367;啶 啶 #2375;啶 啶 #2366;啶撪じ 啶 #2379; 啶 #2381;啶掂い #2306;啶 #2381;啶班い #2366; 啶 #2367;啶 #2368; #2404;
1956 #8211; 啶 #2381;啶 #2370;啶 #2366; 啶 #2375; 啶 #2375;啶 #2366; 啶 #2368;啶∴げ 啶 #2366;啶 #2381;啶 #2381;啶 #2379; 啶 #2375; 啶呧お啶 #2375; 啶 #2375;啶 啶 #2379; 啶 #2369;啶 #2381;啶 #2367; 啶 #2367;啶 #2366;啶 #2375; 啶 #2375; 啶 #2367;啶 啶 #2306;啶 #2379;啶侧え 啶嗋ぐ #2306;啶 啶 #2367;啶 #2366; #2404;
1965 #8211; 啶 #2368;啶 #2366; 啶 #2369;啶班 #2381;啶 #2366; 啶げ 啶 #2368; 啶 #2381;啶 #2366;啶え #2366; 啶 #2369;啶 #2404;
1971 #8211; 啶 #2306;啶 #2369;啶 #2381;啶 啶呧ぐ啶 啶呧ぎ #2368;啶 #2366;啶 啶 #2375; 啶 #2381;啶 #2367;啶 #2375;啶 啶 #2375; 啶 #2381;啶掂い #2306;啶 #2381;啶 啶 #2379;啶 #2375; 啶 #2368; 啶 #2379;啶粪ぃ #2366; 啶 #2368; #2404;
#8211; 啶 #2366;啶 啶呧ぎ #2368;啶 #2366;啶 #2379; #2306; 啶 #2375; 啶 #2306;啶 啶 #2375; 啶 #2370;啶 啶 #2375; #2306; 啶 #2306;啶 #2369;啶 #2381;啶 啶呧ぐ啶 啶呧ぎ #2368;啶 #2366;啶 (啶 #2370;啶忇) 啶 #2366; 啶椸啶 啶 #2369;啶 #2404;
1976 #8211; 啶 #2367;啶 #2375;啶 啶 #2366;啶 #2381;啶 #2381;啶 #2379; 啶 #2381;啶 #2370;啶 #2366; 啶 #2375; 啶 #2366;啶 #2381;啶 #2381;啶班お啶 #2367; 啶え #2375; #2404;啶あ #2364; #2375; : 啶 #2366;啶班い #2368;啶 啶 啶 #2367;啶 #2381;啶 啶囙い #2367;啶 #2366;啶 啶 #2375; #2306; 03 啶 #2367;啶 #2306;啶ぐ 啶 #2366; 啶 #2367;啶
1979 #8211; 啶 #2366;啶 #2367;啶 #2381;啶 #2366;啶 啶 #2375; 啶 #2373;啶侧ぐ #2366;啶 #2306;啶∴ぐ 啶呧が #2381;啶 #2369;啶 啶班 #2381;啶 #2366;啶 啶 #2366; 啶溹え #2381;啶 啶 #2369;啶 #2404; 啶囙え啶 #2375; 啶 #2366;啶 46 啶 #2375;啶 #2381;啶 啶 #2375; #2306; 1946 啶班え 啶斷ぐ 100 啶 #2367;啶 #2375;啶 啶むぅ #2366; 265 啶掂え啶 #2375; 啶 #2375; #2306; 5080 啶班え 啶斷ぐ 269 啶 #2367;啶 #2375;啶 啶︵ぐ #2381;啶 啶 #2376; #2306; #2404;
1988 #8211; 啶 #2375;啶ㄠ #2368;啶 啶 #2369;啶 #2381;啶 #2379; 啶 #2375; 啶 #2366;啶 #2367;啶 #2381;啶 #2366;啶 啶 #2368; 啶 #2381;啶班ぇ #2366;啶ㄠぎ #2306;啶 #2381;啶 #2368; 啶 #2366; 啶う 啶 #2306;啶 #2366;啶 #2366; #2404;
1989 #8211; 啶 #2367;啶 #2381;啶掂え #2366;啶 啶 #2381;啶班い #2366;啶 啶 #2367; #2306;啶 啶 #2375; 啶 #2375;啶 啶 #2375; 啶 #2366;啶むさ #2375; #2306; 啶 #2381;啶班ぇ #2366;啶ㄠぎ #2306;啶 #2381;啶 #2368; 啶え #2375; #2404;
1993 #8211; 啶 #2366;啶 #2366; 啶 #2375; 啶 #2306;啶むぐ #2367;啶 #2381;啶 啶多啶 '啶忇え #2381;啶 #2375;啶掂ぐ' 啶 #2379; 啶 #2377;啶 #2381;啶 啶 #2367;啶 #2366; #2404;
1995 #8211; 啶曕え #2366;啶 #2366; 啶 #2375; 啶 #2381;啶班じ #2367;啶 #2381;啶 啶夃お啶 #2381;啶 #2366;啶膏 #2366;啶-啶 #2366;啶熰啶 #2366;啶 啶斷ぐ 啶嗋げ #2379;啶氞 啶 #2366;啶 #2381;啶 #2381;啶膏え 啶 #2375;啶 #2367;啶 啶 #2366; 啶 #2367;啶оえ 啶 #2369;啶 #2404;
1999 #8211; 啶 #2366;啶班い 啶 #2375; #2306; 啶 #2368;啶 #2366; 啶 #2381;啶 #2375;啶 #2381;啶 啶 #2375; #2306; 啶 #2367;啶 #2368; 啶 #2381;啶 #2375;啶 #2381;啶 啶 #2375; 啶 #2367;啶 #2375;啶 啶 #2379; 啶 #2306;啶 #2370;啶 #2368; 啶 #2367;啶 #2368; #2404;
2003 #8211; 啶 #2375;啶 啶 #2381;啶 #2367;啶 啶 #2306;啶 #2369;啶 #2381;啶 啶 #2366;啶 #2381;啶 #2381;啶 啶 #2375; 啶 #2369;啶 #2381;啶 #2366;啶ぐ #2366;啶 啶 #2381;啶 #2366;啶 #2366;啶侧く 啶 #2375; 啶 #2379;啶 #2381;啶 #2367;啶 #2366;啶 啶膏ぐ #2381;啶 啶 #2375; 啶 #2370;啶 #2381;啶 啶 #2376;啶 #2381;啶 啶曕ぎ #2366; #2306;啶∴ぐ 啶 #2379;啶 #2367;啶 啶 #2367;啶 #2379;啶 #2367;啶 啶 #2379; 1995 啶 #2375; #2306; 啶 #2369;啶 啶膏ぐ #2381;啶え #2367;啶 #2366; 啶ㄠぐ啶 #2306;啶 #2366;啶 啶 #2375; #2306; 啶 #2379;啶 #2368; 啶 #2366;啶 #2366; 啶椸く #2366; 啶斷ぐ 啶夃じ #2375; 27 啶 #2366;啶 啶 #2376;啶 啶 #2368; 啶膏 #2366; 啶 #2369;啶 #2366;啶 啶椸 #2404;
2014 #8211; 啶 #2366;啶班い #2368;啶 啶 #2366;啶溹え #2375;啶 #2366; 啶忇さ #2306; 啶す #2366;啶 #2366;啶 #2381;啶 #2381;啶 啶 #2375; 啶 #2369;啶 #2381;啶ぎ #2306;啶 #2381;啶 #2368; 啶呧が #2381;啶 #2369;啶 啶班す啶 #2366;啶 啶 #2306;啶 #2369;啶 #2375; 啶 #2366; 啶 #2367;啶оえ 啶 #2369;啶 #2404;
[ Read More... ]
Labels:
啶嗋 啶 #2366; 啶囙い #2367;啶 #2366;啶
Older Posts
Subscribe to:
Posts (Atom)
Loading...
Popular Posts (Last 30 Days)
Top 5000 General Knowledge Questions Answers Free PDF
Top GK 300 Questions in Hindi PDF Download
Best 200 One Word Substitution List in English
List of World Presidents Prime Ministers 2016
GK Quiz Questions with Answers 2016 PDF in Hindi Download
Comments amp; Contact Form
Name
Email
*
Message
*
Follow by Email
Labels
Abbreviations
Agriculture
Air Force Recruitment Test
Awards
B.Ed. Entrance Exams
Bank Clerk Exams
Bank PO Exams
Biography
Biology
Books and Authors
Career Planning
Civil Services Examination
Combined Defence Services Examinations
Commerce
Common Admission Test (CAT)
Competitive Examination Books
Competitive Preparation Magazines
Computer Awareness
CPMT Entrance Exams
Current Affairs Questions
Current GK
Educational Videos
Employment News
English Speaking Tips
Expected Questions for Forthcoming Exams
First in...
General Ability Test
General Awareness
General Awareness Solved Questions Papers
General English
General Insurance Corporation of India (GIC) Exams
General Knowledge
General Science
General Science Objective Questions
General Studies
General Studies Solved Papers
General Studies Solved Questions Papers
Geography Objective Questions
IBPS Solved Papers
Important Facts
India States and Cities Questions
Indian Cricket GK
Indian Economy Objective Questions
Indian History
Indian History Objective GK
Indian Polity Objective Questions
Interview Question Bank
Inventions and Discoveries
KBC Questions (啶 #2380;啶 啶え #2375;啶 #2366; 啶曕ぐ #2379;啶 #2364;啶い #2367; 啶 #2381;啶班ざ #2381;啶)
Know India
Latest Who #39;s Who
Law Questions
List of...
Madhya Pradesh P.C.S. Exams
Marketing Aptitude
Medical Entrance Examinations
Mental Ability Tests
Model Paper
Money and Banking Objective GK
MP P.S.C. State Service Exams
National Defence Academy
Objective General Knowledge Questions
Objective GK Questions
Personalities : Past and Present
Political Science
Popular Quotations
Practice Sets
Premier Institute (啶 #2381;啶 #2368;啶 #2367;啶ぐ 啶 #2306;啶 #2381;啶 #2368;啶 #2381;啶 #2370;啶)
Previous Question Papers
Public Administration
Quantitative Aptitude Questions
Quiz Questions and Answers
Quizzes
Railway Recruitment Board Examinations
RAS/RTS Exams
Reasoning Test
Results
Sample Paper
Solved Papers
Sports
Staff Selection Commission Exams
Syllabus
Teacher Eligibility Test (TET)
Teaching Attitude and Aptitude Test
Terminology
Top Colleges and Institutes in India
Trained Graduate Teacher Exams
Union Public Service Commission Exams
United Nations (UNO) Objective Questions
Uttar Pradesh P.C.S. Exams
Uttarakhand PCS Exams
West Bengal PCS Exams
Zoology
啶嗋 啶 #2366; 啶囙い #2367;啶 #2366;啶
啶 #2366;啶 #2366;啶 #2381;啶 啶 #2381;啶 #2366;啶 啶 #2381;啶班ざ #2381;啶 #2379;啶 #2381;啶むぐ #2368;
啶 #2367; #2306;啶 #2368; 啶 #2366;啶 #2366;啶 #2381;啶 啶 #2381;啶 #2366;啶
#160;
#160;
Free Wallpapers Download and
Free General Knowldege
| Free Exam Tips

Updated Time

Updating   
Friend links: ProxyFire    More...
Site Map 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 20 30 40 50 60 70 80 90 100 110 120 130 140 150 160 170 180 190 200 250 300 350 400 450 500 550 600 610 620 630 640 650 660 670 680 690 700 710 720 730 740 750
TOS | Contact us
© 2009 MyIP.cn Dev by MYIP Elapsed:3.048ms